- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Писна ми да ме правят на проста...
Значи с моите приятелки, не знам дали да ги сложа в кавички или не, всеки ден сме заедно.. ставам си аз днес и влизам във фб - само едната онлайн - пиша си малко с нея и после трябваше за малко да стана от компа и се върнах. Другата обикновено 7 часа сутринта е на крак, а стана 10 вече и си помислих, че се е успала и отидох до тях - нашата изкъпана с мокра коса още и облечена като за излизане - викам и "къде ще ходиш", тя вика "ми ще излизам с -другото момиче-.... ти няма ли да идваш" :@ казах й "ами нямаше да е зле все някой да ми каже, че ще излизаме, за да мога и аз да се изкъпя!!!!..." и тя каза "ем нищо, ти влез и до половин час да си готова" и аз и казах "да, със сигурност ще се изкъпя, изсуша и облека за половин час!!!" и тя вика "е, ще идваш ли", аз отговорих "явно не" и тя "странно..." (в смисъл, че и без това не съм излизала с тях... а как като никой нищо не ми казва предварително!!!). Прибрах се и писах на това момиче - представяте ли си, скайп и фейсбук са на една мишка разтояние и нищо не ми е казала, хем си писахме - трябвало другото момиче, дето ходих до тях да ми каже......
Ами писна ми да съм "втора цигулка"!!! Всеки път правят така - уговарят се двете и на мен само ми съобщават, ако въобще го направят - искам някой ден да ги спипам пак така, само че да не ги потърся аз, ами да изчакам да видя дали въобще ще ми се обадят - но като ги познавам и това ще е безсмислено - защото като не съм готова, няма да изляза и това ще им е един вид "измъкване".
Не знам точно какво искам да ми кажете, просто се ядосах и исках да споделя в момента... все пак, ако някой иска да сподели мнение... ще се радвам...
Отлично какво?
А сега това момиче, което ходих до тях и ми е съседка срещна майка ми във входа и тя я пита къде отива и "приятелката ми" каза, че не съм искала да излизам с тях :@:@:@:@![]()
оставяй ги тия
Ами то мила,ппри три "най-добри приятелки" винаги е така,едната остава последна.Самоче все пак много се филмираш,казало ти е момичето като си отишла при нея да дойдеш,ти си са размрънкала.
Брях,брях
ами как няма да се размрънкам, да не съм лукова глава... излиза все едно, че не са ме искали, но след като вече съм отишла до едното момиче и съм я сварила в крачка, няма как да не ме попита дали искам да изляза....
двете са се уговорили и нито едната не ми е казала, докато не ги извиках, и на всичкото отгоре след това щяха да ми опяват цял ден, че ме чакали два часа, докато се оправя.. много е трудно да кажеш по скайп/фб че са се уговорили, ще излизаме така и така толкова часа, ще идваш ли...
а щом съседката ми се е окъпала даже, тя е знаела поне час по-рано...
а и да бях излязла настроението ми вече беше скапано, а те щяха да се правят на ни лук яли, ни лук мирисали...
Ами то мила,ппри три "най-добри приятелки" винаги е така,едната остава последна.Самоче все пак много се филмираш,казало ти е момичето като си отишла при нея да дойдеш,ти си са размрънкала.
Познато. Зарязвай ги тия двете, изобщо не се занимавай със тях. После те ще идват да ти се извиняват и молят
Гадно ще е, ако сте в един клас![]()
Не, в един квартал живеем само.
Ако направя така - те наистина ще ми се обадят и ще искат да излизаме пак, най-малкото защото родителите ни се познават - но не знам тогава как да постъпя - дали да се правя на недостъпна или пак да се върна при тях...
Защо не вземеш да поговориш с тях и да им обясниш как се чувстваш ?
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
И ние сме 3, но мисля, че е напълно нормално понякога 2 от нас да излизат насаме.Все пак не сме въразни 3-те една за друга![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Като тия не те устройват си намери други .. не го превръщай в чак такъв голям проблем!! ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Тези 2те все пак са ти приятелки, просто не са най- добрите. Не им прави драмиБили са се разбрали да излязат двете, но в последствие са решили да те поканят и теб от "вежливост". Не се филмирай!
always late but worth the wait!
Ще си поиграеш малко с тях както са правили с теб.Първоначално написано от banalka
аре излез малко от филма, просто е станало недоразумение и са забравили да ти кажат, че излизат ;д плюс това момичето те е питало дали ще идваш, даже те е навивало да се оправиш набързо => поне малко им пука за теб. кажи им другия път да си оправят организацията pо-добре и тва е !![]()
I'm yours.
От една страна - да,навива ли са те да отидеш с тях. Значи са нямали нищо против.. От друга пък - може просто да са забравили да ти кажат. Ако трябва поговори с тях. (:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз може да си отворя дневник и да си пиша всеки ден мисля....
Аз бях инициатора днес да излезем и се уговорихме като се връща от сутрешни тренировки едното момиче да ми пусне сигнал, за да ме събуди и аз да стана и да се оправя докато се прибере и само после да я чакам. Та не ми пусна сигнал и идва готова, нагримирана, парфюмирана до нас - "ЩО НЕ СИ ГОТОВА ОЩЕ?!?!" казах и, че ако ми беше пуснала сигнал както се уговорихме може и да се бях оправила и, тъй като много бърза за сутрешно кафе, не ме изчака и тръгна с някаква нейна приятелка. После по едно време ми се обади да съм отишла при тях - и тука сигурно ще си помислите, че постъпката ми е тъпа, както когато не излязох с тях предния път, но все пак имам малко достойнство - казах и "теб те мързи един сигнал да ми пуснеш, едно единствено нещо имаше да свършиш, а аз ще обикалям целия град, за да дойда на кафе - и за какво?!" и и затворих.
Междувременно разбрах, че снощи са излизали без да ме извикат - не са и длъжни де, но факта, че се бяхме уговорили и те ми се обадиха да ми кажат, че ще сме малко хора и ще бъде тъпо - и за си излезли те - НЕ МЕРСИ!!!
Ако някой е в същото положение - да не се чуди и мае, а да има малко достойнство и да си държи на принципите... защото аз никога не бих постъпила така с другите...
^^ бях в същото положениетака направих , че после постоянно ме викаха да излизам с тях .. и не само. Вече не се оставям да бъда излишната .
Какво точно направи? :]
И за какво се нервираш толкова много?За някакви надувки?Я се успокой малко .. Зарежи ги, нека те те търсят, не ти тях.Излизай с други приятели, те нека си излизат сами .. Какво толкова, че не са ти се обадили?Явно не им дреме..Тъй, че спри да си пишеш и говориш с тях, спри да се нервираш и всичко ще е окей . :}
“Never sneak up on a vampire.”
Жената е много странно същество ..Като не те викат намери си друга групичка и излизай с тях : )
твоята болка днес, е твоята сила утре
Човек , тегли им на двете една дълга ! И кво кат сте в един квартал аз в моя квартал не седя .. Имах най-добра приятелка в кавички , която се оказа е**ти боклука и й теглих една дълга ..
Виждам я и я отминавам се едно няма никой !
Кво ще им се кланяш на тия овце бе ?
Я си живей живота и да не ти пука !
ти си една голяма ЛИГЛА.
спри да драматизираш, хората имат по-значими проблеми от това, че една пръдла не е казала на друга от същата порода че ще излизат, за да се изкъпе..
и ти к'во, къпеш се само като излизаш или? та не си могла да метнеш едни дънки и една блузка и да идеш на кафе? м? м?