- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Hа кой аватара..от двата предишни?VOL.3
FreelyGirl
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Първоначално написано от kyklichka01
Born Bad,The Dog who loves too much!
---------------------------------------------
pitbullxx
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
pitbullxx ( уникални очи )
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
габситоо![]()
Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…
Да, найстина са много хубави.Първоначално написано от lubovvv
и двете.
awerw♥
двата
"You can choose to blame your circumstances on fate or bad luck or bad choices. Or you can fight back.
Things aren't always going to be fair in the real world. That's just the way it is.
But for the most part, you get what you give.
The rest of your life is being shaped right now, with the dreams you chase, the choices you make, and the person you decide to be.
The rest of your life is a long time. And the rest of your life starts right now."- Haley James-Scott
sapphire5
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
FreelyGirl
Първоначално написано от YoungBloodZ
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
YoungBloodZ
sapphire5
" I am male so am I lesbian if I like girls!?"
женско съм ..
Първоначално написано от PaffXdd
Моя си ме кефи повечее ;дд
" I am male so am I lesbian if I like girls!?"
женско съм ..
аничка
Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…
PaffXdd
If you had one last:
-...dream...Would you let me get in?
-...breath...Would you share it with me?
-...kiss...Would you give me?
-...wish...Would you spend it for me?
-...word...Would you say it to me?
ivetty9
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
ivetty9
Който се поддава на агресията , губи достойнството си.
- Самурай Джак
thebigsmile
If you had one last:
-...dream...Would you let me get in?
-...breath...Would you share it with me?
-...kiss...Would you give me?
-...wish...Would you spend it for me?
-...word...Would you say it to me?
Първоначално написано от thebigsmile
awerw♥
и двата