.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Hybrid View

Тинейджъри в...

Бе интересно ми какъв е живата на тинейджърите в другите страни(САЩ,Обединеното кралство,Германия и т.н)може да споделяте не само за тинейджърите стига да са някакви интересни факти от живота на хора от по-далечни страни!

Само знам, че е по-яко д аси тийн в САЩ отколкото тийн в Bg
    Mitko Lowe youu

Супер фен Аватара на Djuff
    Цитирай Първоначално написано от mimybiby
    Само знам, че е по-яко д аси тийн в САЩ отколкото тийн в Bg
    това го знае всеки

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Всеки случай е в пъти по-интересен,отколко на българчетата.[/b]

честно да ви кажа, нз как е на други места в Америка и каква представа имате за живота там, но в Чикаго е доста трудно...
    не можеш да ходиш в мол сам ако нямаш навършени 18,нито да сядаш на кафета...абе в Чикаго....
    всъщност аз още не съм била там,но родителите ми и сестра ми са там и сестра ми не е особено впечатлена....но всеки трябва да го опита

Колко от вас са били в САЩ, че решиха, че живота им е по як, не всички са във филма и на сякаде, ако искаш да ядеш работиш.

Голям фен Аватара на Leticcia
    Цитирай Първоначално написано от Noja Виж мнението
    Колко от вас са били в САЩ, че решиха, че живота им е по як, не всички са във филма и на сякаде, ако искаш да ядеш работиш.
    Наистина, не е като по филмите, тинейджърите в СAЩ не водят здравословен начин на живот и мисля, че са много нещастни.На мен в Италия си ми е добре
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Leticcia Виж мнението
    Наистина, не е като по филмите, тинейджърите в СAЩ не водят здравословен начин на живот и мисля, че са много нещастни.На мен в Италия си ми е добре
    kyde w Italia? Az sym v Milano..

Цитирай Първоначално написано от Noja
    +1

Цитирай Първоначално написано от iiinaaa Виж мнението
    +1
    Всеки мисли че извън BG е рай, ама не ....

няма по добро от родното място .. просто днес повечето хора са по скоро заблудени заради 3213120312 критики който се отправят всеки ден по телевизията спрямо българия ... Аз живея извън бг 3 години и да ви кажа на 17 съм .. ! тук хората не знаят как да си правят кефа... Преди да напусна българия си мислих че живея в най гадното възможно мято .. но в момента разбирам че не е така

Повече от фен Аватара на windowlicker
    Цитирай Първоначално написано от oldtraford Виж мнението
    няма по добро от родното място .. просто днес повечето хора са по скоро заблудени заради 3213120312 критики който се отправят всеки ден по телевизията спрямо българия ... Аз живея извън бг 3 години и да ви кажа на 17 съм .. ! тук хората не знаят как да си правят кефа... Преди да напусна българия си мислих че живея в най гадното възможно мято .. но в момента разбирам че не е така
    Всеки трябва да живее там където му харесва. Пожелавам ти като станеш на 18 или когато се чувстваш готов да се върнеш там, защото наистина е много гадно да седиш на място, което не ти харесва.

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    аз съм в Германия от месец и половина. Тук интересното е, че постоянно имат партита за щяло и нещяло. Например парти за започване на учебната година, парти, че сме почнали годината, парти защото после ще има много за учене и докато има много за учене чуваш как другите купонясшат из общежитията хахаха, но е яко пък
    (#) ...thats a cookie...

Цитирай Първоначално написано от SkyEatsAirplane Виж мнението
    аз съм в Германия от месец и половина. Тук интересното е, че постоянно имат партита за щяло и нещяло. Например парти за започване на учебната година, парти, че сме почнали годината, парти защото после ще има много за учене и докато има много за учене чуваш как другите купонясшат из общежитията хахаха, но е яко пък
    Съгласна . Тук много не се учи . Постоянно правим партита , ходим на кино , на кънки , на пикник , на шопинг , в музей , на театър ... иначе е яко .. с изключение на транспорта , често ми се случва да се кача на трамвай 16 , а да се окаже че е трам 18 например .. на светофар се чака 5 минути , днес излизахме извън града - 30 КИЛОМЕТРОВО ЗАДРЪСТВАНЕ :X Иначе като цяло е спокойно , свикнах с пияниците по улиците , ненормалниците , наркоманите и т.н. Момчетата са сладки говоря за немците , не за емигрантите . Единственото нещо което ме нерви са арабите , ако отидеш в центъра на всички магазини има надписи и на арабски .. ужас . Иначе тук освен да отидеш в pub или в дискотека или да скитосваш улиците..друго интересно няма. Като цяло ..това е.

Супер фен
    Град
    Germany
    И аз съм в Германия.Тука всеки тийнейджър където ги видя са с цигара в ръката ;х около даскало,по центъра даже..да не кажа че дори пушат повече от тийновете в бг.Поне съм останала с такова впечатение..
    Иначе да видиш някой в супермаркета на нашата възраст е почти невъзможно.Всички са с родител или с някой възрастен..

