Защо, по дяволите, мислиш, че всички около теб са нагли, злобни, с пиърсиснги и големи деколтета, от които им стърчат ц*ците !? Сама се изолираш... Горе ти казаха, че няма начин да не си обелвала дума на някого през всичките 6 години... Има много свестни хора, които биха те разбрали, защото всеки е различен ... Но как ще знаеш, след като за теб никой не съществува .. Ако не в класа, излез, намери си нови приятели.. Не вярвам, че има някой, който да те отсвири от раз ..
И аз завърших с 6,00 (доста учене ми отне, особено на края), и аз се обличам с дънки и тениски, но нищо не ми пречи да имам самочувствието да се запознавам с други хора ... Всички, АБСЛЮТНО всички, живеещи на тази планета, са се чувствали тъжни, объркани, самотни и т.н. Не се изкарвай изрод и не търси сижалението на останалите ... Имам въпрос: Харесваш ли се? .. Ако сама не се смяташ за нормална, няма как да те харесват ... Имай малко самочувствие, трябва да има нещо, което харесваш в себе си. Просто казвам, че не трябва да те е страх да се срещаш с различни хора .. Никой не хапе, никой няма да те погледне в очите и да ти каже "Ти си зубър... Къш !" Не си мисли, че си единствената в света с подобни проблеми.. Въпрос на време е да намериш някого, който да те харесва заради самата теб