Режисьор : Todd Kessler
Сценарий : David Zabel
Продуцент : Rebecca Hobbs
В ролите : Jennifer Grey, Elisabeth Harnois, James Applebury, Tabitha Brownstone, Victoria Chalaya
Държава : USA
Година : 2008
Времетраене : 92 мин.
Жанр : Драма, Романтичен
"Любовта е сила, която не можеш да кантролираш". - Историята се върти около популярната сред връстниците си 17 годишна ученичка от горните класове на гимназията Натали (Елизабет Хернойс), която мисли, че е наясно с живота, докато не среща и не се чувства привлечена от новия ученик Кийт (Джеси Маккартни). Първоначално тя е подразнена от новия си партньор в лабораторните упражнения от часовете по химия и е изумена от това, че той малко се интересува от нея. В края на краищата обаче, си пада по него и открива, че момчето крие тъмна тайна с трагични последици...
Лично мнение:
Както някои са забелязали напоследък правя теми за едни от любимите ми филми,и днес се сетих за този
и се чудех как не съм се сетила за него!Това не е тъп,лигав и романтичен тийнейджърски филм,а много повече особено за мен.
Отначало се съмнявах че ще ми хареса,защото аз симпатизирам на Джеси МкКартни,но не бях сигурна в актьорските му способности,но
ако гледате този филм,ще разберете че има потенциал момчето.
И така това е филм,който ме докосна,и промени гледната ми точка може би за всичко.Така добре беше направен че може да се каже че
преживях до голяма степен чувствата на геройнята и найстина всичко беше много добре.
Надявам се и на вас да ви хареса. [/b]