.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Супер фен Аватара на JagAlskarDig
    От 15 септември пускат новите листовки, днес даже и в 1 вестник го прочетох. Моят инструктор каза, че първият месец ще има много скъсани, защото ще им трябва време да се сдобият с новите листовки и открият тънките въпроси, които са нови, подвеждат и т.н. Аз затова другата седмица ще гледам да мина листовките, уча яко, а кормуването ще го приключа към 15-20 другия месец.

А можете ли да ми кажете колко е настоящата цена за бърза поръчка за книжката?

Фен Аватара на Tennnnn
    Град
    Майна city
    Цитирай Първоначално написано от venom0706
    А можете ли да ми кажете колко е настоящата цена за бърза поръчка за книжката?
    52 lv

А за въпросният картон на водача инструктора ми не ми е казал нищо.Утре отивам да си подам документите и съм приготвил:Удостоверението от БЧК,личната карта,2 снимки,удостоверението за завършено основно образование,медицинското и двете удостоверения за теория и практика.Освен тези единствено трябвало там да кажа номера на протокола,който даяджията написа на дъската преди изпита по практика.Ако съм изпуснал нещо ми кажете,за да не се наложи да ме връщат от КАТ.Мерси предварително

Готово,днес бях в КАТ,взеха ми всички документи,включително и оригинала от БЧК.Мислех,че поне него ще ми оставят.Дадоха ми 1 жълт лист и малка бележка с датата(13.09),с която разбрах че трябва да отида за да си взема книжката.Направих си бърза поръчка(56 лв.),но защо тогава трябва да чакам чак до 13-ти?

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Да..и аз така мислих ама като ми го взеха и... ако ще караш курс за друга категория не искат да се явяваш на БЧК повторно, след като си взел Б категория

А дали книжката ми ще е готова по-рано от 13-ти?А и както 5 и 6 не се водят работни дни..Можете ли да ми кажете кога горе-долу мога да отида да я взема?

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Понеже виждам че тук се задават доста въпроси, ще попитам и аз нещо, за да не отварям нова тема.

Попринцип живея в чужбина, но лятото докато си бях в Бг, изкарах курсовете. Имах адски много проблеми с дипломата за завършено основно, защото го нямам в България. Опитах се да преведа и легализирам дипломата ми от чужбина но не я приемат!!
    Казаха ми че трябва да ходя в МОН и да ми я приравнят към Българска.
    Аз обаче успях да си подам документите в КАТ но ми казаха като ходя да си я вземам да отнеса този документ където са ми приравнили дипломата. А аз ще си ходя октомври месец за 10 дни и няма да имам време!
    А бе ... тъпа работа. Да изкараш книжка, и да не можеш да си я вземеш...

Та въпроса ми е дали вие като сте си взимали книжките, сте носили дипломата отново или само с лична катра става? Че не мога да разбера дали само ме разиграват или наистина трябва ...
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Само лична карта ..
    Някой знае ли кога влизат новите листовки??
    "Леко, леко и ние ше ви настигнем,
    ще ви ебем без грам да мигнем"

Фен Аватара на Tennnnn
    Град
    Майна city
    Цитирай Първоначално написано от r19
    Само лична карта ..
    Някой знае ли кога влизат новите листовки??
    До 29 септември ще са готови..

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Аве аз съм на БЧК на 14-ти септ ужас и тая ми каза да отида в 9:45 и продължавало 8 часа и искам да питам има ли почивка например да отидеш да хапнеш? И кво по дяволите ще прая там цели 8 часа аз си взех вътрешния листовки и ся чакам да ми кажат кога ще ми е външният, дано да не хвана новите листовки

Голям фен Аватара на BlueKnife
    ^Еми то навсякъде е различно, но да.. има почивки, даже няколко. Иначе кво ще правиш.. еми ще слушаш и запомняш ;д
    the sky is the limit.

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    Аве аз съм на БЧК на 14-ти септ ужас и тая ми каза да отида в 9:45 и продължавало 8 часа и искам да питам има ли почивка например да отидеш да хапнеш? И кво по дяволите ще прая там цели 8 часа аз си взех вътрешния листовки и ся чакам да ми кажат кога ще ми е външният, дано да не хвана новите листовки
    Аз бях на БЧК 2 часа точно.

r19 благодаря! Ще се пробвам така
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Голям фен Аватара на BlueKnife
    2??? O.o Аз висях там 6 часа ;d
    the sky is the limit.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си