- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да й го кажа?!
Значи аз съм момче на 16-17 г. и съм ужасно срамежлив...незнам просто ми в кръвта...сам не се понасям.. :@
Та да карам направо.. Тя е 1 година по-малка от мен, знаем се отдавна...първо смятах че сме само приятели, докато последно време..става по-сериозно..започнах да я харесвам...Постоянно мисля за нея...като я видя ми става много по-сигурно и настроението ми се оправя, ако е имало нещо отрицателно за него преди това...
А й смятам че и тя ме харесва..
Въпросът ми е.. как да и го кажа??? Как да и кажа че я харесвам..предложете нещо, моля ви..
Дайте нещо..поне някъкав начин да и намекна за това..незнам просто при мен срамът е прекалено голям..
Благодаря предварително. :oops:
според мен дори ще е по-добре ако и го покажеш- прави и намеци, комплименти, обръщай и повече внимание ... пък ако държиш да и го кажеш по-добре давай направо и не го мисли толкова - думите ще си дойдат на момента![]()
Щом я харесваш толкова много че чак пишеш по сайтове преодолей срама и и го кажи директно бе![]()
David Guetta - Little Bad Girl
Още не ти е дошло времето,щом те е срам за такива работи.Сядай,учи като пораснеш и разбереш че няма нищо срамно да признаеш на едно момиче,че я харесваш,може би ще си намериш жена.
^стига ,бе ,познавам супер свестни и доста по-зрели от голяма част от обкръжението ми хора ,които даже ги е срам в магазина да влязат да си купят бельо ... направо смях ,та се късам. Агорафобията е забавно нещо ,особено на чужд гръб. Пък и нещо ме съмнява и ти първото момиче ,което си харесал ,да си докопал за 5 секунди с увереност на приморски гларус (.....трябва да се наспя ,почнах да пиша глупости).
Авторе ,ако има конкретна причина да те е срам - стягай се и оправяй нещата. Ако е просто ей-така - ъмм...почни да се напиваш чат-пат...мисля си ,че ще помогне![]()
^Идеята беше такава-докато сам не осъзнае че няма нищо срамно да сваля момиче,няма кой да му помогне или да я свали.Ок,примерно ще успее някак да и намекне че я харесва и какво?Идва мреме за първата целувка и кой ще му държи ръчичката,като се изчерви като домат?
Аз илчно не виждам нищо срамно,но както казах още не му е дошло времето да мисли за момичета.
Забелязал съм ,че при такива хора срама произтича не от самите им действия ,а от нещо друго. Не мога да кажа какво е ,но предполагам е нещо общо с някакъв недостатък ,които са си набили ,че имат.
Мен примерно ми беше много сдухващо веднъж след тренировка като се прибирах целия в кал и нямаше жив човек по улицата ,дето да не ме гледа като изтипосан. Сега би ми било смешно ,ама тогава направо не можех да мисля от притеснение. Ако му е нещо такова - кофти ,кофти ....
много плямпане и обяснения предразполагат към фейл.
REGGAE BOOM <3
^е че то без фейл за къде ? ;p Иначе не е интересно
то и фейловете са положителни понякога, доста отрезвяващо действие могат да имат. сигурно ще е весело да му чета после QQ темата, ама нали не целим фейл в случая. ама то като гледам май така и така към фейл отива
REGGAE BOOM <3
ebasi zadalbo4enata tema :d![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от tanqkirowa
Lips that felt just like the inside of a rose
So,how come when I reach out my finger
It feels like more than distance between us!♥
Първоначално написано от st3finka
Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.
-------
Щом те е срам и не си сигурен какво чувства към теб,не й казвай нищо.Пробвай с намеци.Прави й комплименти,казвай й,колко ти е приятно в компанията й.
Като си преодолееш срама, тогава ми обяснявай, че харесваш момиче.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
^ badass![]()
REGGAE BOOM <3
Благодаря на всички за мненията им..
А за тези който се изхвърлиха извън темата, да ги няма. :(
подари й букет цветя с едно писмо в което описваш чуствата си ;п
И аз бях така първоначално. Беше ме срам и то много разбрах,че едно момиче ме харесва и си викам "Срам ме е ,но пък няма да свърши света ,като и призная ,че я харесвам". Предложих и на живо, ти можеш и по скайпа да и предложиш обаче не е същото. Повярвай ми беше ме срам , а момичето срещу мен още повече. Ако толкова не ти стиска предлагаш по скайпа. Пишеш съобщението и да не ти пука. Успех !![]()
Teardrop
Ти пък като си харесаш някой и веднага отиваш при него и за тва... и не те е срам от нищо... ;]Първоначално написано от nepowtorima
по темата: Прави и намеци, покани я на по кафенце уж като приятели ( знаем, че те е срам) ама ако не преодолееш срама, няма кво да направиш
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Затова дай с действия - по-сигурно е... не, чакай, ако е същата като теб, ще четем скоро някоя друга тема "Той харесва ли ме?"...Първоначално написано от antifashionshit
Невър майнд.
Дай с действия, пък ако толкова държиш да кажеш проклетите думи, й кажи "Харесваш ми." - супер небрежно, ей така по време на разговора, все едно за теб няма голямо значение.
И аз така мисляПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
Излизайте заедно,прекарвайте повече време заедно ,така хората се опознават.Кани я с теб ,в компания и само двамата.След като казваш ,че те харесва ,едва ли би отказла да излезе с теб на кафе и само двамата на разходка.Не е нужно да й изтърсиш Харесвам те ...когато си напълно сигурен ,че и двамата искате да сте заедно и сте на някакво хах как да кажа романтично място я целуни ,когато сте само двамата.От какво се срамуваш? Реално погледнато ,няма от какво !Страхуваш се ,да не бъдеш отхвърлен? щом има момичето интерес към теб,едва ли! бъди по-уверен в себе сиуспех!
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче