.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Продавам плакати и картички с автографи : )

Така... не ми се изброява с какви плакати разполагам, затова, ако има заинтересовани да пишат тук или на скайп gabyyy- , но за предпочитане е тук : )
    пращам по ЕКОНТ. Цената на 1 плакат може да е различна, затова ще ви я кажа след уговорка. Понякога правя и отстъпки. Цената на 1 картичка с автограф е 50ст или 60 ст.
    Останал ми е 1 комплект на Justin Bieber, включва малък, среден и голям плакат, 4 големи снимки (формат А4, изкарани на принтер), 19 малки снимки (отново изкарани на принтер), картичка с автограф + розов кламер хаха. Цената му е 5лв. Иии това е в общи линии, разбрахте къде да ме търсите ..

имаш ли на Селена Гомез автограв
    ^^

Цитирай Първоначално написано от blueberry339
    имаш ли на Селена Гомез автограв
    Мхм, 2 имам. Пиши ми на ЛС. : )

здравей аз да попитам имаш ли нещо на Daddy Yankee

тарся плакати на дневниците на вампира купувам и разменям ! скаип an_savova продажам и разменям плакати

Искам снимки на всичко на Джъстин.

az iskam 1 komplekt na justin s 4 te golemi snimki i 19 malki karti4ka s aftograf vajnoooo za rojdeniq den na moqta bff tq ima rojden den skaipa mie : pisanka_sladyranka3921
    ako moje da mi otgovorish po barzo

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Имаш ли плакати на Asking Alexandria, Bring Me The Horizon, Suicide Silence, AFI, Three Days Grace, Nirvana, Led Zeppelin, Escape The Fate или Falling In Reverse?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си