.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 87
    Супер фен Аватара на Me4encety
    Вярно е че повечето момчета се кефят на големи цици.Ако искаш да са ти големи само заради момчетата-откажи се и не го правиА пък ако вече не се харесваш ТИ с малки винаги можеш да си купиш сутиен с подплънки.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Да бе, хората с малки цици казват "големите цици са гадни", хората с големи цици казват "малките цици са гадни" ...

Моите като са големи кво ? Нито са увиснали, нито смятам да ги оставя да увиснат. А на приятелката ти едва ли са й увиснали. Просто трябва да се стегнат. Увиснали цици виждала ли си изобщо ?
    Я виж снимката на Бионсе по цици. ОТВРАТ, висят й като на някоя баба.

И аз не мога да се похваля с кой знае кво, но никой никога не ме е заял. Само на мен ми е гадно
    Естествено е всички да забелязват големите гърди, аз също го правя, е, и?
    Определено обаче силиконът се обмисля след някоя и друга година и излишни 6 бона.

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Да бе, хората с малки цици казват "големите цици са гадни", хората с големи цици казват "малките цици са гадни" ...

Моите като са големи кво ? Нито са увиснали, нито смятам да ги оставя да увиснат. А на приятелката ти едва ли са й увиснали. Просто трябва да се стегнат. Увиснали цици виждала ли си изобщо ?
    +1

Еми всеки си има вкус, авторке, щом гаджето ти те харесва такава каквато си, значи е ок всичко. Всеки човек има някакъв недостатък във външния си вид, нещо, което просто не харесва, но е важното да се приеме такъв, какъвто е.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Пантерке, знам, че има увиснали цици. Просто някак си не ми се връзва на 16-17-18 години да имаш увиснали цици. Това се получава с възрастта и от ред други фактори.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Re: Малки цици - проблем за момчетата

Цитирай Първоначално написано от ItsSoFluffy
    Имам малки цици и се чудех дали това е проблем за момчетата. Повечето от моите приятели са ми споделяли, че за тях е важно момичето да има големи цици, но аз мисля, че ако другите части от тялото са с яка форма едни малки цици ще се преживеят. Еее, някой да ми каже какво мисли?
    Глупости, едно момиче не го правят едни цици супер красиво, това са идиоти. Аз например не харесвам големи гърди, пък и както казах не гледам циците на момичето и да съдя по тях.

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Бате, вие с циците ли се чукате?
    Никога не ми е било проблем, даже повече ме кефят като са малки и адски стегнати. Големите "цомбища" никога не са ме изкушавали
    Respect my authoritah

Супер фен Аватара на badsector

Имам малки цици и се чудех дали това е проблем за момчетата. Повечето от моите приятели са ми споделяли, че за тях е важно момичето да има големи цици, но аз мисля, че ако другите части от тялото са с яка форма едни малки цици ще се преживеят. Еее, някой да ми каже какво мисли?
    Мен повече ме кефят да са малки. Има и доста като мен, така че не се притеснявай, ами напротив, кефи им се

Фен Аватара на Andrez
    Град
    София
    Принципно не са от значение, стига да не се сливат с пъпа !
    твоята болка днес, е твоята сила утре

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    http://26.media.tumblr.com/tumblr_lj...9gago1_500.jpg
    http://content.marica.bg/news/2009/0...01687_w480.jpg
    Сама прецени на едно хубаво тяло кое му отива повече. Първата снимка ми е идеала за гърди.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Никога не съм се притеснявал от малки гърди, някои дори са доста красиви.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Зависи,не на всяко момиче и отиват големите гърди.

Но както е казал мечо пух-колкото повече толкова повече.Не обичам крайностите,но пък да не е без хич,да се чудиш момиче ли е,момче ли е

Около 90 сантиметра гръдна обиколка,стегнати си е перфе

Град
    Blagoevgrad, Sofiq, Sandanski

Ако питаш мен аз си падам по всякакви голями малки цици и какжо ли не още... иначе колко са ти малки?

Така е. Просто гърдите ми са едно от главните неща, които не харесвам в себе си, но пък за сметка на това имам други положителни черти
    Честно да ти кажа и с много е зле, имам много болки в кръста и гърба ужасно е ай така всяко момче ме гледа там и не ми е приятно, радвай се на това което имаш

аз не съм с големи и момчето никога не ми е казвало нищо. ако е ставало на въпрос нещо, винаги е казвал, че имам хубаво тяло.

Дай няква снимка, не е задължително по цици, нещо по тениска...
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Имат още година да порастат .
    Споко, на 16-17 и моите бяха малки, но пък с много добра форма ;д . После станаха по-големи, е никой не ме е върнал, нито като бяха по-малки, нито като бяха по-големи. Така, че това не е най-важното.

Голям фен Аватара на dami666
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Зависи,не на всяко момиче и отиват големите гърди.

Но както е казал мечо пух-колкото повече толкова повече.Не обичам крайностите,но пък да не е без хич,да се чудиш момиче ли е,момче ли е

Около 90 сантиметра гръдна обиколка,стегнати си е перфе
    Съгласна. Абе,колкото и да е,всички момчета който познавам съм хващала да се заглеждат по мацки с големи цици,природа си е.Моите ги смятам за не чак огромни,но са си добре.Приятелят ми е голям фен на цици Но ако наистина се харесвате и обичате,размера на гърдите ти не би трябвало да има голямо значение.
    Believe in yourself.

Абе, за мен лично циците си имат голямо значение ! Аз съм си казал, че с момиче с по-малки от моите... нищо не искам А пък до формата - дам, и тя е важна... Размер ? Ами около 90 см обиколка, чашка C, до D максимум. Любимата ми част от женското тяло са гърдите... Друго си е да имаш с какво да си играеш :P

P.S. ^ има перфектни ;D

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    http://26.media.tumblr.com/tumblr_ljmtiortEZ1qa9gago1_500.jpg
    http://content.marica.bg/news/2009/0...01687_w480.jpg
    Сама прецени на едно хубаво тяло кое му отива повече. Първата снимка ми е идеала за гърди.
    Това за малки цици ли го броиш?!

но пък за сметка на това имам други положителни черти
    Всички така казват
    Шегата настрана,т'ва за мене е супер чекиджийско,важното е да не са само зърна.Аз примерно не харесвам много големи цици,също така за мен е много важно зърната как изглеждат A

но пък за сметка на това имам други положителни черти
    Всички така казват
    Шегата настрана,т'ва за мене е супер чекиджийско,важното е да не са само зърна.Аз примерно не харесвам много големи цици,също така за мен е много важно зърната как изглеждат A

Голям фен Аватара на magita
    Е, друго си е по-надарените, обаче аз като си говоря с момчета на тая тема, винаги ми казват, че гледат повече краката от колкото циците...
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Цитирай Първоначално написано от magita
    Е, друго си е по-надарените, обаче аз като си говоря с момчета на тая тема, винаги ми казват, че гледат повече краката от колкото циците...
    Да, съгласна съм. Напоследък доста често чувам да се говори как момчетата се вяечатляват от дългите и прави крака на едно момиче.

Колкото до формата, много си я харесвам, защото са стегнати и много добре уформени.

@jonib - Да, някои казват, че имат други положителни черти просто ето така, за да не се чувстват комплексирани, но аз не го казвам ей така. Например харесвам дупето си и много хора са ми казвали, че имам яко дупе, така че това е един вид компенсация.
    What goes around comes back around

Само аз ли попадам на нЕ'кви цицомани?!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от marilyn

Само аз ли попадам на нЕ'кви цицомани?!
    И аз.

За мое щастие.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми