- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Къде се наказват злините и греховете?
Най-вероятно преди това е бил жена, обаче като е опитала ябълката, е станал мъж![]()
Бог не е жена,не е и мъж... той е просто БогПриемете го нещо,като едийнствен вид от трети пол...
![]()
![]()
![]()
Това изказване маи е най-правилно...Първоначално написано от Concussion
Im back...
Хермафродит значи мъж и жена едновременно, проверете си термините преди да говорите.
Еми именно де...Първоначално написано от ZipFail
А дали бог е гей...или по скоро би...?
Im back...
A устата ти дали смърди ?
Спрете се вече ,бе ,ебаси ... скролвам страниците вместо да чета. Бива толкова глупости да изпишете ,ама то това е във всяка тема ...
Не е лесно...но се старая...Първоначално написано от Auriss
Im back...
Аз пък вярвам в Бог ,всички имаме нужда да вярваме независимо дали има или няма. Целта на вярата е да ни направи по добри хора и по достойни пред другите. Религията не учи на лошо,целта на религията е хората да живеят според заветите и. Да са мирни,добри,кротки,смирени, учтиви,честни,дисциплинира ни,отговорни и т.н. не виждам нещо лошо в тези качества които трябва да следваме.
Вие какво искате-всеки да е "свободен" да прави каквото си иска,няма такава свобода без Бог каквато си я представяте вие. Аз не карам никого на сила да вярва в Бог. Ако някой ме е разбрал погрешно то си е за негова сметка. Тези които не навиждат религията обикновено са ръководени от низки,мръсни и перверзни чувства и затова правят всичко възможно да отхвърлят вярата в Бога само и само да подтиснат съвестта си която ги гризе след извършването на грях.
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
Не знам как успя толкова точно да опишеш противоположността на моите разбирания за интересен и умен човекПървоначално написано от commando1
![]()
Или накратко казано - роби, и да не се противят, нито да се оплакват...че са контролирани и манипулирани! Да робуват без проблеми!Първоначално написано от commando1
Im back...
Християнството освобождава от робството на сатаната. Бог е освободител на всички вярващи християни. Тъй като света е толкова прогнил и греховен че сатана е завладял човешките души жадни за алчност,злоба,омраза и перверзия и затова Бог е изпратил своят небесен син Иисус Христос да спаси християните от робството на злото. Ти също си роб на сатаната и злото,макар че сега не го съзнаваш,един ден ще разбереш за какво ти говоря. Пожелавам ти в най-скоро време да се освободиш от робството на злото и да станеш свободен християнин.Първоначално написано от TheMightyNadenica
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
Не говорим за приказка...а за реалността(което най вероятно не е много реалност)...Първоначално написано от commando1
Исус Христос няма...има Исус от Назаред...А е имало и други исусовци преди и след него!
И ти не осъзнаваш какъв роб си, контролиран и манипулиран...дано го осъзнаеш, защото моето бъдеще зависи отчасти и от теб...
Im back...
Какво общо има пък той с твоето бъдеще? Нали и без това ще ни застреляш всичките.![]()
Ще се радвам един ден да станеш добър християнин за да бъдеш по кротък и смирен. Дано Бог да ти даде разум и свобода да продължиш напред.Първоначално написано от TheMightyNadenica
При мен , аз съм садо-мазо.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Смирен никога няма да бъда...най-малкото защото съм пристрастен към конфликтите и споровете, с цел истинта! За това примерно ще ни сменят даскалицата, защото не можа да издържи на истината...така да се каже...Първоначално написано от commando1
Im back...
В случай, че не изтребя всички ви...от него зависи(тоест от всеки един индивид) проумяването на истината и спирането на робството...чувала ли си за опита на стоте маймуни...?Първоначално написано от ScarlettS
Im back...
Значи си признаваш че си гневен на такива хора като мен които носят истината със себе си? А уж не бил нервен а бил търпелив. Синко,сине мой,кого заблуждаваш братко. Не можеш да излъжеш дори себе си а си тръгнал на "истини" да ме учиш. Мен! Все пак мерси че ми играеш по свирката и ме караш да се чувствам добре когато гледам напъните ти да прикриеш нервността си и бяса от които си обладан. Много ми помагаш като се разобличаваш сам.Първоначално написано от TheMightyNadenica
![]()
Е нали уж сме боклуци и каквото и да правим, вредим.Първоначално написано от TheMightyNadenica
С този пост ме разсмя...наистина...Първоначално написано от commando1
В мен нервност няма...дори в момента споря на 2-3 фланга...освен във форума...и на друг се опитват да ме извадят малко извън нерви...но просто не става...даже си и слушам нациската песен за сс(не че е нещо...но просто да спомена за шарения)...
Не схвана ли, че с този прост метод, няма да ме изнервиш...?
Im back...
Щом не се дразниш и не се нервираш,значи си един от нас. Ти си подсъзнателен християнин.Първоначално написано от TheMightyNadenica
Не се обиждай така ти си млад човек и пълноценна личност. Не слушай глупостите на другите.Първоначално написано от ScarlettS
Ясно е към кого се отнасяте, все пак всички четохме нелепия ви спор, поне не слагайте по 100 цитата в мненията си.
Мерси, че ми разясни, командо, тъкмо бях повярвала, че наденицата е прав и мислех да се самоубия!
Какво ще рече подсъзнателен християнин...?Първоначално написано от commando1
Im back...