.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Пречи ли да свърша и да продължа...!?

Ще правим секс с приятелката ми и тя е наясно и аз съм наясно, че ще свърша бързо. Въпросът ми е ако свърша в презерватива, и продължа да еба да и напавя кефа а и аз моя дали има някаква вероятност спермата да попадне в вагината Малък съм и не разбирам не се смейте моляви, за това е форума да ми помогнете

Re: Пречи ли да свърша и да продължа...!?

Цитирай Първоначално написано от driskill
    Ще правим секс с приятелката ми и тя е наясно и аз съм наясно, че ще свърша бързо. Въпросът ми е ако свърша в презерватива, и продължа да е** да и напавя кефа а и аз моя дали има някаква вероятност спермата да попадне в вагината Малък съм и не разбирам не се смейте моляви, за това е форума да ми помогнете
    ти ше си направиш кефа като свършиш, не след това пък и в кутийка дюрекс са 3 парчета (4 в дюрекс джийнз ) така че просто го извади измий се и тогава продължи. презервативите са за еднократна употреба
    afk

Малък съм и не разбирам
    Като си малък и не разбираш, дръж си го в гащите...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Удари си няколко чекии преди да почнете да правите секс или я накарай да ти направи свирка и да свършиш така че след това ще свършиш по-бавно и след като свършиш в презерватива ЗАДЪЛЖИТЕЛНО го смени за да няма после Ескапели Мескапели.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Ако продължиш със същия презерватив, след като си свършил.. утре ще пускаш тема "Да купувам ли Ескапел??"

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

АХАХАХАХАХАХ!
    ХАЬХАЬХАЬХАХЬАХЬХАХЬАХЬАХ ЬХАЬХАХАХЬАХЬАХ!
    МУАХАХАХАХАХАХАХХАХААХХАХ ААХХАХААХХААХХАХАХАХАХААХ !
    ААААААААААААААА!
    НЕЕЕЕЕЕ!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Малко да умекнеш и белята с бебето може да стане. Какъв ти е проблема да свършиш? Вадиш го, миеш се, малко почивка и слагаш нов презерватив. Щом толкова бързо палиш фитила няма да ти е проблем да повториш.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Малко да умекнеш и белята с бебето може да стане. Какъв ти е проблема да свършиш? Вадиш го, миеш се, малко почивка и слагаш нов презерватив. Щом толкова бързо палиш фитила няма да ти е проблем да повториш.
    Това.
    Или просто я накарай преди акта да те свърши с една свирка, след което почвайте.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Фен Аватара на runway27
    Град
    Пловдив
    Сменяш презерватива и нямаш грижи.. А като си малък и не разбираш тази тема http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=244492 е добре да я прочетеш.

шшш недей! ще земеш свършиш няколко пъти,каза че си малък,ще вземеш да се изтоштиш,няма да можеш да получаваш оргазъм след 1-2 години

Повече от фен Аватара на echii
    ае не можеш ли да си смениш презерватива просто ?!
    пък и като си малък.. ъх..за де бързаш
    le boss.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    LOL
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Цитирай Първоначално написано от 6amanago6ko
    Ще правим секс с приятелката ми и тя е наясно и аз съм наясно, че ще свърша бързо. Въпросът ми е ако свърша в презерватива, и продължа да е** да и напавя кефа а и аз моя дали има някаква вероятност спермата да попадне в вагината Малък съм и не разбирам не се смейте моляви, за това е форума да ми помогнете
    ти ше си направиш кефа като свършиш, не след това пък и в кутийка дюрекс са 3 парчета (4 в дюрекс джийнз ) така че просто го извади измий се и тогава продължи. презервативите са за еднократна употреба
    дам това ще е най добрия вариант иначе след 9 месеца ще ти викат тати

Град
    Пловдив
    Ей тва е голяма глупост..... презервативите не са чак толкова скъпи, че да пестите от тях. Махаш единия,слагаш друг и после спиш спокойно.

Голям фен Аватара на dami666
    100% темата е ебавка.И все пак..ТИ ЛУД ЛИ СИ БЕ?!
    Believe in yourself.

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Както казаха и преди мене като свършиш задължително го вадиш от нея, махаш презерватива, миеш се, почиваш си малко ( през това време може да гушкаш и/или целуваш мацката ) слагаш нов презерватив и продължавате.
    Ето и какво може да стане ако не го смените ( поне някои от възможните изходи ):
    1. Презерватива да се скъса ( не че иначе няма как )
    2. Да ти спадне презерватива да се изхлузи:
    а) да потече спермата ти в нея
    б) презерватива до такава степен да се е изклузил, че да остане в момичето

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707

Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Малък съм и не разбирам
    Като си малък и не разбираш, дръж си го в гащите...

Взе ми думите от устата..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си