- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Вярвате ли в честността .
Има разлика между вярващи християни и такива които са християни само по религиозна принадлежност. Първите,вярващите християни-които изпълняват всички завети на Бог,религията е станала движеща роля в живота им-тези са истинските. А вторите са лицемерните "християни" които нямат абсолютно нищо с първите. Лицемерците и мошенниците винаги ще се правят на християни само и само да има далавера в цялата работа. Е боя се че трябва да ви разочаровам. Между човек и човек има разлика,както има и между християнин и християнин. В САЩ няма християни там всичките са някакви протестанти,които са много далече от Християнството и Бог. Затова не правете сравнения между псевдолъжливите "християни" в САЩ и малкото останали на брой честни,добри и достойни християни които наистина вярват в Бог и се стараят да живеят според християнския морал.
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
"Вярващи" затворници не съществуват на планетата Земя. По скоро всички в затворите са атеисти които са готови да приемат и хиндуизма ако трябва само и само да облекчат тежкият си живот. Това са лицемерни и пропаднали хора и нямат нищо общо с християнството. Ако бяха истински вярващи християни нямаше да попаднат в затворите а щяха да си живеят на свобода. Християнин не може да извърши зло. Ние християните не вършим никога зло както например зло и лошотия вършат атеистите.
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
Добре, да кажем, че ти си ''истински'' християнин, в което ме разубеди с предишните си постове.. защо си добър, честен, достоен и тн...? Заради християнството ли? Защото ако единствената ти причина да си такъв, е съществуването на бог, тогава си просто лицемер.
Приликите между християните и расистите са поразителни. Този ,онзи ,фалшиви ,истински ,първи ,втори ,трети ,лицемери ,безбожници ,вярващи ,невярващи ,истински ,небесно-лайняни ,джинджифилени и с цвета на кислорода.
Ех ,как лесно е да оправдаваш неприязънта си с някакво божество.
Хайде ,бягай вече![]()
Знам ,знам. Пий си акинетончето и дано се оправиш.Ние християните не вършим никога зло както например зло и лошотия вършат атеистите.
Да, силна аргументация.
Пък истинските атеисти пикаят нефт и серат злато, ама те всички са фалшиви и затова не е премахнат още световния глад. Тея атеисти дето ти визираш всъщност не са атеисти, а лицемерни християни. Ако бяха истински атеисти, щяха да серат злато.
Брей, тая твойта логика доста добре върши работа.
Ако следим логиката на Командо, в рая ще отиде само той, а всички други са лоши и почитат дявола![]()
Тролва ,убедих се.
Срам и позор че му се вързах![]()
ЗИПГАИЛ няма да коментираш в темата ми!
Та commando1 е добро момче
Който вярва в Бог ,разбира се ще вярва и в честноста и справедливостта.
А в Сащ са расисити в някой области и за това има престъпност.
Но кражбите пак казвам не са зарад религията, а заради икономическото състояние на дадена страна. Има глад- има и кражби..
Охх.. нямаше нужда да си правиш друга рег и да се защитавашПървоначално написано от klimatronik
![]()
![]()
![]()
Тука е по-зле и от в кофата
![]()
Me out.
къде пък съм се защитавал в този раздел...??>>??>>??![]()
И аз го заподозрях за трол откакто се появи, ама пък не ми прилича на стила на никой от познатите тролове. Както и да е, нагледали сме се на такива много пъти.
Аха.. ще се откаже скоро, и после ще дойде друг, като този климатроник например![]()
Аз не съм commando1 !!
ЗИПфаил клюкарка казах ,че не ти искам мнението за темата и не спами!
И аз извинявай, подведох се по великия смисъл, скрит в поста ти![]()
Първоначално написано от ScarlettS
няма проблем.
А за ZipFail ,ако ме е разбрал вече... не му искам мнението по други причини...
той пак ще ме прецака...
Я си прочети поста...та да се посмееш!Първоначално написано от commando1
Абе много взеха нови диваци да цъффат...тапата нещо не пише...
Im back...