.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 130
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    aбе...!

това си е главно медицински термин! не може да го използваш както ти скимне.

наричаш ли хюбрис това че хлапетия не си е написала домашното?

наричаш ли синергия това че някой те е бутнал да излезеш от басейна?

наричаш ли викинг първокласник който е прескочил локва и си е взел стотинка?

наричаш ли eнтропия това че си си изцъркал повече шампоан отколкото си искал?

по същия начин и с психосоматичен. сякаш сега аз да започна да наричам теб атеист, понеже първите хора наричани с това име са били точно християните!

брееех че...
    Мюсюлманите като не ядат свински КЮФТЕТА не значи, че не ядат КЮФТЕТА от агнешко месо....това, че термин използан от медицината не означава, че буквалния му превод не е психо(ψυχή-душа) - соматично(σώμα-тяло) или както исках да се изразя същество състоящо се от душа и тяло......много преди да се наложи като термин в медицината е използван от св.ап. Петър обяснявайки съставността на човека или май трябваше да кажа "пневма-психо-соматично" за да ме разбереш по добре.....
    Струва ми се че започваме някакъв вид война с тебе.....що никой друг нищо не каза, при положение че не си единствения който поназнайва тука ами точно ти приятелю Гандалф???

Цитирай Първоначално написано от LLOYD18
    що никой друг нищо не каза, при положение че не си единствения който поназнайва тука ами точно ти приятелю Гандалф???
    1 - защото не ми пука за термина
    2 - защото просто си търсите повод да се сджавкате
    3 - защото темата е различна от това за което говорите
    4 - защото и двамата се опитвате да се изкарате по-умни и знаещи от другия
    5 - защото вече ми става все по-трудно да повярвам че дори да кажа нещо, ще бъда изслушан.

Достатъчни причини ли са?
    СПРЕТЕ СЕ!

Цитирай Първоначално написано от SomeRandomDude

1 - защото не ми пука за термина
    2 - защото просто си търсите повод да се сджавкате
    3 - защото темата е различна от това за което говорите
    4 - защото и двамата се опитвате да се изкарате по-умни и знаещи от другия
    5 - защото вече ми става все по-трудно да повярвам че дори да кажа нещо, ще бъда изслушан.

Достатъчни причини ли са?
    СПРЕТЕ СЕ!
    Абсолютно достатъчни са особено 2-рата.
    относно първата обаче можеше да си малко по нежен....можеше да кажеш нещо.....само нещичко от сорта не съм съгласен или съгласен съм...впрочем го написах заради тебе понеже ти май пусна темата....беше насочено към тебе и от тебе очаквах коментар, а не критиката на приятеля ми гандалф4ето....благодаря предварително за отговора

Аз не съм учил старогръцки. Какво очакваше да кажа?
    Хубаво е че разбираш тези термини, но да ги използваш в разговор с някой който не ги разбира е глупаво, не мислиш ли?

Аз не съм учил старогръцки. Какво очакваше да кажа?
    Хубаво е че разбираш тези термини, но да ги използваш в разговор с някой който не ги разбира е глупаво, не мислиш ли?
    Така е прав си !!!

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    сори рандъмdude. а лойд (последно) ти наистина не схвана нищо нали? еххх

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    сори рандъмdude. а лойд (последно) ти наистина не схвана нищо нали? еххх
    Нито пък ти !!!

Ми как ще схванете нещо като всеки чете само обидите в чуждото мнение, без да обръща внимание на това което всъщност е казано.

Две стени спорят, а на мен ми писна да чакам да видя коя ще победи.

Град
    Планетата Нибиру
    Ще се повторя :

Няма реалност,няма
    планети,има нищо.Всичко е програмирано и заредено правилно.Нищо от това,което
    виждате,чувате и усещате не е истинско,а е "илюзия" работеща на
    правилната честота пораждайки в
    мозъка ви всичко.Само 1
    пример.Стисни си силно някой пръст
    на ръката.Чувстваш болката в пръста
    си,нали?А всъщност,ако можете да изследвате с подходяща
    апаратура,ще видите,че чувството на
    болка въобще не е в пръста,а в
    мозъка.В същото време човешкият
    мозък не може да изпитва
    болка.Както знаете никъде в мозъците ви няма дялове за памет и
    спомени,но въпреки това вие имате
    памет и спомени.При опити с мишки и
    отстраняване,рязане,размен яне,стриване,кълцане
    и дори пасиране на мозъците им и
    поставяне обратно в главите им-те не губят нито памет нито спомени,а
    дори се нормализират напълно.Дори
    при отстраняване на 99 % от
    оптичните нерви и зрителната кора-
    животното без проблем вижда и
    изпълнява сложни зрителни задачи.Много са факторите.Но
    разбира се най-важната роля играят
    очите ви.При гледане излъчвате и
    приемате честоти.Обектите,които
    виждате всъщност не са там,където
    си мислите.Ако разбиете материята на все по-малки и по-малки парченца,в крайна сметка
    ще стигнете предела- точката,в която
    атоми,протони,неутрони и т.н. имат
    свойствата на "нищото."
    Електроните
    нямат измерение.И още една тайна-
    електроните може да са частици,но може и да са вълни.И когато са вълни
    имат своиства,които нито една друга
    частица не може.Това са квантите-от
    това е "изградена" Вселената.Мислех
    да спра дотук,но ще ви кажа още
    една важна тайна.Квантите са изграждащи частици само,когато се
    наблюдават.Тук отново идва ролята
    на очите.Когато не се гледат са
    винаги вълни,а не частици.Най-прост
    пример е когато сънувате.Очите ви са
    затворени,не гледате към нищо,вие сте в леглото,а всъщност сте някъде
    другаде,чувате,виждате,гов рите,смеете се,а най-важното чувствате като в истинският живот.

