.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Търся/купувам маски на Hollywood Undead

Здравейте. Интересувам се от къде мога да си взема такава маска като на J3T или J-Dog от бандата Hollywood Undead. Ако можете да ми кажете някакъв магазин понеже съм от Варна или ако някои от Варна има може да ми я продаде. Благодаря предварително.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Ooooo братле и аз искам! Аз искам или като на Дог или на Да Кърлзз!!! Силно се съмнявам че ще има тук в България.........Но в същото време се и надявам...

Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    Ooooo братле и аз искам! Аз искам или като на Дог или на Да Кърлзз!!! Силно се съмнявам че ще има тук в България.........Но в същото време се и надявам...
    Ами ако няма тук може да поръчаме от Америка примерно и да си поделим разходите за превоза ако така искаш? Нека да изчакаме и ако не се появи нищо ще обсъдим този въпрос. Става ли?

Град
    Горно Надолнище :)
    И аз си търся от 1 година близо маска,като на J3T обаче немога да си намеря ..
    Keep It Real !!!

Цитирай Първоначално написано от apkzz
    И аз си търся от 1 година близо маска,като на J3T обаче немога да си намеря ..
    Не мисля че има от новите ( имам предвид от албума American Tragedy ) но съм сигурен че има от старите ( албума Swan Songs )

В Американския сайт ги има, опитвала съм да поръчам, но излиза някаква грешка и че не можело да се достави до моя район.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си