- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Писна ми да ме правят на проста...
къпя се всеки ден, когато усетя нужда. въпроса не е дали съм се изкъпала или не, а въпрос на принципи. тя няма отговорност към човека, който нарича свой приятел, а аз ли трябва да бъда загрижена?...Първоначално написано от bloodyF
Виж сега - не ме нападайте - ние с моите приятелки в момента сме в същото положение с една "натрапничка", така да я наречем.Не казвам че и ти си.Имаме множество причини за тази ситуация, но ще ти кажа какво правим - опитваме се да я разкараме.Прави си изводите.Поставям се на мястото ти, разбирам как изглеждаме самите ние отстрани, но помисли малко - всичко си има цел.Така че, зарежи ги.
^^не въпросът е точно в това! защото тя ти е предложила да излезеш с тях, ако се оправиш до половин час..за кафе съм готова точно за 10 минути с миене на зъби даже..така че не ми говори за отговорности при положение че това е просто едно шибано пиене на кафе...
оф..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е въпроса в това за колко се оправяш.Въпроса е, че не и казват навреме умишлено.На теб ти трябват 10 минути, а на нея малко повече.Те предполагам знаят колко и отнема и нарочно и казват късно, за да не може да излезе с тях, ако изобщо и кажат.Права е да се сърди.Първоначално написано от bloodyF
това трябва да е показно,какви приятелки сте
Според мен си реагирала пресилено. Много по- добро впечатление щеше да направиш, ако се беше усмихнала и а) се беше оправила по- бързо, или б) се беше извинила, че не можеш да дойдеш, но беше предложила да излезете на другия ден. И щяха да започнат да те канят. Може да ти е било кофти, но е нямало нужда да се сърдиш и да се цупиш. Ти си мислиш, че нарочно не са ти казали навреме, ами я си представи, че не бяха! Момичето ти е предложило, значи просто е учтиво и не иска да си мислиш нещо лошо за него. Хората не искат да си имат работа с кралици на драмата. По- добре да излезеш и да се забавляваш, отколкото сама да си тровиш нервите с дребни работи. Същото важи и за историята с телефона- би трябвало да знаеш, кога да се приготвиш. Усмихната ще си сто пъти по- готина и търсена, да знаеш![]()
такива "приятелки" аз ги наричам предателки,зарязвам ги и си намирам нови и истински приятелки!![]()
Филми..
Ми викай ги ти да излизате.
То винаги е така в някоя компанийка, Единия персонаж е важен, до себе си има друг по-маловажен и един трети, който го правят на луд. Едни мои съученички уж така вървят 3, но като стане проблем или нещо сериозно винаги само една е виновнаяко прецакване, ама такива сте женските, рядко мъже съм виждал да ги правят тези гейски "неща".
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Мноо си зле.Забравили са да и кажат, че излизат ? Чуй се само кво говориш.Как ще забравят да кажат на най - добрата си приятелка ? Тва е абсурд, просто няма как да стане.Ако искат да е с тях, няма да забравят.Или ти нямаш такава и не можеш да разбереш, или си такава като тях. (по - скоро второто)
Не, не я е навивала да се оправи по - бързо!Не виждаш ли?Тя им е казала, че няма как да се оправи толкова бързо за половин час, и оная шматка я питала дали ще идва.Тва навиване ли е???Съмнявам се.По - скоро се прави нещо на луда...шот не знае кво да каже.И после вика "СТРАННО".ИМАМ една такава "приятелка", дето много прилича по начин на държание и изказване на оная гореспоменатата.Както казах, или си такава, или нямаш най - добра приятелка, или си адски зле, или не си изпитвала чувството, или не си имала такава "приятелка" !!!
И не става въпрос за организация.
Иначе наистина, ти всеки път ли се къпеш преди да излезеш?Не можеше ли да се направи изключение?? xD
Последно редактирано от sweetycherry33 : 08-01-2012 на 13:03
аз пък разбирам приятелките й . Аз и една фр сме винаги заедно и едно момиче винаги ни се бута и ние не я викаме по причината, че не искаме да излизаме с нея . Постави се на тяхно място може те 2те да са си '' БФФ '' а ти да си им просто приятелка .. Намери си и ти някоя заради която да ги зарязваш и готовокато са 3 в компания винаги е така
Не винаги, като са три в компания е така.
Mи да ама сега ние гледаме само от нейната гледна точка ... Може пък тя да им се бута не се знае
Авторке ако са ти приятелки и ако искат да си с тях ще те викат![]()
Излизай с други хора, много мразя такива, които не позволяват на приятелите си да излизат с други
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Като ти е писнало да те правят на проста - направи така, че да спрат. Виждат, че не са особено заинтересовани от теб, още повече забелязваш, че нямат огромното желание да излизаш с тях. Казваш си, о'кей и спираш да се занимаваш с тях. Не вярвам да са ти единствените познати и приятели, и да няма с кого да си излизаш. Излизай си с други, сприятели се с други и ще видиш, че изобщо не си е струвало да си хабиш нервите, заради тия, наречени "твои приятели". Не позволявай да си играят с теб по такъв начин.