- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо добрите момичета винаги си падат по лоши момчета.. ?
Е не всичките де, добре го е казала - само добрите :P .Първоначално написано от tanch3t093
А ся по темата.
Имаше някои интересни изказвания, но аз не смятам, че трябва истината да се търси в крайностите.
В смисъл, не само "лошите" момчета са по-интересни. От край време гейшите, куртизанките или дори заклеймените "курви" и прочие са обсебвали мъжете, без значение добри или лоши.
"Добър" е клеймо на обществото. Човек, който не излиза извън рамките на общоприетото, който евентуално не мисли извън тези рамки. За съжаление, всичко което един такъв "добър" човек прави е предвидимо и обозримо. При всички положение не особено индивидуално и оригинално.
Или поне не толкова, колкото някой, който не ходи по утъпката пътека, а прави своя и води хората по нея. Според обществото той е "различен", най-често и за по-накратко "лош". По-лесно и необременяващо е.
Аз съм на мнение, че в никакъв случай не е правилно толкова леко да се присаждат етикети. Най-малкото, защото предимно "лошите" хора се дължи техническия прогрес в средновековието и т.н...
Има (и форума е един прекрасен пример) хора, които не се вписват в разбиранията на обществото, а са изключително чувствителни, силни, естествени и много по-истински към себе си и другите от например "добрите" ... свикнали да защитават мнение.
Тва май стана ферман.
Бе до чувек си е. Тва е.
Набавяне на адреналин