.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Мързи ме,а трябва да спортувам

Това лято ме мързи ужасно много.Отпуснала съм се и тялото ми е изгубило формата си.Искам да се стегна за морето и забелязвам,че имам целулит,който искам да махна.По едно време ходих да тичам и ходих на фитнес,но сега вече нито имам с кой,нито пари.

Дайте ми съвет как да се нахъсам за спорт.

И също така ...искам да отслабна малко,но не мога да пазя диети(в момента съм при баба ми,сещате се ...),но ям само на обяд и вечеря,а ако ми се прияде нещо ям кроасан или нещо подобно.

Ако ям пържени и тестени храни докато се опитвам да отслабна и да се стегна,това проблем ли е?

Основно искам да тренирам бедрата и дупето.Мисля да си изтегля домашни упражнения Pump it up http://www.youtube.com/watch?v=UrxYEYrwcZ0

Ако има значение:момиче на 17 години съм, тежа 46 кг и съм висока 160.

Голям фен
    Ами отиди и се погледни в огледалото, ако не се харесваш, това би те нахъсало. Като изтеглиш упражненията, те няма да си се направят от само себе си, ако не станеш и не се поръзмърдаш малко. Вземи едно въже и поскачай малко, така ще ти дойде енергия и желание, поне при мен е така. КЪСМЕТ!
    Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.

Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!

Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!

Фен
    Град
    Shumen
    1. яж и на закуска, ако не закусваш метаболизма ти се забавя и даже качваш килограми.
    ето линка : цък!
    2. ето в този сайт bb-team.org ще намериш много информаця
    3. мотивация цък!
    В населените места, където хората дишат по 24 часа...

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Колкото и упражнения да правиш,ако ядеш само тестено и сладко просто ефект няма да има Аз в момента съм на 90 дневната диета и я съчетавам със спорт, на 20тия ден бях свалила 2 см от талията си...и аз нямах никакви желание или хъс за диета или спорт,но като почнах ми е много приятно
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Супер фен Аватара на musS
    А като стана въпрос за тренировки и така нататък .. сетих се да питам - от ходене отслабва ли се ? една приятелка ми каза , че не само с тичане се отслабва , ами и с ходене , даже и да не е с по 5 -10 км на ден ..

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от musS
    А като стана въпрос за тренировки и така нататък .. сетих се да питам - от ходене отслабва ли се ? една приятелка ми каза , че не само с тичане се отслабва , ами и с ходене , даже и да не е с по 5 -10 км на ден ..
    Aми моя приятелка от месец на сам,по цял ден е навън и върви,няма да ти казвам просто каква разлика има в тялото от този един месец ! Нищо общо с преди...нали знаете,че когато сте навън и забравяте да ядете на моменти..тя е точно така,сутрин закусва с една-две филии хляб,излиза в 12,до 10 вечерта е навън,а през това време е на бейколс или нещо такова и това в продължение на цял месец,а каква разлика имаше ;х аз понеже не съм като нея и не обичам да излизам не мога да постигна същите постижения,затова си минах на диетка ;д иначе от ходете определено се отслабва..
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Град
    А когато отслабваш отслабват ли и гърдите?Защото моите и без това са малки и сега ако взема да смъкна няколко килограма и да се превърна пак в дъска...егати гадното.Размер B 35-70 съм(така пише на сутиена,аз много много не разбирам )

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Няма начин да не отслабнеш и в гърдите ...
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    Добре,а ако отслабна в гърдите после как да си върна предишната големина?Или дайте някви упражнения за запазване на размера ли..де да знам. То тогава няма кой знае какъв смисъл-без гърди...

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Добре,а ако отслабна в гърдите после как да си върна предишната големина?Или дайте някви упражнения за запазване на размера ли..де да знам. То тогава няма кой знае какъв смисъл-без гърди...
    Еее. . ама ти не си представяй някаква фрапираща разлика от размер B до размер А .
    Пък и ти си 46 килограма и мисля, че е по-добре да правиш упражнения за стягане, пък и все пак казваш, че тялото ти се е ОБЕЗФОРМИЛО.
    За жалост аз съм пас, защото за сега гледам да сваля излишните килограми, може би някой друг би ти помогнал .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Гледай снимки на кльощави и стегнати мацки
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на slicky
    То дори,ако отидеш на фитнес въпроса е какво ще правиш там?Щото можеш да сидиш на уреда и да гледаш другите.С фитнеса няма да влезеш бързо във форма,особенно,ако си се обездвижила.Не почвай някакви диети,просто избягвай храните,които спомена miminko и се храни по малко,но често,като избягваш въглехидратите(т.е. колкото по късно става през деня толкова по-малко въглени ядеш).Също трябва и двигателна активност.Бягането и колоезденето вършат работа.За да изгориш мазнините най-добре бягай сутрин рано-хем прохладно,хем гориш най-много мазнини.Преди бягането сутрин пийни едно кафе,ако искаш.

Повече от фен Аватара на Alekssandyr
    1.Щом те мързи .. си заникъде!
    2.Намери си другар, някой за компания, по-добре е (личен опит)
    3.Не е хубаво да се ограничаваш и да ядеш по 2 трушици на ден .. и диета не е хубаво да се спазва.. просто потърси разделно хранене и навии бабка да готви според дните в програмата
    4.Късмет

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    ми аз сутрин като се оглеждам в огледалото и ако не си харесвам нещо веднага отивам да тичам или да правя коремни преси
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Гледай снимки на кльощави и стегнати мацки
    Междодругото и аз това правя за да се мотивирам!
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Guest

Re: Мързи ме,а трябва да спортувам

[quote="SuNsEt"]Това лято ме мързи ужасно много.Отпуснала съм се и тялото ми е изгубило формата си.Искам да се стегна за морето и забелязвам,че имам целулит,който искам да махна.По едно време ходих да тичам и ходих на фитнес,но сега вече нито имам с кой,нито пари.

И също така ...искам да отслабна малко,но не мога да пазя диети(в момента съм при баба ми,сещате се ...),но ям само на обяд и вечеря,а ако ми се прияде нещо ям кроасан или нещо подобно.

Ако ям пържени и тестени храни докато се опитвам да отслабна и да се стегна,това проблем ли е?

......... СЕРИОЗНО ЛИИИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си