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от ch0c0late44
    И аз съм в Германия.Тука всеки тийнейджър където ги видя са с цигара в ръката ;х около даскало,по центъра даже..да не кажа че дори пушат повече от тийновете в бг.Поне съм останала с такова впечатение..
    Иначе да видиш някой в супермаркета на нашата възраст е почти невъзможно.Всички са с родител или с някой възрастен..
    съъщата работа, но иначе се имат за много надути
    (#) ...thats a cookie...

Аз съм в Дубай. Тук трябва да си на 21 за да пиеш, пушиш и ходиш по дискотеки, само че на никой не му пука особенно. Тийнейджърите са масово разлигавени хлапета които на 18 получават коли които само мутрите в България карат. Има купони всяка седмица, и по няколко на седмица, където има маси алкохол, музика и 'списъци с гости.' Трябва да си в списъка за да минеш през вратата, която я вардят винаго поне двама набити младежи на които отделно им се заплаща. Купоните са в огромни къщи с басейни, където като че ли никога няма родители. Понякога са на частни яхти, или в хотели. Има традиционна 'трева' която се води 'доха' и е легална. Всички я пушат. Накои си купуват и трева, но не се намира лесно и е доста по скъпа от в Европа. Момчетата обичат да се състезават със спортни коли по огромните магистрали (по пет платна във всяка посока), обикновенно става в ранните часове сутринта когато няма кой знае колко джижение, и все пак е опасно, остави за тях но и за който е на пътя през това време.

Няма проблем да влезеш в многото барове и дискотеки, само си плащаш към 150 лв за да ти направят фалчива лична карта, и имаш вход където искаш. Постоянно има концерти, например Мадона, Бритни Спиърс беше тук миналата седмица май, и Дейвид Гета беше идвал.

Децата ходят в частни училища. Рядко се срещаш с някой който не е с подобна финансива ситуация, защото къде живееш, учиш и се забавляваш зависи от това колко пари имаш. Аз живея във gated community kоето значи много къщи с 24 часа охрана, и басейн и парк за безплатно ползване. Яко е, лято цяла година, плаж постоянно... но и снега и БГ ми липсват. Но се връщам сяко година така 4е няма проблем.
    This is your life and it's ending one minute at a time!

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!

Fight Club <3

Цитирай Първоначално написано от FataMorgana Виж мнението
    ..и по няколко на седмица, където има маси алкохол, музика и 'списъци с гости.' Трябва да си в списъка за да минеш през вратата, която я вардят винаго поне двама набити младежи на които отделно им се заплаща. Купоните са в огромни къщи с басейни, където като че ли никога няма родители. Понякога са на частни яхти, или в хотели. Има традиционна 'трева' която се води 'доха' и е легална. Всички я пушат..

звучи ми като някой епизод от Клюкарката ;д
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Аз живея в Канада от 3 годишна , винаги редом с англиския и фернския съм учила и бългтарски . Тук тинеиджарите са много различни , не са като в България . Всички са страшни глезьовци , не ми прави впечетление . Тук примерно събота и неделя няма никми домашни , цял ден се размотаваш Абе общо взете като хо филмите е По големите само чакат мама и тате да отидат някъде и вдигат яки купони . Пък по малките балет художествена гимнастика акробатика - дори и аз тренирам
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    [quote="iiinaaa"][quote="Noja"]Колко от вас са били в САЩ, че решиха, че живота им е по як, не всички са във филма и на сякаде, ако искаш да ядеш работиш. [/quo

Да , но примерно в Канада се делят на богати квартали така казано и
    средна класа . Аз примерно живя в богат квартал и е като горе доло като при филмите къщитите бяла ограда съседи
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен
    Град
    Earth...
    mrankoniiii,

Стана ми интересно. Я разкажи малко повече за сънищата си. Какво точно разбираш под "богат квартал" и съседите не викат ли полиция като се вдигнат тези така наречени купончета? Вярно ли е че на 16 години можеш да караш кола сам?

Супер фен Аватара на daq96
    Град
    Русе
    В САЩ може да караш кола на 16 и то сам.
    А това което го дават по филмите не е точно така. Повечето от тях ядат McDonald's сутрин, обед и вечер.
    I'm beautiful in my way....

Повече от фен Аватара на windowlicker
    Цитирай Първоначално написано от daq96 Виж мнението
    В САЩ може да караш кола на 16 и то сам.
    А това което го дават по филмите не е точно така. Повечето от тях ядат McDonald's сутрин, обед и вечер.
    Виждам че си доста запозната с начина на живот на младите американци. Колко време си живяла тук?

Повече от фен Аватара на kriisskaa
    Град
    Varna
    az sled mesec zaminawam w germaniq da jiweq pri maiika mi na 13 sum...nz kak jiweqt tam skoro shte razbera i shte pisha
    Момиче съм!!!

Аз съм в Италия. Какво да ви кажа.. ако трябва да се върна назад и да избера отново къде да получа своето образоване, няма да се замисля- отново бих избрала Италия. Горе виждам, че са писали за пълнолетие - 18 , но ако имаш 16 можеш да си купиш цигари, алкохол, да ходиш на дискотека и т.н. (почти всичко, което в България се прави след 18 ). Хората са любезни, учениците- същите като тук, но може би малко по-малко филмирани.. :d

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си