- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам да правя секс !!
Намерила съм правилни човек,но все още ме е страхи освен това се срамувам. Кажете ми какво да правя,как беше при вас първия път. Чувала съм,че при всеки е различно и не всички ги боли,а аз се надявам да съм от тях
И не знам какво да правя,нямам представа какво трябва да направя и т.н.
![]()
На колко си?Като нямаш представа какво да правиш, вземи почети малко в Интернет преди да си разтваряш краката. Освен това ако пишеш по форуми, че те е страх, явно още не си готова...
Еми като те е срам ще си останеш девствена.А и както каза потребителят над мене...явно все още не си готова![]()
Малка си да правиш секс. Недей да бързаш. Това, че ти се прави секс е нормално. Но преди да прочетеш поне малко за контрацептиви, за болести, за това и онова НЕ ТРЯБВА да правиш секс. И самия факт, че питаш разни непознати в някъф форум и им обясняваш, че те било срам и т.н. означава, че си МАЛКА, за да правиш секс.
ами почти на 17 съм,а колкото до страха не мислите ли,че този страх и срам винаги ще си го има докато не мине първия път ?
Не.Първоначално написано от justgirl19
17 е нормална възраст за започване на полов живот. Щом си намерила правилния човек, остава само да си вземете презервативи и да си намерите подходящо място.
Welcome to the Jungle...
\Първоначално написано от DarkTemplar
/
Прочети в нета...първия път момчето трябва да те възбуди максималко,за да няма много бокла, и като почнете самия акт,гледай да не вземе да ти го набучи изведнъж! :]
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Няма значение на колко години е. Може и на 20 да е, това че пита, значи, че се колебае. Когато човек е готов за тази крачка не се колебае, а знае, че иска да го направи.
Благодаря,това за презервативите със сигурност ще го направим,защото аз не бих рискувала ..Първоначално написано от DarkTemplar
+1Първоначално написано от theeye770
Все пак когато си твърдо решена че искаш да го направиш, образовай се малко. Има много неща които трябва да знаеш... не може да го направиш неподготвена... освен ако не искаш след 1-2 седмици да пускаш нова тема "Бременна ли съм?!?!"
Благодаря ви за съветитеПървоначално написано от autumn666
) Аз лично съм чела в интернет разни неща,но може би наистина трябва да се образовам малко повече
![]()
А такаа както казаха чети много в нета защото е мнооого опасно това не е някаква игразащото ние с моята приятелка преди няколко дена мнооого загазихме
![]()
![]()
Даже бях пуснал тема тук! Тя добре че изпи онзи Ескапел че щяхме дете да имаме
не че щях да имам против де
![]()
![]()
![]()
![]()
Но сме малки !
Така че прочети много и се образовай какво е менструация, овулация, цикъл, Ескапел, презервативи, болести които могат да се предадат по полов пъти така !
Успех дано страхотно да си прекарате секса е страхотно нещо![]()
Oh god.
~Срам ме е много.
~Страх ме е много.
~Не знам какво да правя.
~Сигурно ще боли и ще е касапница.
Основните неща, заради които НЕ ТРЯБВА да правиш секс.
ебати
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Искам 6 от тотото ако може 6/49,ама няма нали!Такъв е живота
мила момчето ще тее оправи само се съблечи гола пред него и той ще действа както си знае нии мъжете сме по опитнипърво го накай да те оближе после малко зърната да ти го вкара с пръстите и после с члена и си готова
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
На 17 не си малка вече, ако имаш необходимата сексуална култура, от кво се притесняваш? Да те е срам, няма от какво, щом момчето е решило да си легне с теб значи те иска и не му пука дали имаш примерно целулит или си качила 2 килца в последния месец. Важното е да се отпуснеш и да не му мислиш много. Колкото по-голяма ставаш, толкова по-трудно ще се дадеш. Моят първи път беше много комичен, в един апартамент, който беше в ремонт имаше само един разтегателен диван, част от секция и една плазма върху нея... и пердета нямаше даже...![]()
![]()
![]()
Споки, мацка, не се притеснявай и давай смело. Само ползвайте предпазни средства.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Щом те е страх и се колебаеш значи още не си готова за секс.
Да, 17 наистина е подходяща възраст, но след като човек има някакви опасения не е ли по-добре да изчака докато се почувства наистина готов?
А, авторке, ти малко си противоречиш, защото хем казва че си намерила подходящия човек, хем те е страх... Ако наистина го смяташе за подходящ, повярвай, нямаше да се притесняваш и да го мислиш трябва ли, не трябва ли
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Аз мисля,че всяко едно момиче се е страхувало от първия път .. все пак това за нас значи много,нещо новоПървоначално написано от GossipGirl89
![]()