- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Косата на Николета Лозанова
Искам да попитам,понеже аз си мисля,че това не е истинската й коса http://www.prikachi.com/images/732/3582732d.jpg
http://www.prikachi.com/images/734/3582734E.jpg нещо като перука ли е или? и също така как може да се постигне такъв цвят??![]()
Мисля,че е перука...Амии как да се постигне този цвят?С боя предполагам![]()
![]()
Естествено,че с боя,но какъв цвят,според мен трудно ще се докара същия ..
Малко по - тъмно е от млечен шоколад. Отиди при фризор със снимката и ще ти намерят цвета.
Цвета е хубав, но не забравяй, че тя има най - добрите фризьори, и просто е толкова хубаво, може би, защото е на нейната глава.
А може би е перука, понеже тя постоянно е ту с къса, ту с дълга коса, ту черна, то кестенява... и все така гъста и хубава...
като нея надали някой ще си докара коса при обикновен фризьор, тя е фрашкана с пари и както виждаш всеки ден е с различна коса
Ами аз редовно я гледах да виси в салона на Лореал в Пловдив до Джумаята ,поне докато бях в Пловдив,но надали ще го е сменила
И всеки би си го позволил ,хайде да не е всеки ,но повечето ...
Цените са нормални за един по скъп фризьорски салон ,поне от оя гледна точка![]()
аз гледах closeup с николетка и там беше с нейната си коса - и да си кажа хич не ми се струва, че истинската и коса е толкова обемна и здрава - беше зализана и на клечки и отзад на главата и дори смачкана...
Е тя беше със същата коса в Close Up, не помня да е казвала, че си е нейна...
И нейната коса е като на всички останали, просто слага екстеншъни, сгъстява я, слага перуки, постоянно я правят нещо, затова изглежда така....
Ето снимка преди да стане известна...
Дали искате такава коса, или пък такова лице?
Не че нещо, но не прималяйте по хора, които не са нищо повече от вас самите, не превръщайте известните и техните пари в божество...
Всички вие тук сте много по красиви от това мучурище, което има силикон и какво ли не по себе си....
Все още не мога да разбера как се промени толкова,на снимката е доста грозна,а сега почти нищо общо с нея,изглежда къде къд епо-добреПървоначално написано от kalpazankaa
![]()
Определено изглежда по - добре, спор няма, но не е нужно да се стига до там, че младите и естествено красиви момичета да се комплексират или пък да искат да са като нея. Според мен тя е просто една елитна дама, която се снима гола и смачква достойнството си по този начин. Като гледам тук в този форум какви красиви момичета има, и то без корекции и без професионален грим, представям си ако имат нейните средства какво ще стане... по - скоро тя ще иска на тях да заприлича.
Има корекция на бюста, пипнати са и устните, веждите са доизрисувани и пооправени, пораснала е, с времето се е изменила към хубаво и никога никъде не я виждаме без грим. Всеки ден и професионален грим и затова изглежда така, ходи на солариум, използва супер скъпа козметика...
По този повод ще разкажа една случка...
Един приятел... паркирал си колата и отсреща му се задава Николетка с кола и спира и казва "момчета, може ли да спра на вашето място"...
Те я погледнали и казали "НЕ!" и не я погледнали повече...
Това че има пари и се снима гола и е известна не и дава право да е толкова нагла.... Извинявай, дай ми твоето парко място... нищо че пича е бил през блока си и там по принцип било негово място..
Не е нейната коса, естествено. Ако беше, сега трябва да й е някъде до ушите, щото нали си я беше орязала почти до голо.
Иначе да, има нещо страшно смешно в лицето й. Мисля, че е от носа. Плосък е някакси.
Оф-ф-ф всички са луднали по тая, аз дори не знам коя е. На мен лично не ми изглежда толкова красива и прекрасна. Смисъл, че дори като й гледам тия постнатите из форума снимки ( понеже някой иска да се подстриже като нея или да си купи същите ботуши ) ми изглежда като поредния фабрикат - много грим и малко акъл. За мен такива хора са просто картинки, модели, върху които разни компании си правят рекламата.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.