- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момичетата!
Не виждам нищо гнусно в гълтането и нямам проблем с това.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Не гълтам. Гнус ме е. И до сега не ме е карал. Не мисля, дори че ще го поиска.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
А не си ли малка (98 )Първоначално написано от Hrisi98
Напълно съм съгласен! Значи на нея може да и лижат пича да и прави кефа тя да се превива от кеф, а тя не иска и да му глътне сперматаПървоначално написано от MojoJojo88
![]()
Same here.Първоначално написано от sladkish_14
Мда , не виждам проблем в това. Не виждам какво му е гнусното при положение ,че когато правиш орален секс в устата ти също изтича предеякулационна течност ... кво да не би да я плюеш?!
Първоначално приятеля ми не искаше да свършва в устата ми , но след като веднъж го направи и му хареса , на мен не ми пречи да го правя! Не бъдете егоистки!
никой не е егоист. въпрос на вкус..Първоначално написано от granger
98 набор .. ох леле малее ;хх На млякото мила не му викат спермаПървоначално написано от Hrisi98
![]()
Браво, миличка. Всички се гордеем с теб !Първоначално написано от Hrisi98
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
бах го и темата
Добре, че имаш пишка, че да знаеш. Аман.Първоначално написано от NoMore
Естествено, че доставя. И наистина, както казаха по-горе, ако ти лижат мъзгата е редно да върнеш услугата.. колко ли глупаци има, че да са гаджета на такива като теб.![]()
И аз не гълтам.Преди го правеь,но със сегашния и бившия ми приятел,тц.Много зависи от момчето,защото вкуса на спермата зависи от какво яде,дали пуши и тн..Сега не ми харесва..и не гълтам![]()
Believe in yourself.
никога не казвай никога![]()
Гълтам![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
мм.. не е вкусно, но повечето го правят, за да не секват кефа на приятелят си![]()
Нали тя му прави свирка, бе, простак, какъв е проблемът? Това, че тя не иска да гълта си е лично неин избор!Първоначално написано от NarutoShippuuden
Аз нямам проблем с гълтането. Повече ми е кеф ако момчето свърши върху мен де, но не виждам какво толкова "гнусно" намират някои. Да те е гнус от гаджето ти или от тоя дето спиш с него... някак ми е странно.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
тц тц тц
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
Ми.. и при мен е така..Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Тая плюе, а оная гълта.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Да, иначе нямат проблем да му оближат сливиците...Първоначално написано от marilyn
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Напълно съгласен....затворете очи и гълтайтеПървоначално написано от marilyn
![]()
![]()
![]()
Искам секс до скъсссссване XD
По-готино е с отворени очи за да му виждам блажената физиономияПървоначално написано от sexobeaat
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5