.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Мога ли да правя секс?

Здравейте, на 17 години съм, имам си сериозен приятел от 2 години. Проблема ми е, че той иска да правим секс, аз съм психически подготвена за това и също го искам, но не и физически... т.е нямам цикъл (по принцип никога не ми е идвал). Ходила съм и на гинеколог и на личен лекар и т.н., но това е друга тема.
    Въпроса ми е мога ли да правя секс при положение, че нямам цикъл, и какво ще е различното?

А<3<3<3 И<3 С<3 Н<3
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    And all of the memories, so close to me, just fade away... So much for my happy ending

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Щом нямаш цикъл значи тялото ти не се е развило достатъчно, че да е готово за подобно нещо.

Сама си прави изводите.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Наясно съм че тялото ми не е готово, но тъй като вече съм се решила да го направя питам дали ще има някакви проблеми и какво ще е различното в случая.

А<3<3<3 И<3 С<3 Н<3
    And all of the memories, so close to me, just fade away... So much for my happy ending

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от tani4ka1994
    Наясно съм че тялото ми не е готово, но тъй като вече съм се решила да го направя питам дали ще има някакви проблеми и какво ще е различното в случая.
    Не е препоръчително да правиш секс ,преди тялото ти да е физически подготвено за това.Аменорея ли имаш и взети ли са мерки по въпроса?

Не. Лекарите казват, че просто се развивам по-бавно и се налага да изчакам още, и че има жени на които им е дошъл за пръв път на 19, 20.
    За организма ми знам. Питам за секса, дали ще има проблеми, каква ще е разликата и т.н., ако някой може да ми отговори на ТЕЗИ въпроси бих била много благодарна.

А<3<3<3 И<3 С<3 Н<3

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    трябва да е сериозна връзка,щом след 2 години ча си е поискал

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Решението си е твое,но не е нормално да водиш полов живот без налична менструация,понеже все още половата ти система не е напълно развита.Последиците могат да бъдат индивидуални и няма да бъдат позитивни в здравословна гледна точка.И все пак ,ако категорична си решила,задължително полвайте предпазни средства!

Попитай най-добре лекарите,на хора от форума не се доверявай,сигурен съм че тези дето ти пишат тука не могат да се обосноват дали е опасно да правиш секс като нямаш цикъл,аз уча в медицински университет и съм 5ти курс,обаче не смея също да дават съвет,защото това трябва да ти го каже гинеколожката ти/гинеколога.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Попитай специалист,той най-добре знае! Пък и така ще си сигурна в дейстията си .

Повече от фен Аватара на autumn666
    Цитирай Първоначално написано от granger
    Попитай специалист,той най-добре знае! Пък и така ще си сигурна в дейстията си .
    +1

Супер фен Аватара на Djuff
    Мисля, че не можеш да имаш дете ако нямаш цикъл.

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Замо в задния двор мацко и дудуци
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Djuff
    Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !

Град
    България
    мноо ясно че не може , а за секса ня проблем !

Guest

бтв, мисля, че авторката за друго питаше ама айде...
    та..както ти казаха по-горе - питай лекар. във форума едни ще ти кажат "направи го", други "не го прави" и само ще те объркат

Консултирай се със специалист. Все пак, вече е нормално да имаш сексуално желание и да водиш полов жиеот, но след като тялото ти не се е равило дотолкова, че да имаш цикъл трябва да се посъветваш с лекар дали се е развило, дотолкова да правиш и секс

Цитирай Първоначално написано от TheThinker

по темата: я си питай д-р.Хаус и не предприемай рискове

Е откри топлата вода.

А иначе.. тоя ще е някъв свестен, щом не сте го правили 2 години и не мрънка, ама според мен е най-разумно наистина да изчакаш да ти дойде и тогава го правете, айде успех, дано е по-скоро. :P
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си