- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малки цици - проблем за момчетата
Я виж снимката на Бионсе по цици. ОТВРАТ, висят й като на някоя баба.Първоначално написано от Priceless
И аз не мога да се похваля с кой знае кво, но никой никога не ме е заял. Само на мен ми е гадно![]()
Естествено е всички да забелязват големите гърди, аз също го правя, е, и?
Определено обаче силиконът се обмисля след някоя и друга година и излишни 6 бона.
+1Първоначално написано от Priceless
Еми всеки си има вкус, авторке, щом гаджето ти те харесва такава каквато си, значи е ок всичко. Всеки човек има някакъв недостатък във външния си вид, нещо, което просто не харесва, но е важното да се приеме такъв, какъвто е.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Пантерке, знам, че има увиснали цици. Просто някак си не ми се връзва на 16-17-18 години да имаш увиснали цици. Това се получава с възрастта и от ред други фактори.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Глупости, едно момиче не го правят едни цици супер красиво, това са идиоти. Аз например не харесвам големи гърди, пък и както казах не гледам циците на момичето и да съдя по тях.Първоначално написано от ItsSoFluffy
![]()
Бате, вие с циците ли се чукате?![]()
Никога не ми е било проблем, даже повече ме кефят като са малки и адски стегнати. Големите "цомбища" никога не са ме изкушавали
Respect my authoritah
Мен повече ме кефят да са малки. Има и доста като мен, така че не се притеснявай, ами напротив, кефи им сеПървоначално написано от ItsSoFluffy
![]()
Принципно не са от значение, стига да не се сливат с пъпа !
твоята болка днес, е твоята сила утре
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lj...9gago1_500.jpg
http://content.marica.bg/news/2009/0...01687_w480.jpg
Сама прецени на едно хубаво тяло кое му отива повече. Първата снимка ми е идеала за гърди.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Никога не съм се притеснявал от малки гърди, някои дори са доста красиви.
Welcome to the Jungle...
Зависи,не на всяко момиче и отиват големите гърди.
Но както е казал мечо пух-колкото повече толкова повече.Не обичам крайностите,но пък да не е без хич,да се чудиш момиче ли е,момче ли е![]()
Около 90 сантиметра гръдна обиколка,стегнати си е перфе![]()
Ако питаш мен аз си падам по всякакви голями малки цици и какжо ли не още... иначе колко са ти малки?Първоначално написано от ItsSoFluffy
Честно да ти кажа и с много е зле, имам много болки в кръста и гърба ужасно е ай така всяко момче ме гледа там и не ми е приятно, радвай се на това което имашПървоначално написано от ItsSoFluffy
![]()
аз не съм с големи и момчето никога не ми е казвало нищо.ако е ставало на въпрос нещо, винаги е казвал, че имам хубаво тяло.
Дай няква снимка, не е задължително по цици, нещо по тениска...
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Съгласна.Първоначално написано от Sh@d0w
Абе,колкото и да е,всички момчета който познавам съм хващала да се заглеждат по мацки с големи цици,природа си е.Моите ги смятам за не чак огромни,но са си добре.Приятелят ми е голям фен на цици
Но ако наистина се харесвате и обичате,размера на гърдите ти не би трябвало да има голямо значение.
Believe in yourself.
Абе, за мен лично циците си имат голямо значение ! Аз съм си казал, че с момиче с по-малки от моите... нищо не искамА пък до формата - дам, и тя е важна... Размер ? Ами около 90 см обиколка, чашка C, до D максимум. Любимата ми част от женското тяло са гърдите... Друго си е да имаш с какво да си играеш :P
P.S. ^ има перфектни ;D
Това за малки цици ли го броиш?!Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
Всички така казватПървоначално написано от ItsSoFluffy
![]()
Шегата настрана,т'ва за мене е супер чекиджийско,важното е да не са само зърна.Аз примерно не харесвам много големи цици,също така за мен е много важно зърната как изглеждатA
Всички така казватПървоначално написано от ItsSoFluffy
![]()
Шегата настрана,т'ва за мене е супер чекиджийско,важното е да не са само зърна.Аз примерно не харесвам много големи цици,също така за мен е много важно зърната как изглеждатA
Е, друго си е по-надарените, обаче аз като си говоря с момчета на тая тема, винаги ми казват, че гледат повече краката от колкото циците...
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Да, съгласна съм. Напоследък доста често чувам да се говори как момчетата се вяечатляват от дългите и прави крака на едно момиче.Първоначално написано от magita
Колкото до формата, много си я харесвам, защото са стегнати и много добре уформени.
@jonib - Да, някои казват, че имат други положителни черти просто ето така, за да не се чувстват комплексирани, но аз не го казвам ей така. Например харесвам дупето си и много хора са ми казвали, че имам яко дупе, така че това е един вид компенсация.![]()
What goes around comes back around
Първоначално написано от magita
Само аз ли попадам на нЕ'кви цицомани?!![]()
![]()
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
И аз.Първоначално написано от marilyn
![]()
За мое щастие.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()