- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да свършвам по-бързо?
Проблемът е следния: свършвам сравнително бавно. Много хора мислят това за плюс, но да си мислят каквото искат. На мен не ми пречи, но искам да угодя на приятелката си, а тя ми се нерви, че издържам твърде дълго. Говорих с нея по този въпрос и се завърза един диалог между двама ни, който ме накара да се чувствам леко ненужен:
-Как беше?
-ОК
-Само ок?
-Еми... много бавно свършваш.
-И това лошо ли е?
-ДА! По този начин все едно ми казваш "Не си достатъчно хубава да ме възбудиш, и за това свършвам толкова бавно".
След тези думи започнах да й се обяснявам, че това не е така, че тя е най-красивото момиче на света за мен и т.н. След което тя каза: "По едно време ми стана толкова обидно, че се издразних и ми се искаше да спрем."
Честно, никога не съм мислил, че ще попадна в подобна ситуация, и никак не ми е смешно...просто искам да направя това момиче щастливо. Явно иска да свърша много бързо и ако това иска, ще го направя.
Какви техники има за това? Някой да знае? Въпреки че не бих се очудил никой да няма и понятие :/ Но приемам всякакви съвети, критики и т.н.
Тая не е на ред ... мен ме радва факта, че приятелят ми е като теб и издържа повече ( или както ти се изрази свършва бавно ), а тая ... е не истина
Както и да е по същество просто го движи по бързо в нея и по бързо ще свършиш.
Добре, де.. 99 процента съм сигурна, че си един човек и сега изгарям от любопитство дали ти си той...![]()
И така не става. Ако го движа бързо, тя свършва преди мен, а аз не... Веднъж даже преди секс отидох в банята и започнах на ръчна, и малко преди да свърша спрях. След това го направихме и що-годе бързо свърших, но пак не достатъчно бързо(Естествено не й казах какво съм правил в банята).
SeXyMaCka, може да си права, но просто това си е моето момиче. Обичам я и искам да я направя щастлива. Или поне да се опитам. Не ме интересува какво ще ми коства.
Съмнява мe да съм този човек. Днес се регистрирах тук, защото исках анонимно да получа отговори. Ако искаш ми кажи ти кой/коя си и ще ти кажа дали познавам такъв човекПървоначално написано от LambOfGod
![]()
Първоначално написано от Avalanche92
Добре.. Нека задам въпроса си така...
Името ти с "К" ли започва?![]()
Първоначално написано от Avalanche92
Все още си мисля, че ти си той..
Иначе темата и аватара и стилът на писане...![]()
Ами и аз съм така...първия път приятелят ми свършва бързо,но не ми е достатъчно,обаче като почне вторият път........заповам да се чудя кога ли ще свърши.Свършвам по няколко пъти и не мога да издържа повечче,става ми скучно,протривам се....как да ми хареса?Пък и наистина би ми станало тъпо,ако не мога да накарам момчето ми да свърши- все едно не му харесва,не го възбуждам и т.н.
Хааа! Сега всичките ти приятели ще знаят че свършваш бавно и правиш продължителен секс! Нека ти,смешник!
Can It All Be So Simple ?
Аз за това го давам анонимно. Пък и не че ме е срам, просто мойта си е такаваПървоначално написано от xinfamous
![]()
Мъжа винаги свършва сравнително по-бързо ако е превъзбуден преди акта. Пробвайте по-дълга игра, повече докосвания, тя може преди всеки път да вкара в действие малко ръчички или уста, ако целиш да не свършва преди теб просто спирайте и сменяйте позата, като докато я сменяте ти си помагаш с ръка..![]()
Не е приятно и за двамата да свършваш супер бавно. Огромното количество секс в пубертета може да изглежда като плюс, но човек като порастне разбира, че не е така. Затова действайте докато тя свърши, а после ти се празниш ръчно. Или я таковай в дупето.
Ние няма как да знаем кое би те накарало да свършиш бързо. Сам си знаеш кое те възбужда най-много и кое ти доставя най-голямо удоволствие.
Иначе знам какво й е на приятелката ти. И на мен ми се случва да ми писне от продължителността на секса (било то от изтощение, протриване и т.н). В тези случаи просто му казвам да спре и го довършвам орално/ръчно. Но не виждам защо приятелката ти го изкарва такъв голям проблем.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Аз и моят приятел имаме същия проблем...И не,не искам да се фукам колко ми е издържливо гаджето или колко го бива,моля всички които си имат някакви проблеми и си мислят,че всеки гледа как да ги комплексира да престанат да се заяждат!!
Моят приятел пък изобщо не свршва.Нито по време на секс нито свирки нито ръчна нито нищо!!.Каза че в началото като започнал да спи с момичета свършвал,но от...2-3 години не бил свършвал с момиче.Аз се чувствам адски тъпо защото да,сексът е супер но просто като се уморим спираме!Адски гадно!!!Нали,виждам го че му харесва,но все пак все се чувастам, сякаш че не му е харесало достатъчно.Ако и за това дадете съвет ще съм много благодарна
Тои е доста..Надарен да си го кажем (не се фукам!!!) и искам да попитам дали това има значение...Никога не е успявал да влезе в мен изцяло