- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко време след кола маска мога се изкъпя?
И изобщо това има ли значение и може ли веднага ?
Хубаво е да се чака известно време (обикновено се препоръчва 24 часа)
Зависи колко ти е тънка и раздразнителна кожата.
Първоначално написано от KumchoValcho
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
На следващия ден .. (:
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
А защо трябва да се чака?
Най добре след няколко дена.
А тези кола маски са мннн вредни![]()
Мисля че те после те мажат с някакъв успокояващ кожата лосион и да попие добре,ама не съм много сигурна.Първоначално написано от PinkPan7her
няколко часа
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Не, идеята е да не се слагат никакви лосиони и тем подобни, защото раздразняват кожата и ако принципно си с раздразнителна кожа се обриваш. Иначе аз слагам пудра за тяло или талк.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Козметичката казва 2 часа, обаче аз и веднага след това се случва да се изкъпя и няма проблеми.
можеш да се къпеш час- два след това, а ако имаш подходящ успокояващ лосион- още по- добре.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Колкото издържиш, най - добре на следващия ден.
На мен са ми казвали, че след епилатор и кола маска не е хубаво да се къпеш, защото от косъмчетата, които са се махнали, порите не са се затворили и като влезе вода може да се получи воден плеврит. Колко е вярно не знам.
Иначе ако ходиш при козметик би трябвало след това да те намаже с едно олио, а ако действаш сама в къщи и обикновено бебешко олио мисля, че върши същата работа.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.