.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Ще им го върнеш!

Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    ти си една голяма ЛИГЛА.

спри да драматизираш, хората имат по-значими проблеми от това, че една пръдла не е казала на друга от същата порода че ще излизат, за да се изкъпе..

и ти к'во, къпеш се само като излизаш или? та не си могла да метнеш едни дънки и една блузка и да идеш на кафе? м? м?
    къпя се всеки ден, когато усетя нужда. въпроса не е дали съм се изкъпала или не, а въпрос на принципи. тя няма отговорност към човека, който нарича свой приятел, а аз ли трябва да бъда загрижена?...

Виж сега - не ме нападайте - ние с моите приятелки в момента сме в същото положение с една "натрапничка", така да я наречем.Не казвам че и ти си.Имаме множество причини за тази ситуация, но ще ти кажа какво правим - опитваме се да я разкараме.Прави си изводите.Поставям се на мястото ти, разбирам как изглеждаме самите ние отстрани, но помисли малко - всичко си има цел.Така че, зарежи ги.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ^^не въпросът е точно в това! защото тя ти е предложила да излезеш с тях, ако се оправиш до половин час..за кафе съм готова точно за 10 минути с миене на зъби даже..така че не ми говори за отговорности при положение че това е просто едно шибано пиене на кафе...

оф..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    ^^не въпросът е точно в това! защото тя ти е предложила да излезеш с тях, ако се оправиш до половин час..за кафе съм готова точно за 10 минути с миене на зъби даже..така че не ми говори за отговорности при положение че това е просто едно шибано пиене на кафе...

оф..
    Не е въпроса в това за колко се оправяш.Въпроса е, че не и казват навреме умишлено.На теб ти трябват 10 минути, а на нея малко повече.Те предполагам знаят колко и отнема и нарочно и казват късно, за да не може да излезе с тях, ако изобщо и кажат.Права е да се сърди.

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    това трябва да е показно,какви приятелки сте

Според мен си реагирала пресилено. Много по- добро впечатление щеше да направиш, ако се беше усмихнала и а) се беше оправила по- бързо, или б) се беше извинила, че не можеш да дойдеш, но беше предложила да излезете на другия ден. И щяха да започнат да те канят. Може да ти е било кофти, но е нямало нужда да се сърдиш и да се цупиш. Ти си мислиш, че нарочно не са ти казали навреме, ами я си представи, че не бяха! Момичето ти е предложило, значи просто е учтиво и не иска да си мислиш нещо лошо за него. Хората не искат да си имат работа с кралици на драмата. По- добре да излезеш и да се забавляваш, отколкото сама да си тровиш нервите с дребни работи. Същото важи и за историята с телефона- би трябвало да знаеш, кога да се приготвиш. Усмихната ще си сто пъти по- готина и търсена, да знаеш

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    такива "приятелки" аз ги наричам предателки,зарязвам ги и си намирам нови и истински приятелки!

Повече от фен
    Филми..
    Ми викай ги ти да излизате.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    То винаги е така в някоя компанийка, Единия персонаж е важен, до себе си има друг по-маловажен и един трети, който го правят на луд. Едни мои съученички уж така вървят 3, но като стане проблем или нещо сериозно винаги само една е виновна яко прецакване, ама такива сте женските, рядко мъже съм виждал да ги правят тези гейски "неща".
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от XaMcTePKa Виж мнението
    И ние сме 3, но мисля, че е напълно нормално понякога 2 от нас да излизат насаме.Все пак не сме въразни 3-те една за друга
    Same here. Всяка от нас е различна и има различен живот. Единствено приятелството ни свързва.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от YourFavouriteDrug Виж мнението
    аре излез малко от филма, просто е станало недоразумение и са забравили да ти кажат, че излизат ;д плюс това момичето те е питало дали ще идваш, даже те е навивало да се оправиш набързо => поне малко им пука за теб. кажи им другия път да си оправят организацията pо-добре и тва е !
    Мноо си зле.Забравили са да и кажат, че излизат ? Чуй се само кво говориш.Как ще забравят да кажат на най - добрата си приятелка ? Тва е абсурд, просто няма как да стане.Ако искат да е с тях, няма да забравят.Или ти нямаш такава и не можеш да разбереш, или си такава като тях. (по - скоро второто)

Не, не я е навивала да се оправи по - бързо!Не виждаш ли?Тя им е казала, че няма как да се оправи толкова бързо за половин час, и оная шматка я питала дали ще идва.Тва навиване ли е???Съмнявам се.По - скоро се прави нещо на луда...шот не знае кво да каже.И после вика "СТРАННО".ИМАМ една такава "приятелка", дето много прилича по начин на държание и изказване на оная гореспоменатата.Както казах, или си такава, или нямаш най - добра приятелка, или си адски зле, или не си изпитвала чувството, или не си имала такава "приятелка" !!!

И не става въпрос за организация.

Иначе наистина, ти всеки път ли се къпеш преди да излезеш?Не можеше ли да се направи изключение?? xD
    Последно редактирано от sweetycherry33 : 08-01-2012 на 13:03

Голям фен Аватара на Elli *
    аз пък разбирам приятелките й . Аз и една фр сме винаги заедно и едно момиче винаги ни се бута и ние не я викаме по причината, че не искаме да излизаме с нея . Постави се на тяхно място може те 2те да са си '' БФФ '' а ти да си им просто приятелка .. Намери си и ти някоя заради която да ги зарязваш и готово като са 3 в компания винаги е така

Повече от фен
    Не винаги, като са три в компания е така.

Голям фен Аватара на Elli *
    Mи да ама сега ние гледаме само от нейната гледна точка ... Може пък тя да им се бута не се знае
    Авторке ако са ти приятелки и ако искат да си с тях ще те викат
    Излизай с други хора, много мразя такива, които не позволяват на приятелите си да излизат с други

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    и ти к'во, къпеш се само като излизаш или?
    +1

Какво толкова ти пречеше да сложиш нещо и да излезеш с тях ?

А пък и от друга страна, не мислиш ли, че те 2чките може да са си по-добри приятелки от теб и нарочно да не те викат
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Като ти е писнало да те правят на проста - направи така, че да спрат. Виждат, че не са особено заинтересовани от теб, още повече забелязваш, че нямат огромното желание да излизаш с тях. Казваш си, о'кей и спираш да се занимаваш с тях. Не вярвам да са ти единствените познати и приятели, и да няма с кого да си излизаш. Излизай си с други, сприятели се с други и ще видиш, че изобщо не си е струвало да си хабиш нервите, заради тия, наречени "твои приятели". Не позволявай да си играят с теб по такъв начин.

Ъм.... нелепо се е получило. Ако сте приятелки, поговорете си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си