- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Къде се наказват злините и греховете?
Виждам че няма смисъл да споря с промити мозъци и с хора които са много заблудени което е доста тъжно и жалко защото младите хора които не искат да следват религията и Бог изпадат в безизходица и постоянно се лутат като обезумели в светските заблуди. Толкова е лошо когато млад човек без вяра и без собствени принципи няма никаква цел в живота си и се лута без посока като куче на улицата. Наистина тъжно,изпитвам съжаление към вас. Затова за вас важи поговорката "Бесните кучета сами се изяждат". Не бъдете бесни кучета за да не станете жертва на други такива като вас които също са бесни,защото когато попаднете много ще ви боли отвътре но ще е прекалено късно.
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
Защо се нервиш...не трябва ли да си смирен и да ни показваш пътя...а не а ни заклеймяваш...?Първоначално написано от commando1
Im back...
Такъв които не се нервира,не се ядосва за глупости и не си затормозява мозъка със светски глупости. В общи линии ти каза че не се нервираш за нищо и си спокоен и търпелив което е крачка напред към християнството макар че още не го осъзнаваш изцяло.Първоначално написано от TheMightyNadenica
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
Такъв които не се нервира,не се ядосва за глупости и не си затормозява мозъка със светски глупости. В общи линии ти каза че не се нервираш за нищо и си спокоен и търпелив което е крачка напред към християнството макар че още не го осъзнаваш изцяло.[/quote:6816eadb53]Първоначално написано от commando1
Защо не го осъзнавам...?
Im back...
Не виждам нищо нервиращо,просто изпитвам съжаление,аз не мога да мразя,омразата е под достойнството ми,злобата съм я оставил зад гърба си. Надявам се един ден и ти да оставиш злобата зад гърба си.Първоначално написано от TheMightyNadenica
![]()
Съжалението е един вид присмех...Защо ми се присмиваш...това си е отчасти злоба...?Първоначално написано от commando1
Im back...
Защо ти хедонист ли си...........?Първоначално написано от TheMightyNadenica
Зашо отклоняваш...слабост...? Намирисвам я...Първоначално написано от commando1
Im back...
Защот така бягаш.........? Страх виждам в сърцето ти............!Първоначално написано от TheMightyNadenica
Ок...в този пост ще ти изиграя по свирката...да, хедонист съм...Първоначално написано от commando1
Сега отговори...
Im back...
Да отговоря на какво...........?Първоначално написано от TheMightyNadenica
Не вярвам в 'рай' и 'ад',нито в Бог.
Според мен всичко се връща.
Погледни 3-4 поста по-горе! Виж само колко си отбягвал...Първоначално написано от commando1
Im back...
Къде..........?Първоначално написано от TheMightyNadenica
Къде..........?[/quote:8074c9efe3]Първоначално написано от commando1
Кое...?
Im back...
Къде..........?[/quote:0c48c4011c]Първоначално написано от TheMightyNadenica
Кое...?[/quote:0c48c4011c]
Как...?
Къде..........?[/quote:e12aa71447]Първоначално написано от klimatronik
Кое...?[/quote:e12aa71447]
Как...?[/quote:e12aa71447]
Защо...?
Im back...
Къде..........?[/quote:aa38f5cf43]Първоначално написано от TheMightyNadenica
Кое...?[/quote:aa38f5cf43]
Как...?[/quote:aa38f5cf43]
Защо...?[/quote:aa38f5cf43]
Какво...?
Всички се пробвахме... няма да се спрат. Все пак това е изключително смислен разговор:
Първоначално написано от TheMightyNadenica
а мен що ме няма![]()
![]()
Ебаси дискусията.
ПП
Кратък поетичен миг.
Кой шиба в този късен час?
- Кой шиба в този късен час?
- Аз шибам, каза Атанас.
- Не шибай, това е булката на Спас.
- Голям праз. Каза Атанас. Ще я шибам още час.
- А Спас, това бях аз.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EW2RH_1Lt6Y[/youtube]
Отностно дискусията...почнах да играя неговоата игра...и той показа колко е слаб! Дори не може да ми отговори! А се прави на ударен!
Отностно сказката - какви са тея измислици...?
Im back...
Първоначално написано от reich
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:razzj
хора, влачите крилото тука, наденица, ела у нас на превъзпитание.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Превъзпитание...?Първоначално написано от NomNomNom
![]()
Im back...