- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Къде се наказват злините и греховете?
секс по цял ден.Първоначално написано от TheMightyNadenica
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Първоначално написано от NomNomNom
![]()
![]()
![]()
Im back...
ОО наденица излезе ти късмета![]()
Искам и аз превъзпитание![]()
![]()
Вече се надига гордоста миПървоначално написано от klimatronik
![]()
Im back...
Бог е невероятен. Амин!
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
шшш Бог забранява такива неща!Първоначално написано от commando1
![]()
Сега се наказват. Ада си го нося с мене.![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Че той досега спазил ли е нещо от бог...?Първоначално написано от klimatronik
Im back...
Постояно говори в защита на Бог...Първоначално написано от TheMightyNadenica
И става прекалено горд...демек като се неотрализират...няма нищо в полза на християнството което да прави...Първоначално написано от klimatronik
Im back...
Християнската гордост е чест за всеки правоверен.Първоначално написано от TheMightyNadenica
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
Бот...Чкррр...Първоначално написано от commando1
Im back...
Това е просто теория.Не задължително истина и по мое мнения,имайки предвид развитието на човека до този момент,не смятам,че тази теория на Кант е доказуема.Най-простият контра-аргумент е клишето "Животът е нечестен.".Тоест ако няма отвъдно си оставаш само с нечестния живот.Първоначално написано от LLOYD18