.
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 88 от общо 88

Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Цитирай Първоначално написано от aleksandur030
    Здравейте благодаря на всички за съветите досега!
    Станах рано сутринта и преди малко се видяхме с приятелите ни и те ни дадоха пари и отидохме до аптеката да вземем Ескапел
    Тя каза че не и е дошъл цикъла и взе хапчето
    Нямаме направления за гинеколог както казах иначе щяхме да отидем.
    На нашите не съм казвал нито тя на техните.
    но за сега всичко е наред нали??? Няма нужда от още нещо нали??? Справихме ли се???
    най-вероятно не и идва от притеснение... но ако наистина е забременяла ескапел е най-ефикасен в първите 12 часа от половия акт... в последните 12 е само 58% ефективен...
    по - добре нищо да не взима щото е много опасно за нея.. наскоро ми се "наложи " и аз да използвам Ескапел >> той струва 29лв. но не може да се използва от лица под 16 години --> много е опасно. Разбира се аз съм на 18 и нямах такъв проблем

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o
    Децата не знаят какво е менструация, тръгнали секс да правят… Момчето е на 15, момичето на 13… Ха-ха-ха!
    че то на нея може да не и е дошло още...
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от zuki26
    наскоро ми се "наложи " и аз да използвам Ескапел >> той струва 29лв. но не може да се използва от лица под 16 години --> много е опасно. Разбира се аз съм на 18 и нямах такъв проблем
    Ииибаси кефа,нали?дай да ги пиеш като бон-бончета ...

тежка е..
    Брях,брях

Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от Zarity
    наскоро ми се "наложи " и аз да използвам Ескапел >> той струва 29лв. но не може да се използва от лица под 16 години --> много е опасно. Разбира се аз съм на 18 и нямах такъв проблем
    Ииибаси кефа,нали?дай да ги пиеш като бон-бончета ...

тежка е..
    е баш кат бонбончета не може защото могат да се пият най - много 2 пъти годишно. И това го пише на опаковката... Но пък е някак шантаво като ги купуваш защото в кутията има още една кутийка, в нея пак има един голям блистер и посредата на блистера само 1 хапченце .. ЕБАСИ КЕФА даваш едва ли не 30лв. за едно проклето хапче!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Thrombocyte
    Останах втрещен от липсата на каквато и да било пунктоация в първия ти пост!
    Изумително

ти пък не му прави забележка, че като гледам и твоят пост не е без грешки

а тази тема е EPIC FAIL... дори на 13, знаех много повече от автора и приятелката му взети заедно..
    автора, следващия път като решиш да правиш "такива неща" , вземи прочети някоя и друга статия, вземи си качествени презервативи и се научи да ги слагаш правилно
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Guest
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Цитирай Първоначално написано от aleksandur030
    Здравейте благодаря на всички за съветите досега!
    Станах рано сутринта и преди малко се видяхме с приятелите ни и те ни дадоха пари и отидохме до аптеката да вземем Ескапел
    Тя каза че не и е дошъл цикъла и взе хапчето
    Нямаме направления за гинеколог както казах иначе щяхме да отидем.
    На нашите не съм казвал нито тя на техните.
    но за сега всичко е наред нали??? Няма нужда от още нещо нали??? Справихме ли се???
    най-вероятно не и идва от притеснение... но ако наистина е забременяла ескапел е най-ефикасен в първите 12 часа от половия акт... в последните 12 е само 58% ефективен...
    по - добре нищо да не взима щото е много опасно за нея.. наскоро ми се "наложи " и аз да използвам Ескапел >> той струва 29лв. но не може да се използва от лица под 16 години --> много е опасно. Разбира се аз съм на 18 и нямах такъв проблем
    аз съм на 16 и нямах никакъв проблем.не е от възрастта, а от организма. и не е задължително да останеш бездетен след това. в краен случай по-добрия избор е ескапел, отколкото един аборт!

Град
    Варна
    Ми направете си извод от цялата ситуация!
    Питате за размери на презервативи, после как да му кажа, че ми се ебе, после какво да правя и след 2 дена тема "бременна ли съм/е"
    Всичко се повтаря в тоя форум.
    Едни идват други си отиват, и тия дето идват задават същите въпроси!
    "Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?

Повече от фен Аватара на the_man
    Да ражда бе, няа само мангалите да раждат на по 13-14... да ражда, че сме на изчезване...
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    Еми много ясно че ги ебем мангасарите селски шебеци пумяри ниедни. Да роди детето и да го кръсти Александър (Сашко!), ако не го кръсти така ще ви прокълна и двамата!
    Имам една дума за теб: ГРЕДА !

И кво стана в крайна сметка дойде ли и цикъла???

WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Може ли да съм кръстника?!!?

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Темата не само, че замирисва на тролене, ами и има достатъчно безполезни коментари по нея. Ключ.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си