.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 130 от общо 130
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
    Цитирай Първоначално написано от loveca777
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    И атеиститите вярват, ама те вярват в това, което казват учените. Реално атеистите, които са изпробвали на практика и са 'виждали и пипвали', това, което знаят са към 1%.
    Те дори и учените в голям процент от случаите се оказва, че не са прави, ама са сметка но това, атиститите са 100% сигурни, че това което казва учебника е истина.
    Така че това си е баш вяра
    Точно пък българските учебници много говорят нещо вярно като че ли .
    Че нищо им няма...на повечето...
    Тъй ли? По истирия особено.. Защо ли 99% от историците и учителите са на обратното мнение? Защото още от комунизма такива хора са писали българската история... че... няма кво се говори

Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
    И атеиститите вярват, ама те вярват в това, което казват учените. Реално атеистите, които са изпробвали на практика и са 'виждали и пипвали', това, което знаят са към 1%.
    Те дори и учените в голям процент от случаите се оказва, че не са прави, ама са сметка но това, атиститите са 100% сигурни, че това което казва учебника е истина.
    Точно пък българските учебници много говорят нещо вярно като че ли .
    Че нищо им няма...на повечето...
    Тъй ли? По истирия особено.. Защо ли 99% от историците и учителите са на обратното мнение? Защото още от комунизма такива хора са писали българската история... че... няма кво се говори
    Е малко пресилваш...а и казах - на повечето!
    Im back...

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    da fu..? какво общо има науката с атеизма? трябва ли ти наука за да разбереш проблема за злото който изнасилва идеята още преди хиляди години, трябва ли ти наука за да прочетеш книгите и да видиш че нещо куца яко, трябва ли ти наука за да сравниш официалния канон на дадена религия с другите писмена от това време, трябва ли ти наука за да погледнеш на ситуацията отстрани и да започнеш да се смееш?

аз поне не съм атеист понеже някой ми е казал "ей момченце, земята е на билиони години значи абрахамската вяра е лайно"

най-малкото тогава щях да съм будист или нещо по-абстрактно.

изказването ти е неприемливо, може да се отнесе към някои пишман рационалисти или хора които са тъпи като галоши, но е малко обидно, поне за мен, да казваш че всички които са достигнали до идеята че не е логично, ама ГРАМ, да има всеможещо и добро същество са зависими от някаква недотам доказана теория касаеща тъмна материя примерно и че ако се развенчае те трябва с треперещи колене, сълзи на очи и кърваво ножче за ритуално обрязване да се порелигиозничат

стига да не съм те разбрал криво, ти да не си се изразил правилно или да си визирал само пишман атеисти (които честно казано и аз недолюбвам много)
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен Аватара на ZipFail
    Имам предвид, че голяма, направо огромна част от атеистите вярват сляпо в науката, така както фанатизите вярват сляпо в своята религия. И те вярват сляпо, защото така им е насаждано в училище, такъв е 'тренда' в света в момента. Така де, накратко огромна част от хората са идиоти и атеистите не са изключение.

Пък християнството няма и да го коменирам. И двамата знаем какво мисля за него

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Че аз не станах атеистка заради науката и защото тя не е успяла да докаже, че има бог, пък и самите учени не вярват на 100% в теориите си, всичко са просто предположения, би било тъпо да вярваш сляпо в тях и не ми се вярва повечето атеисти да са такива.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си