Интересно.
    Благодаря за мнението ти. Има какво да се научи за него.

Имам само един въпрос.
    Ще ми обясниш ли по-подробно за "предела"?

Мега фен Аватара на ZipFail
    RandomDude, saмо да поясня. ANUNAK е трола на раздела и се смята за извънземно, идващо от Нибуро. Всъщност май за последно търдеше, че няколко извънземни от различни раси влизат от тоя акаунт, или нещо подобно.
    Сам си преценявай дали да приемаш на доверие постовете му

Никога нищо не приемам на доверие. Нито твоя дума, нито негова, нито дори своята собствена. Винаги се съмнявам.

Слушам и размишлявам. Това е.
    Наистина искам да чуя още за "предела", защото от това зависи дали ще сметна ANNUNAK за тъп смешник, или за наистина интелигентен човек.

Иначе пет пари не давам дали е тролър, или не.
    Каза повече от всеки друг в тази тема... доста повече от самия мен със сигурност. Заслужава да бъде изслушан.

ПП: Анунак, я пусни източника на това изледване, щото ми е интересно как мишка с пасиран мозък може да живее..

Този Аннунак...все още не е ясно що за случай е....
    Всички подхождат доста скептично и подигравателно към него, обидно и унижавайки го...той си е хладнокръвен...е говори презрително за нас! Но в интерес на истината той е казал много повече истини от всички потребители взети заедно...не знам дали е просто начетен чиляк, и разиграва театър....или наистина е този за който се представя...Аз му се доверявам, може би повече от колкото трябва...но личи, че не е случаен!

п.п. Аннунак.....ако може да дадеш още информация от този род...че е интересно!
    Im back...

Banned Мега фен
    Annunache. Я разкажи, ако решите да унищожите човечеството как ще го направите? Като филма ,,Война на световете '' ли? Имате щитове против всички човешки снаряди ли?

ANUNNAK,знаем че не си извънземен,а едно доста добро тролче,но все пак не мога да не призная че информацията която даваш наистина е нова (според мен) и интересна за повечето тук,а и са ми интересни източниците от където я вадиш.Ако нямаш нищо против,можеш да я споделиш.

Banned Мега фен
    Единственото ,което каза вярно е за това,че болката всъщност е симулация на мозъка.

Цитирай Първоначално написано от loveca777
    Единственото ,което каза вярно е за това,че болката всъщност е симулация на мозъка.
    Напротив...почти всичко което каза е истина....има неща за които не знам дали е така и не мога да твърдя...!
    Im back...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
    Цитирай Първоначално написано от loveca777
    Напротив...почти всичко което каза е истина....има неща за които не знам дали е така и не мога да твърдя...!
    Не мога да споря с човек, който си мисли ,че хората са ,,роби'' на аннунаците , а те пък застрояват центрове на галактики..

Град
    Планетата Нибиру
    На мен пък ми омръзна да бъда свидетел на НИЩОЖНИТЕ ВИ КАПАЦИТЕТЧЕТА !
    Дори се чудя дали да ви отговарям ,или да ви се смея !
    Велики "мислители" откривам тук !
    "Философи",имащи невероятната наглост дори да спорят с мен !
    В същото време не чета от тях никаква оборваща информация !
    Никаква !
    Само празни думи без съдържание-ти си глупав,ти лъжеш и т.н.
    Слова,които нямат тежест !
    Празни думи,които се стопяват и изчезват във въздуха като цигарен дим в момента,в който бъдат написани !

