- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс в кола - едно от най-възбуждащите места за секс
Обикновено самолетите ни са посочвани като място за най-възбуждащ секс, но всеки втори човек няма да се съгласи с това, сочи проучване на американския производител на презервативи Trojan, проведено на извадка от 3000 анкетирани.
Цели 48% от анкетираните, в две независими изследвания, признаха, че сексът в кола е по-вълнуващ от секса - в чуждо легло (33%), в гората (27%), на плажа или в морето (23%), в банята ( 22%).
Сексът в кола е едно от най-честите и най-практикувани начини да разнообразите любовния си живот с най-малко разходи, разбира се ако не ви хване полицията, която може да ви глоби за нарушаване на обществения ред .
Има няколко позиции, които могат да се практикуват в колата, а тази, която най-малко се препоръчва от съображения за сигурност е орален секс по време на шофиране, която практикува всеки четвърти шофьор в Европа. Не е нужно да се казва колко фатално може да завърши такава ситуация.
Тъй като волана, педалите, ръчната спирачка и скоростния лост обикновено пречат при такива дейности, седалката на шефьорът обикновено се избягва при секса в кола. Седалката на пътника отпред е далеч по-комфортно, а най-честият избор е задната седалка, което предлага перфектен баланс между пространството в колата и възможностите, които ни предлага.
Идеална позиция е тази, в която мъжът е опрян на облегалката, а партньорката е върху него, обърната с гръб. Освен всички стимули и удоволствия, по този начин и най-лесно ще забележите дали някой ви се приближава.
Епик фейл.
Няма да ти цъкна на линка към сайта,пЪк![]()
Секс в кола - едно от най-тесните места...дори само за свирка
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Полиция ни е хващала два пъти с един бивш .
Лошото беше , че бях на около 14-15 и ми искаха лична карта ;д
Инак, веднъж пък един дядка ни видя и викна полиция, но се изнесохме![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ефикасен начин да се задуши човек в жегите.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Зависи - качваш се на Витоша... отбиваш някъде в по широките участъци, сваляш прозорците от противоположната страна на пътя и дори може да бъде приятно, но все пак тясно!Първоначално написано от SisiStrange
Ами ние не бяхме толкова умни.Първоначално написано от ubuntureload
Ни прозорци, ни врати отворихме.
Резултат: топлинен удар.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Първоначално написано от SisiStrange
ммммх
http://3.bp.blogspot.com/_Ne5Lb2SiFH...sex%2Bhand.jpg
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Е спряхме се на време.Първоначално написано от SisiStrange
Следващия път вече си знаем![]()
имам и хинт за отворени прозорци през лятото и наличие на комари - един чаршаф отгоре спускащ се в/у стъклата
а пък зимата стъкларията се запотява услужливо бързо![]()
И все пак е супер тясно. Мъжки полов орган за секса в кола заедно с всички останали нестандартни места! Мечтая за нормален секс в легло!![]()
Секс в легло си е най-яко! Иначе в кола ми е 2-то любимо място,тъй като всички стандартни пози можем да си ги редуваме...
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
подчертано в асансьорПървоначално написано от babity
![]()
Бате всичките ми коли са със затъмнени стъкла на 100%,Само едната е на 40-50% ама така е фабрично! , няма време да чакам запотяването, още по малко да става тъмно, + Тва мразя да са ми запотени стъклата и капките да се стичат!Първоначално написано от Done
Кво ще рече тясно, взимаш си едно комби, сваляш задните седалки и даже тройка може да правиш..
Everybody dies, But not Everybody Lives..
На нас не ни беше тясно.Даже за мен беше супер възбуждащо.
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
беше ми тясно,неудобно,на шофьорската седалка и си преебах първия път защото се чувствах страшно некомфортно,т.е.нищо не се случи...иначе за оралната е добре така...
За мен това място вече е толкова нормално,че изобщо не го приемам за нестандартновъпреки че отдавна не съм го правила в кола ;д
Мдааа моите не всички са със затъмнени, особено предното.. Та се е случвало да паркирам на място което смятах за безлюдно няколко пъти, до момента в който след едно яко разклащане отворихме прозорците да пушим и видяхме някви хора да минават... Оказа се че това е до гараж на градския транспорт и шофьорите на вечерните курсове се прибираха по тази алеяПървоначално написано от ubuntureload
![]()
А иначе за запотяването - никога не трябва се търка - парното го издухва. Най-мразя някоя овца да почне да маже стъклото с опакото на дланта си...
Първоначално написано от Done
![]()
![]()
![]()
![]()
Сигурно ви е било много забавно.![]()
ПП. Мерси за идеите, като се завърне колата от сервиза и пак решим да пробваме, ще са ми от полза.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
И кво, да не те е срам, не ми дреме къде ще я нагъзя... Особено като се замисля последмите месеци като съм без сериозна ...Първоначално написано от Done
А номера със стъклото - полудявам от най малкия пръстов отпечатък, а някоя като изяви желание да се опъне и да си качи крачката на таблото и с пръстите да ми рисува по джама, направо ми идва да й ги отрежа и да ги напъхам в задника й Д:
луд ли си ... естествено че не ми пука... 2 пъти в двора на кварталното училище ни проверяваха патрулкиПървоначално написано от ubuntureload
После вече като ми видеха колата в двора изобщо не идваха а ни подминаваха.
Сега се сетих за една комична случка - отиваме на кино и гледаме house of wax при което тя умира от страх... после я карам на една полянка до горичка.. тамън вече се разгорещяваме и тя вика : "а, това там огън ли е ?!" а то някви бездомни сигурно, запалили огън сред дърветата. Тя умря от страх да не дойдат да ни залеят живи с восъкПрецакаха ми секса...
![]()
Иначе най-удобните коли в които съм правил секс са купета - с две врати. Разполагаме се на задната седалка а облегалките на предните бутаме напред. някои пози са получават добре при тази конфигурация![]()
ХАхахаа ебаси филмираната маца....Първоначално написано от Done
Братоо ако купето е било CL примерно ок иначее тесноти я си е S-ката отзад е като дивана в хола у нас и пак ми е тясно . Ама аз съм едрдо габаритен.
ми незнам, аз не съм едрогабаритен ама съм дъгъгПървоначално написано от ubuntureload
а и в S не съм го правил. Но в ML не ми беше удобно и счупихме подлакътника.... както и да е... тръпка си е в кола
![]()
Джиповете са по тесни, туарега е по тесен отзад от еската, а те с МЛ-а са в един клас. Ок тръпка е в кола ... ама почти в кола на полянката да си я изрежеш на капака, няма запотяване на стъкла няма никой, само боята си пазиш, за да не се чудиш пред застрахователите кво да обясняваш и да говориш че пyтkaтa на жена ти плюе сярна киселинаПървоначално написано от Done
![]()