- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво да правя сега :S
по - добре нищо да не взима щото е много опасно за нея..Първоначално написано от theeye770
наскоро ми се "наложи " и аз да използвам Ескапел >> той струва 29лв. но не може да се използва от лица под 16 години --> много е опасно. Разбира се аз съм на 18 и нямах такъв проблем
![]()
че то на нея може да не и е дошло още...Първоначално написано от lamer4e7o
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Ииибаси кефа,нали?дай да ги пиеш като бон-бончета ...Първоначално написано от zuki26
![]()
тежка е..
Брях,брях
е баш кат бонбончета не може защото могат да се пият най - много 2 пъти годишно. И това го пише на опаковката... Но пък е някак шантаво като ги купуваш защото в кутията има още една кутийка, в нея пак има един голям блистер и посредата на блистера само 1 хапченце .. ЕБАСИ КЕФА даваш едва ли не 30лв. за едно проклето хапче!Първоначално написано от Zarity
Първоначално написано от Thrombocyte
ти пък не му прави забележка, че като гледам и твоят пост не е без грешки
а тази тема е EPIC FAIL... дори на 13, знаех много повече от автора и приятелката му взети заедно..
автора, следващия път като решиш да правиш "такива неща" , вземи прочети някоя и друга статия, вземи си качествени презервативи и се научи да ги слагаш правилно![]()
аз съм на 16 и нямах никакъв проблем.не е от възрастта, а от организма. и не е задължително да останеш бездетен след това. в краен случай по-добрия избор е ескапел, отколкото един аборт!Първоначално написано от zuki26
Ми направете си извод от цялата ситуация!
Питате за размери на презервативи, после как да му кажа, че ми се ебе, после какво да правя и след 2 дена тема "бременна ли съм/е"
Всичко се повтаря в тоя форум.
Едни идват други си отиват, и тия дето идват задават същите въпроси!
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
Да ражда бе, няа само мангалите да раждат на по 13-14... да ражда, че сме на изчезване...
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
Еми много ясно че ги ебем мангасарите селски шебеци пумяри ниедни. Да роди детето и да го кръсти Александър (Сашко!), ако не го кръсти така ще ви прокълна и двамата!
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Темата не само, че замирисва на тролене, ами и има достатъчно безполезни коментари по нея. Ключ.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire