- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Спазвате ли вечерния час?
не
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
защо пък трябва да го знам ??? къде се говори по новините и по сайтовете .. нито гледам новини нито такива сайтовеПървоначално написано от Biskfitka
![]()
Дори в училищата са го говорили.Не е задължително всеки ден да гледаш новините,но пък да не се интересуваш изобщо какво става около теб![]()
Не се притеснявай,като те прибере чичко полицай ще разбереш кога е вечерния ти час по закон ...![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
чичко полицай като му дам 20 лв. найш ли колко ще се зарадва![]()
![]()
спирам спама
Не при всеки минава тоя номерПървоначално написано от edDinstVenNa
))
Шофирай разумно - стигни жив!
Дали спазвам КОЕ???![]()
Не и не знам кога е. Преди време нашите ми казаха, че е 8 часа, а това е невъзможно за спазване. Особено през лятото.
Та все пак аз така и не съм видяла полицай, който глобява за нарушен вечерен час![]()
Да,при някои трябват 50.Първоначално написано от Biskfitka
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Първоначално написано от JustForFun
ако наистина е 8 бас държа че нито един от свястните момчета и момичета няма да го спазват
![]()
верно е бате,никой свестен не спазва вечерния час
всеки който го спазва,да си прави харакири
КАЗАХ !!
Не,не го спазвам.Даже си ходя и по дискотеки и е минавала проверка и нищо не ми казахаявно изглеждам голяма
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
ко туй!?![]()
Изяж бобър, спаси дърво... xD
В последно време изобщо не го спазвам.![]()
To infinity and beyond.
дори някога да съм го спазил е било напълно неволно
Законния(22:00) не го спазвам.
Но този, който нашите са ми го сложили(23:30), го спазвам.
*сън*
Законния не го знамИмам родителски,амааа забрааш да го спазвам
![]()
![]()
Тръгнала съм да спазвам вечерен час
:P :P
НЕЕЕЕнямала съм такива "екстри"
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Първоначално написано от danielchety
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !