- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малки цици - проблем за момчетата
Имам малки цици и се чудех дали това е проблем за момчетата. Повечето от моите приятели са ми споделяли, че за тях е важно момичето да има големи цици, но аз мисля, че ако другите части от тялото са с яка форма едни малки цици ще се преживеят.Еее, някой да ми каже какво мисли?
Различни момчета... различни вкусове.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
повечето момчета, които са ти казали, че се кефят на големи цици са псевдо-гъзарчета ще умрат девствени
ще се намери човек, който да обича циците ти такива, каквито са.
+1. Ако момчетата, които ти го казват това са на възраст от 13 до 15 годишна възраст е нормално за тях… Все още не са научили пълното значение на думата „любов“ и „секс“… жалко за което.Първоначално написано от SisiStrange
Най-много уважавам натуралното, независимо дали е фрешче или маце. Циците са проблем за комплексарите!На колко годинки си?
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Пусни снимка да те видим отзад,остави ги циците.![]()
Да е и аз мислех да се гръмна...
И аз мисля, че всеки има различни предпочитания, но масово чувам само 'Ооо, тая кви големи цици вади" и колкото и да е и аз искам.
На 17 съм![]()
Може да нямаш големи гърди, но 100% съм сигурен, че имаш други добри черти на тялото си и на характера си. Гърдите не са толкова важни.
Това и аз го казвам понякогаПървоначално написано от ItsSoFluffy
Ми то си е интересно.
Не е само размера, формата също е от значение. Ако са ти добре оформени, не е проблем и да са малки.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Така е. Просто гърдите ми са едно от главните неща, които не харесвам в себе си, но пък за сметка на това имам други положителни черти![]()
What goes around comes back around
Е, това е важното. Не всички момчета гледат гърдите.Първоначално написано от ItsSoFluffy
![]()
ДаПросто исках да видя какво мислят и останалите по въпроса, защото съм 100 про сигурна, че не съм единствената
![]()
и моите са адски малки и не си ги харесвам особено,ама като видях че моя не го грее кой знае колко-пак ми се кефи,в един момент спря да ми пука какви са,не си виновна ти-природа...ако партньора ти те обича да е заради теб,не заради тялото ти (не че не е важно ама някои неща по него не можеш да ги контролираш на 100%,нали?)
За мен няма особено значение![]()
Снимка друг пътПървоначално написано от chronic
![]()
Ами да, така е то всичко е от природата. И еваларката на приятеля ти щом не му пука![]()
Големите ще 'увиснат' рано-рано. Малките.. там вече е по-готина работата - радват много по-дълго![]()
Съгласна съм, на много от момичетата, които познавам, циците им са вече увисналиПървоначално написано от van1
Ох и аз съм така не са супер малки..но покрай мойте приятелки са си малки ...Но гаджето ми и така ги харесва..Но пък за разлика от това имам хубаво стегнато тяло ,дупе и тн.. Не може всичко да е н1 ...Пък и по -добре малки ,защото след време увисват ..![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Ама защо всички тия теми ги обръщате накрая на: кви са гадни големите цици?Увисват, ако собственичката им е идиот. Има си упражнения за стягане. Има си сутиени, които държат наистина и като човек си ги носи редовно, оказват голям ефект след време.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Да бе, хората с малки цици казват "големите цици са гадни", хората с големи цици казват "малките цици са гадни" ...
Моите като са големи кво ? Нито са увиснали, нито смятам да ги оставя да увиснат. А на приятелката ти едва ли са й увиснали. Просто трябва да се стегнат. Увиснали цици виждала ли си изобщо ?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Така е, стига мацката да не мяза на травеститПървоначално написано от SisiStrange
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
За мене лично няма да е проблем ако момичето е с малки цици![]()
Да не ти пука, на който му трябват ще ги харесва такива, каквито са![]()