Извинявам се на модераторите ако темата ми не е за тук, но просто не открих къде да я сложа другаде... Въпроса ми е, някой може ли да ми помогне да си намеря работа... писала съм в стотици сайтове и НИЩО... на 16 съм, ще си извадя необходимите документи... ВСИЧКО КАКВОТО ТРЯБВА. От София съм (кв. Света Троица)... просто някой някъде нещо ако е чул и може да ми помогне много ще съм благодарна, защото точно сега много ми трябва работа...
виш приятелче .. тук няма да намериш нищо,по-добре не се и надявай.Да не мислиш,че някой ще тръгне да ти търси работа,щото теб те мързи?Не става по сайтовете,отиви в някое кафе ,разпитвай дали търсят някой и така.
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Като каквото ме вземат... нямам претенции дали ще мия чинии или ще сервирам. Просто някаква работа. Това за листовките ми е много удобно и съм кандидатствала на много места за това, но без резултат...