- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- ОТКЪДЕ ИДВА БОГ ?
А защо да е жалко и смешно..........?Първоначално написано от TheMightyNadenica
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
Направих кратко обяснение...Първоначално написано от commando1
Im back...
А Септуагинтата чел ли си................?Първоначално написано от TheMightyNadenica
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
Мммм не...за какво става на въпрос...?Първоначално написано от commando1
Im back...
Има ли смисъл да казвам........? Дали има хора готови да ме изслушат.......? Съмнявам се! Може би ти.......? Едва ли!Първоначално написано от TheMightyNadenica
аз съм чел септуагинта, почвай ме
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Първоначално написано от gandalfepi4
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
първо петрово 3:15
и не ми се прави на много отворен, или имаш какво да кажеш или си дришльо който се вре между шамарите
чакам
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Та коммандо...чакам да ми кажеш....
Im back...
Чакаш какво..................?Първоначално написано от TheMightyNadenica
Какво...? Сега на ударени ли ще се правим...? Признай си, че си жалък и да приключваме...Първоначално написано от commando1
Im back...
Ами ако не искам..........?Първоначално написано от TheMightyNadenica
![]()
![]()
П.С. ти между другото нали беше много спокоен,така като гледам постоянно ми цитираш коментарите явно не можеш да мирясаш,нещо не те свърта на едно място щом си нацвъкал целият форум.
Но не се притеснявай приятел има още много православни теми които смятам да обсъдя с колегите православни християни. От сега нататък много теми ще пусна с цел пълзотворен диалог по християнски теми..![]()
Здравей, братко!Първоначално написано от JungleJaguar
Аз не съм свещеник, нито православен, католик или др. Аз съм Евангелист, Християнство основано само и единствено на Библията и на Бог - Син, Бог - Отец, Бог свети дух. И никакви такива светци, като Кирил, "Поддържавайте на мене, както аз на Христа..." Житието на Кирил, и тен подобни глупости...
От къде идва Бог ли? Ами май не ни е дадено да знаем, след като в Библията се пише, че в началото било Бог, и след това всичко останало. Той е навсякъде, във вселената, във вечността! Еднакъв е вчера, днес и утре...
Не идва от космоса, нито планета, а от духовно измерение!
Създадени сме от кал и пръст, а жената е сътворена от Адамовото ребро. За това, жени, покорявайте се на мъжете, защото (това е лично мое мнение). "Жените са вещици и змии, от мен да го знаете".
Кой е казал, че нищо не се знае за това?!? И не по ТЕХЕН, а по негов образ о подобие. На единственият, на твореца!
По-добре не гледай никаква телевизия! От време на време новини, нищо повече...
Прави повече от това да живееш, живей за Исус Христос!
Евангелска църква Синай - гр. Лом
Това за телевизията го приемам.
Обаче да се кланиш на някакъв бог е същото като да се кланиш на някакъв идол.Кланиш се пред някакъв предмет,което правят идоло-поклонниците,кланиш се пред икона,кръст или нещо "свещено както правят християните.Обаче всички вярват,че се кланят на нещо духовно.Нещо свръхестесвено.Нали се сещате,че аз мога да се прекланям пред една вафла.Ще кажете,че тя не е "свещена".Но вашите идоли и кръстове и книги свещени ли са?Кой определя дали са свещени или не???Сигурно "бог".Тогава как ние глупавите хора ще разберем какво ни казва той???
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EW2RH_1Lt6Y[/youtube]
Не! Просто съм инат и се заяждам! Но пък ти показа слабост!Първоначално написано от commando1
Im back...
Реално погледнато показвам силна твърдост в споровете си с болни мозъци като твоя! И ще се обосновя защо мисля така. Първо че ти самият като личност няма с какво смислено и интересно да ме заинтригуваш. Второ освен че не си извадил досега едно смислено доказателство чиито твои твърдения то да подкрепи ами се опитваш да кълнеш и да демагогстваш когато човек има по различна гледна точка от твоята. Нито си интересен на публиката с лозунгарстването си,нито ще направиш силно впечатление с тъпите си коментарчета. Ако беше някой с повече мозък в главицата вероятно щеше да м ие интересно да споря с теб. Но както казах и по-рано не си ми интересен вече.Първоначално написано от TheMightyNadenica
В интерес на истината никой нормален човек не го интересува твоето мнение. Запази го за себе си.
Мен отдавна не ме харесват! Но поне съм реалномислещ! И се опитвам да те дразня...и успявамПървоначално написано от commando1
![]()
Im back...
Ще ти се да успееш,но реално се прецакваш сам! За жалост само се унижаваш,което ми е доста чудно при положение че се опитваше да ме пребориш.Първоначално написано от TheMightyNadenica
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от TheMightyNadenica
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пич кефиш ме максимално,ама как си верваш само. Смях.
![]()
![]()
![]()
![]()
Бот...чкъррр...Първоначално написано от commando1
Im back...