.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Малък проблем

Еми малко ми е болна тази тема за споделяне , но все пак искам да питам . От известно време едно момиче ми се подиграва , а аз винаги трябва да се унижавам за да не ми посегне физически . От там след като ме нападне , да кажем , че я победя (Което е почти невъзможно , защото съм доста хилава , а пък и не си падам по насилието , едно на ръка е , че имам огромен страх от болка ) таа да кажем , че я победя , след това ще дойдат нейни приятелки и т.н . Което ще рече , че от една заядливка ще си навлека още 10 врага . Та искам да питам какво мога да направя против това ? Не искам да казвам на майка ми защото тя е по-особен човек , веднага ще иде да се разправя и за мое нещастие ще се чуствам като пеленаче което не може само да си решава проблемите . Опитвам се да я отбягвам , ама като се срещнем .. Еми няма да си кривя душата като почнат с някакви нейни приятелки с някакъв подигравателен тон да ми говорят и да ми се смеят доста се спичам и ми става гадно , нямам настроение и ми става гадно . Съвети ? Все пак ще ми е по-добре ако ми драснете някой коментар . Мерси много ..

Мега фен Аватара на Chacho
    Няма ли някое момче, което да се застъпи за теб?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Не В смисъл тя е с много приятели и ако някой трябва да избира между мен и нея , е ясно коя ще изберат .. НЕЯ ..

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    На колко си?Аз имах такива проблеми като бях 6-7 клас.Аз имах много такива проблеми,бях като магнит за тея пръдли Кво да правиш,фул е с комплексарки,дето само знаят да се заяждат с тея които изглеждат по-слаби.Извода-не изглеждай слаба.Тея са като лешояди,надушват страха.Главата горе,отвори си остата и я насоли яката.И ако ти каже,че ще извика нз кой си-ми не,няма никой на извика,поне 300 пъти са ми го казвали това,що никой не е дошъл да ме бие не знам.
    Брях,брях

Супер фен Аватара на ccdesigns
    От първи до средата на 6 клас бях така. В 5 също се поокротиха, но... Просто не обръщай внимание. Сподели на учители, родители, приятели, братя, сестри и т.н. Не се притеснявай. А най-смешното в моят случай беше, че онзи пикльо беше и още е по-хилав от мен. Накрая казах на майка ми, че ми дойде до гуша от него и да говори с техните най-сетне, че става лошо иначе. Кажи на майка си. Ако не говори с техните родители и така. Може да те е срам, но по-добре да се чувстваш като пеленаче веднъж, отколкото години тормоз ;] Има вероятност и след това да те ебават точно заради това. Е тогава говори с техните. Не им отвръщай на обидите в никакъв случай. Такива пикли винаги могат да те затапят с нещо тъпо, но смешно за приятелките им.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мерси за вниманието . . Ама това момиче е опасно , мой приятелки са потърпевши , яли да шамари .. А аз , че мога да соля - мога , ама става зле .. Като ме цапнат ..

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Абе кво се плашиш от бой, бе? Нали ше те цапнат и майка ти ше им учи главите да играят кючек. Опасни са майките, когато става дума за децата им
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
    Абе кво се плашиш от бой, бе? Нали ше те цапнат и майка ти ше им учи главите да играят кючек. Опасни са майките, когато става дума за децата им
    Хаха това е много вярно .

Guest
    Не им обръщай внимание. И с мен миналата година в училище бяха така сигурно защото завиждат при теб може да е също :P Никога не съм се била .. ако някой ме удари ще направя така повече никога да не може

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Познато ми е. И честно казано вече им свикнах на тия завистливи кучки (така де, такива са си ) и някоя като дойде (ама и преди ми се е заяждала) и казвам "К'ъв ти е проблема?!" или нещо подобно и стои, и ме гледа като теле. Иначе нямат основателни причини да го правят.. или пък го правят за гъзария..? И аз не знам.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си