Аз Ви отговарям,а бях Ви задал въпрос,на който не получих отговор !
    Задавам го вече сигурно за 10-ти път:

ЗАЩО ВЪВ ВАШЕТО ДНК ОТ ~ 3
    000 000 000 НУКЛЕОТИДА И 1% ФУНКЦИОНИРАЩИ ГЕНИ ИМА НАД 220 ИЗВЪНЗЕМНИ ГЕНИ,КОИТО НЕ СЕ СРЕЩАТ НИКЪДЕ ПРЕДИ ТОВА ВЪВ ВАШАТА ЕВОЛЮЦИЯ ?
    ОТКЪДЕ ИДВАТ ТЕЗИ НАД 220 ГЕНА ,ИЗПРЕВАРИЛИ ЕВОЛЮЦИЯТА ВИ И КОИТО НЕ СЕ СРЕЩАТ ПРИ НИТО ЕДНО ДРУГО СЪЩЕСТВО НА ПЛАНЕТАТА ?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ANNUNAK
    Никаква !
    Празни думи,които се стопяват и изчезват във въздуха като цигарен дим в момента,в който бъдат написани !

чка по въпроса !

000 000 000 НУКЛЕОТИДА И 1% ФУНКЦИОНИРАЩИ ГЕНИ ИМА НАД 220 ИЗВЪНЗЕМНИ ГЕНИ,КОИТО НЕ СЕ СРЕЩАТ НИКЪДЕ ПРЕДИ ТОВА ВЪВ ВАШАТА ЕВОЛЮЦИЯ ?
    ОТКЪДЕ ИДВАТ ТЕЗИ НАД 220 ГЕНА ,ИЗПРЕВАРИЛИ ЕВОЛЮЦИЯТА ВИ И КОИТО НЕ СЕ СРЕЩАТ ПРИ НИТО ЕДНО ДРУГО СЪЩЕСТВО НА ПЛАНЕТАТА ?
    Моме я се успокой малко ,че да не вземеш се размножиш без да искаш ( като бактериите)!
    Аз съм създал човечеството и точка по въпроса !

Никаква !

Отговора е генно инженерство...
    Im back...

Град
    Планетата Нибиру
    Никога нищо не приемам на доверие. Нито твоя дума, нито негова, нито дори своята собствена. Винаги се съмнявам.

Слушам и размишлявам. Това е.
    Наистина искам да чуя още за "предела", защото от това зависи дали ще сметна ANNUNAK за тъп смешник, или за наистина интелигентен човек.

Иначе пет пари не давам дали е тролър, или не.
    Каза повече от всеки друг в тази тема... доста повече от самия мен със сигурност. Заслужава да бъде изслушан.
    Всъщност пак ще се повторя,но надявам се да получиш по-пълна представа:

Дават по телевизията музикален видеоклип,който виждате за първи път.Харесвате го много.При следващо пускане на този видеоклип,дори при показване само на 1 сек в началото му-вие вече знаете как звучи мелодията и как изглежда видеото.Защото първо сте запомнили музиката и клипа и като го гледате
    пак си спомняте и знаете вече нещата как ще са. НО ЧОВЕШКИЯТ МОЗЪК НЯМА ДЯЛ ЗА ПАМЕТ !
    ЧОВЕШКИЯТ МОЗЪК НЯМА И ДЯЛ ЗА СПОМЕНИ !
    Друг прост пример,за който вече писах:

Удряте си пръста и ви боли.Усещате болката точно там-в пръста си.
    НО БОЛКАТА ВСЪЩНОСТ Е В МОЗЪКА.В СЪЩОТО ВРЕМЕ ,ДОКАЗВАТ ГО МНОГО ОПИТИ И ОПЕРАЦИИ-МОЗЪКА НЕ МОЖЕ ДА ИЗПИТВА БОЛКА.МОЗЪКЪТ ВИ МАНИПУЛИРА.
    ВИЕ ХОРАТА МОЖЕТЕ ДА ИЗПИТАТЕ ИЛЮЗИОННИ УСЕЩАНИЯ НА МЕСТА В
    ПРОСТРАНСТВОТО ОКОЛО ТЯХ,А ТАМ НЯМА НИКАКВИ СЕТИВНИ РЕЦЕПТОРИ.КАТО ХОРАТА С ОТРЯЗАН КРАЙНИК,КОИТО ИМАТ СВРЪХРЕАЛНО УСЕЩАНЕ,ЧЕ РЪКАТА ИМ Е ОЩЕ ТАМ. МОЗЪКЪТ И ЗРИТЕЛНАТА КОРА НЕ РЕАГИРАТ НА МОДЕЛИ.НЕ РЕАГИРАТ И
    НА ОБРАЗИ.РЕАГИРАТ НА ЧЕСТОТИ НА РАЗЛИЧНИ ВЪЛНИ.УШИТЕ ВИ СА
    ЧЕСТОТНИ АНАЛИЗАТОРИ.КОЖАТА ВИ РЕАГИРА НА ЧЕСТОТИ.ВКУСЪТ ВИ ИМА ЧЕСТОТЕН АНАЛИЗ.ДОРИ И ДВИЖЕНИЯТА ВИ СА ЗАКОДИРАНИ ВЪВ МОЗЪЦИТЕ ВИ ВЪВ ВИД НА ЧЕСТОТИ И ВЪЛНИ.
    МОЖЕ ДА СЕ ИЗЧИСЛИ ВСЯКО ВАШЕ СЛЕДВАЩО ДВИЖЕНИЕ С ТОЧНОСТ.
    ТОВА Е ЗАПАМЕТЕНО В МОЗЪКА ВИ.МОЗЪКА АНАЛИЗИРА ВСИЧКО И ГО РАЗЛАГА НА ЧЕСТОТНИ КОМПОНЕНТИ.НИЩО НЕ Е СЛУЧАЙНО-НИТО ДВИЖЕНИЕ,НИТО ПОСТЪПКА,НИТО ДЕЙСТВИЕ.ВСИЧКО ЩЕ СЕ СЛУЧИ ТАКА,КАКТО Е ЗАКОДИРАНО В
    МОЗЪЦИТЕ ВИ.

