- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Hа кой аватара..от двата предишни?VOL.3
Christinna
По - малки очаквания , по - малко разочарования ! :]]
Аа не знам,
за тва ще кажа и 2та![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Anichkaxxwee
foreveryoung
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
foreveryoung
druzilla
foreveryoung.
^ : )
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
magneticfields
Ами аватара на MissSunshiinee повече ми харесва, но по-големи симпатии имам към foreveryoung.
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Al3ksandra
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
и двата
Al3ksandra
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
BlackMask![]()
BlackMask.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()