- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Продавам плакати и картички с автографи : )
Така... не ми се изброява с какви плакати разполагам, затова, ако има заинтересовани да пишат тук или на скайп gabyyy- , но за предпочитане е тук : )
пращам по ЕКОНТ. Цената на 1 плакат може да е различна, затова ще ви я кажа след уговорка. Понякога правя и отстъпки. Цената на 1 картичка с автограф е 50ст или 60 ст.
Останал ми е 1 комплект на Justin Bieber, включва малък, среден и голям плакат, 4 големи снимки (формат А4, изкарани на принтер), 19 малки снимки (отново изкарани на принтер), картичка с автограф + розов кламер хаха. Цената му е 5лв. Иии това е в общи линии, разбрахте къде да ме търсите ..
Мхм, 2 имам. Пиши ми на ЛС. : )Първоначално написано от blueberry339
здравей аз да попитам имаш ли нещо на Daddy Yankee![]()
![]()
![]()
тарся плакати на дневниците на вампира купувам и разменям ! скаип an_savova продажам и разменям плакати
az iskam 1 komplekt na justin s 4 te golemi snimki i 19 malki karti4ka s aftograf vajnoooo za rojdeniq den na moqta bff tq ima rojden den skaipa mie : pisanka_sladyranka3921
ako moje da mi otgovorish po barzo
Имаш ли плакати на Asking Alexandria, Bring Me The Horizon, Suicide Silence, AFI, Three Days Grace, Nirvana, Led Zeppelin, Escape The Fate или Falling In Reverse?![]()