НИКОГА НЯМА ДА РАЗБЕРЕТЕ КАКВО Е РЕАЛНОСТ.МОЗЪЦИТЕ ВИ НЯМА ДА МОГАТ ДА ОБРАБОТЯТ ОГРОМНОТО
    КОЛИЧЕСТВО ИНФОРМАЦИЯ.САМО С
    ДОПИРА ДО РЕАЛНОСТТА И БИХТЕ СЕ ИЗПАРИЛИ.НЕ СТЕ ЕВОЛЮИРАЛИ,А ИСКАТЕ ДА ЗНАЕТЕ ВСИЧКО.НАСТРОЕНИ СТЕ ДА УЛАВЯТЕ САМО ОПРЕДЕЛЕНИ ВЪЛНИ И ЧЕСТОТИ И САМО ДОТАМ ВИ СТИГАТ ВЪ3ПРИЯТИЯТА.ОЧИТЕ ВИ СА ГЛАВЕН ФАКТОР.ТЕ ИЗЛЪЧВАТ,НО И ПРИЕМАТ ЧЕТОТИ.ТЕ ПРЕВРЪЩАТ РЕАЛНОСТТА ТАКАВА ,КАКВАТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗА ВАС ВИЗУАЛНО,А
    ЧРЕЗ ДОПИР УСЕЩАТЕ ВЕЧЕ И "РЕАЛНО"
    МАТЕРИЯТА.ВСИЧКО Е ЕДИН ОКЕАН ОТ РАБОТЕЩИ НА ОПРЕДЕЛЕНИ ЧЕСТОТИ И
    ВЪЛНИ ЕЛЕКТРОНИ (те могат да уловят магнитно поле там,където дори няма други
    електрони,а самото магнитно поле прави материята твърда),ПРОТОНИ,НЕУТРОНИ,
    КВАНТОВИ ЧАСТИЦИ.ПАК ГО ПИША-ВСИЧКО Е ИЗГРАДЕНО ОТ
    КВАНТОВИ ЧАСТИЦИ.ТЕ СА ИЗГРАЖДАЩИ МАТЕРИЯТА ЧАСТИЦИ
    КОГАТО СЕ ГЛЕДАТ И ВЪЛНИ С ЧЕСТОТА КОГАТО НЕ СЕ ГЛЕДАТ.ДОРИ И КАТО САМО МИГНЕТЕ ТЕ ВЕЧЕ СА ВЪЛНИ.САМО 10 ММ ОТ НЕВИДИМОТО ЗА ВАС ТЕЖИ КОЛКОТО ЦЯЛАТА ВИ ВИДИМА ВСЕЛЕНА.Друг добър пример е с инфрачервената светлина на дистанционното ,която не виждате като натискате някакво копче,но всъщност лампичката си свети.

Banned Мега фен

Все общо научни неща...
    Та аннунак , я кажи какво ще направя утре , след като ,,всичко'' се знае? .
    Физиката и биологичната химия ти се отдават

Чел си нещо из интернет ама май не си дочел
    Въпросните 223 гена в интернет ги наричат 'извънземни' понеже са пренесени хоризонтално в еволюционното дърво, нещо което до скоро се смяташе за невъзможно. Всичките от тея 223 гени се срещат във бактерии, като 113 от тях са широко разпространени. Причината това да е новина е, че не се срещат никъде в човешката еволюция, а не в никое друго същество. Следващия път преди да говориш глупости, си сверявай информацията докрай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си