.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Спокойно в рамките на нормалното си Може да започнеш някакъв спорт от сорта на аеробика,тае-бо ,каланетика .много помагат за стягане на тялото,така ще получиш желания резултат

Град
    California.*
    Глупости .. Защо си комплексирана? Много си си добре.
    “Never sneak up on a vampire.”

Няма как да ти кажем дали си дебела , пусни снимка ! Всеки има различна структора на тялото и тези кг на тази височина може да стоят различно ,зависи от структората.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Не е въпроса само колко кг си,а и каква структура си.

Ето снимката на тялото ми.Заличила съм някои неща, защото искам да остана напълно анонимна.

http://dox.bg/files/dw?a=d9bc58314e

Изобщо не си дебела

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Моите мерки в момента са същите и определено ми се иска да сваля поне 4-5 килограма .
    Като се има предвид, че си свалила близо 15 килограма, най-добре е да си продължиш с упражненията за стягане !!
    Не се притеснявай да ходиш на басейн, просто си създаваш ядове !!
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от Andrez
    Изобщо не си дебела добре си ! Не обичам прекалено слаби жени .. никой не обича - грозно е , сама си прави изводите. И пак ти казвам НЕ си дебела ДОБРЕ си !!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от littlebabygirl1
    Ето снимката на тялото ми.Заличила съм някои неща, защото искам да остана напълно анонимна.

http://dox.bg/files/dw?a=d9bc58314e
    Не си никак дебела, но те съветвам да спортуваш за да постегнеш малко тялото.

Голям фен
    Това, което си споменала не за критерии за това колко си слаба или дебела, а за нездравословно ядене! Първо, 1-2 пъти на ден ядеш, ти може и един път да ядеш ама като ядеш като за последно??? Храни се по-често и по по-малко. Започни да ядеш повече хляб, защото той е полезен и съдаржа неща, които не можеш са си ги набавиш от другаде, не е нужно да е бял хляб, пробвай черен и пълнозърнест. Другото което е колкото и малко да ядеш, ако менюто ти включва чипсове иии от сорта неща и никакав спорт...то тогава си имаш проблеми!
    Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.

Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!

Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!

Цитирай Първоначално написано от malkasladka
    Това, което си споменала не за критерии за това колко си слаба или дебела, а за нездравословно ядене! Първо, 1-2 пъти на ден ядеш, ти може и един път да ядеш ама като ядеш като за последно??? Храни се по-често и по по-малко. Започни да ядеш повече хляб, защото той е полезен и съдаржа неща, които не можеш са си ги набавиш от другаде, не е нужно да е бял хляб, пробвай черен и пълнозърнест. Другото което е колкото и малко да ядеш, ако менюто ти включва чипсове иии от сорта неща и никакав спорт...то тогава си имаш проблеми!
    Ами чипсове отдавна не съм хапвала с месеци може би,а ям плодове и най-вече зеленчуци като обядвам или вечерям винаги си правя салата.Но незнам дали не е проблем,че почти винаги ям след 8 часа или някъде 8-9-10.Сега почнах да бягам сутрин и правя айробика.

Видях снимката и не си дебела изобщо.

Можете ли да ми кажете горе/долу ако бягам всяка сутрин и правя айробика всеки ден за колко време мога да се постегна малко, че искам за 15 септември да съм в по-добър вид от сегащният.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си