Здравейте.Знам че има много такива теми,но и аз реших да попитам.Както знаете на 15 септември е първият учебен ден.Да обаче на мен ми е първия учебен ден в осми клас и съм в друго училище.Много са ми се подигравали и не искам да го преживея отново.Мисълта ми е,че съм висока 1.70 някъде там,а тежа 85-90 килограма.Много съм претенциозна относно яденето защото не мога да ям всичко.Не ям домати,чушки,лук,чесън,патл аджан,бамя,целина,цвекло,ма руля,моркови,кисели краставици,прясно мляко,кисело мляко,айряни,нишестета и т.н.Не пия чай,кафе,нескафе,алкохол и прясно изстискани сокове от някакъв плод защото не обичам така.Особено ако е портокал в никакъв случай.Не ям портокали,мандарини,грейпф рути,пъпеши,лимони,киви,гро зде(горе-долу),сливи,тиква,круши ям само понякога,прасковите не са ми любимите плодове,но ги ям стига да не са голи праскови.Не обичам много зеле,ориз,но майка ми се опитва да ме научи и засега има ефект.Не обичам мазни храни,кожичките по местото даже и жилките.Ако видя ги махам веднага.Не ям месо по което има мазнина.Ако видя такава я махам или ако е прекалено много изобщо не ям месото.Не ям диня на втория ден след като е нарязана.Ям я само първия път.Обичам шоколад и сладолед.Не обичам много карамела или карамелизирана захар и не ям кафява захар.Нямам предпочитания към това какъв вид месо,кайма или салам ще ям.Не обичам хляб който стой повече от 2 дни след отварянето му.Не ям салати.Никакви.Ям краставица но не винаги защото не се вписва понякога.Не ям таратор,нито ориз с нещо или пък гювеч(само понякога).Мусаката я ям без заливката.Обичам грах,боб,леща,зелен боб,пиле с картофи и изобщо всичко картофено без картофената салата и картофеното пюре.Обожавам картофи.От плодовете обичам най-вече банани,ябълки,кайсии,диня,а года,череша,праскови.Не обичам корнфлейкс,но мога да го ям стига да не е натопъне в мляко.Обичам палачинки,но с нищо друго а само с шоколад.Не ям сладко,конфитюри и МЕД В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ!Амии...засега е това с храните.Въпроса ми е
мога ли да отслабна поне с 15-20 килограма до 15 септември.Благодаря много.