.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Повече от фен
    Има разлика между вярващи християни и такива които са християни само по религиозна принадлежност. Първите,вярващите християни-които изпълняват всички завети на Бог,религията е станала движеща роля в живота им-тези са истинските. А вторите са лицемерните "християни" които нямат абсолютно нищо с първите. Лицемерците и мошенниците винаги ще се правят на християни само и само да има далавера в цялата работа. Е боя се че трябва да ви разочаровам. Между човек и човек има разлика,както има и между християнин и християнин. В САЩ няма християни там всичките са някакви протестанти,които са много далече от Християнството и Бог. Затова не правете сравнения между псевдолъжливите "християни" в САЩ и малкото останали на брой честни,добри и достойни християни които наистина вярват в Бог и се стараят да живеят според християнския морал.
    “Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”

Повече от фен
    "Вярващи" затворници не съществуват на планетата Земя. По скоро всички в затворите са атеисти които са готови да приемат и хиндуизма ако трябва само и само да облекчат тежкият си живот. Това са лицемерни и пропаднали хора и нямат нищо общо с християнството. Ако бяха истински вярващи християни нямаше да попаднат в затворите а щяха да си живеят на свобода. Християнин не може да извърши зло. Ние християните не вършим никога зло както например зло и лошотия вършат атеистите.
    “Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Добре, да кажем, че ти си ''истински'' християнин, в което ме разубеди с предишните си постове.. защо си добър, честен, достоен и тн...? Заради християнството ли? Защото ако единствената ти причина да си такъв, е съществуването на бог, тогава си просто лицемер.

Мега фен
    Приликите между християните и расистите са поразителни. Този ,онзи ,фалшиви ,истински ,първи ,втори ,трети ,лицемери ,безбожници ,вярващи ,невярващи ,истински ,небесно-лайняни ,джинджифилени и с цвета на кислорода.
    Ех ,как лесно е да оправдаваш неприязънта си с някакво божество.

Хайде ,бягай вече
    Ние християните не вършим никога зло както например зло и лошотия вършат атеистите.
    Знам ,знам. Пий си акинетончето и дано се оправиш.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Да, силна аргументация.
    Пък истинските атеисти пикаят нефт и серат злато, ама те всички са фалшиви и затова не е премахнат още световния глад. Тея атеисти дето ти визираш всъщност не са атеисти, а лицемерни християни. Ако бяха истински атеисти, щяха да серат злато.

Брей, тая твойта логика доста добре върши работа.

Ако следим логиката на Командо, в рая ще отиде само той, а всички други са лоши и почитат дявола

Мега фен
    Тролва ,убедих се.

Срам и позор че му се вързах

И аз..

Мега фен
    ЗИПГАИЛ няма да коментираш в темата ми!
    Та commando1 е добро момче
    Който вярва в Бог ,разбира се ще вярва и в честноста и справедливостта.
    А в Сащ са расисити в някой области и за това има престъпност.
    Но кражбите пак казвам не са зарад религията, а заради икономическото състояние на дадена страна. Има глад- има и кражби..

Цитирай Първоначално написано от klimatronik
    ЗИПГАИЛ няма да коментираш в темата ми!
    Та commando1 е добро момче
    Който вярва в Бог ,разбира се ще вярва и в честноста и справедливостта.
    А в Сащ са расисити в някой области и за това има престъпност.
    Но кражбите пак казвам не са зарад религията, а заради икономическото състояние на дадена страна. Има глад- има и кражби..
    Охх.. нямаше нужда да си правиш друга рег и да се защитаваш

Мега фен
    Тука е по-зле и от в кофата

Me out.

Мега фен
    къде пък съм се защитавал в този раздел...??>>??>>??

Мега фен Аватара на ZipFail
    И аз го заподозрях за трол откакто се появи, ама пък не ми прилича на стила на никой от познатите тролове. Както и да е, нагледали сме се на такива много пъти.

Аха.. ще се откаже скоро, и после ще дойде друг, като този климатроник например

Мега фен
    Аз не съм commando1 !!
    ЗИПфаил клюкарка казах ,че не ти искам мнението за темата и не спами!

И аз извинявай, подведох се по великия смисъл, скрит в поста ти

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ScarlettS
    И аз извинявай, подведох се по великия смисъл, скрит в поста ти
    няма проблем.
    А за ZipFail ,ако ме е разбрал вече... не му искам мнението по други причини...

Ти на него не му ли каза?

Мега фен
    той пак ще ме прецака...

Цитирай Първоначално написано от commando1
    Има разлика между вярващи християни и такива които са християни само по религиозна принадлежност. Първите,вярващите християни-които изпълняват всички завети на Бог,религията е станала движеща роля в живота им-тези са истинските. А вторите са лицемерните "християни" които нямат абсолютно нищо с първите. Лицемерците и мошенниците винаги ще се правят на християни само и само да има далавера в цялата работа. Е боя се че трябва да ви разочаровам. Между човек и човек има разлика,както има и между християнин и християнин. В САЩ няма християни там всичките са някакви протестанти,които са много далече от Християнството и Бог. Затова не правете сравнения между псевдолъжливите "християни" в САЩ и малкото останали на брой честни,добри и достойни християни които наистина вярват в Бог и се стараят да живеят според християнския морал.
    Я си прочети поста...та да се посмееш!

Абе много взеха нови диваци да цъффат...тапата нещо не пише...
    Im back...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си