- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Вярвате ли в честността .
НЯМА ЧЕСТНОСТ НА ТОЗИ СВЯТ.
Дори Христофор Колумб пръв открива Америка , ама умира в мизерия и бедност отхвърлен от всички!
А онзи Америко........ освен ,че кръщават континента на него.. и става богаташ...
Вярвам, че ако си честен с хората и те ще са честни с теб !!!
Имах предвид справедливостта в живота.Първоначално написано от LLOYD18
![]()
Иначе е така.
Има справедливост в живота...живота има две измерения-тукашния и тамошния(отвъдния)...справе ливостта идва след прехода от единия към другия....Първоначално написано от loveca777
Ами, ако не съществува такъв преход и отвъден живот? Тогава е много гадна работата...Първоначално написано от LLOYD18
Пусни още една малоумна тема, а ?
Христофор Колумб не е открил пръв Америка...Първо са викингите...а и е била обявена награда за откриването на новата земя...който пръв я зърне...и я е зърнал един от екипажа на Колумб...но Колумб си приписва заслугите...Първоначално написано от loveca777
Im back...
Само гърди и корем ли ще правиш?Първоначално написано от ZipFail
Това не бях го чувал , но ако е така... пак Америка не е кръстена на негоПървоначално написано от TheMightyNadenica
![]()
А може би по-дооообре! Гадняр е!Първоначално написано от loveca777
Im back...
Онеправдана душа, ще се разправяме в ада ;д.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ти с монстър дилдото ти докато си го мислиш това:Първоначално написано от LLOYD18
![]()
справедливост![]()
REGGAE BOOM <3
Тоя пак почна с неговите простотии.....Дилда, факове, бичесиПървоначално написано от gandalfepi4
![]()
![]()
Мисля че си смешно-жалък
Първоначално написано от LLOYD18
![]()
Стига сте се карали!![]()
![]()
Вярвай си.Първоначално написано от LLOYD18
True story.
Да, прав си! Това не е гаранция! Колкото и да си честен, ако този срещу теб е боклук/алчен/и тн ще си те излъже/измами както му скимне!Първоначално написано от bazingaaaa
Im back...
мне, по-скоро не вярвам в честността на хората.. И аз не винаги съм честна, просто понякога се налага човек да премълчи
За да вярваш в честността,първо рябва да вярваш в Бог. Ако всички спазваха Божиите закони,ако всички бяха богобоязливи християни тогава щеше да има честност и морал. Уви атеистите и подобната на тях паплач отричат честността и морала,защото им е по лесно да се ръководят от греховните си чувства отколкото от разума (доколкото го имат). Я си представете какво щеше да стане ако всички хора по Земята спазваха поне малко Божиите заповеди? Тогава нямаше да има интриги,лъжи,насилие,убийс ва,измами,терор и зло.
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
Имам един въпрос тогава, Commando.
Защо в САЩ, които са 80% християни имат най-високата престъпност в света ?
И защо в Китай, с официална религия атеизъм, имат над 40 пъти по-ниска престъпност от САЩ ?
Справка:
САЩ - Население 300 мил, 12 мил престъпления годишно.
Китай - Население 1,300 мил, 1,5 мил престъпления годишно.
Много е хубаво когато си смучеш твъдения от пръстите си, ама фактите нещо сочат обратното
ПП: Добре, че Аурис ме подсети. В затворите в САЩ, 74% от затворниците са християни, докато атеисти са 0.2%. Нещо да кажеш и по този въпрос ?
Абе ти си бил голям балък бре. Тоест ако си атеист няма как да си честен, защото не вярваш в Бог така ли ?Първоначално написано от commando1
![]()
![]()
Кажи че нямало да има убийства и интриги спрямо жените + хомо/би/транс и прочие сексуално население ,което впрочем е болшинство. Таа .. да .. дай да мачкаме едно 60-70% от християнското население ,щото сме от другите 30% ,дето си мислят ,че са прави ,базирайки се на .... нищо.
Друго ,което не мога да разбера - откъде-накъде използваш думите 'ум ' и 'Бог' в едно изречение ? Индуктивните способности на индивида абсолютно изключват дори възможността за вяра във висше съзнание. Това ,разбира се ,базирайки се на чиста логика.
Пп: в САЩ затворите са пълни с християни ,не с атеисти. Изводите сам можеш да си ги вадиш.
commando1, от израза с богобоязливите християни, само не разбрах, ние трябва да обичаме и да сме благодарни на бог, или да се страхуваме от него?
А това с атеистите и затворите вече сме го обсъждали..
Първоначално написано от ScarlettS