- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малки цици - проблем за момчетата
Хич да не ти пука , който та обича ши та приеми такава каквато си![]()
Ще полудея е**аси майката какъв живот живея?!!!
Ау, колко съм неперфектнаПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
![]()
Аз, ако трябва да бъда честна, не познавам мъж, който да харесва малки цици. Това, че на някои не им пречи, не означава, че ги харесват. НО под малки цици разбирам да е буквално плоско момичето, баш без никакви. Снимки няма да пускам, че повечето са голи.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Всичко над една шепа е ненужно!
Избирайте си мъжете според шепите!
...
И прекалено големите също не са хубави, според мен
eat well
stay fit
die anyway
----------------------------
love the life you live , live the life you love
И на мен би ми се искало маааалко по-големи да са ми, но честно казано аз съм единствената, която се оплакваникой партньор нищо не ми е казал до сега
Ок, може да не предизвикват ефекта "уау" ,но не са й противни
така че спокойно дишай
![]()
Всеки човек има различен вкус!В крайна сметка, не трябва да ти пука особенно, който те харесва, такава каквато си, не би обърнал толкова голямо внимание на това, колко са големи гърдите ти...
![]()
Само дето гърдите са меко казано отблъскващи,гадничко си е ;;9Първоначално написано от PinkPan7her
Да, истината е, че всеки мъж би предпочел по-големи и стегнати отколкото по-малки и стегнати. Просто се научете да се приемате каквито сте и да не се комплексирате заради това. Все пак женското тяло се развива до 21-22 години![]()
така е! И всичките тия силиконки по телевизията са ми много смешни с НЕНОРМАААЛНИТЕ си гръдни обиколки, обаче талията едвам се вижда...и тези жени се водят за секс символиголемите гърди не отиват на хубаво стегнато тяло![]()
Видя ли силикон бягам на далече, ако исках пластмасови цици щях да си купя от секс-шоп. Да не кажеме че в 90% от случаите силиконовите са със супер неестествена форма, не приличат на цици, а на балони.