.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

.::ЛЕТНИТЕ НАМАЛЕНИЯ::.

ЗДРАВЕЙТЕ!!! ПРЕДЛАГАМ В ТАЗИ ТЕМА ВСЕКИ ДА КАЖЕ КАКВО, ОТКЪДЕ И ЗА КОЛКО ЛЕВА СИ Е КУПИЛ ОТ НАМАЛЕНИЯТА!! МОЖЕ ДА СЛАГАТЕ И СНИМКИ!!
    Щастлив човек е не този ,които има много приятели ,а които има малко приятели , но знае че са истински прияли!!

Каквото и да ти се случва, каквото и да преживяваш, колкото и черен да ти се струва живота в момента, погледни го от хубавата страна, защото не знаеш случилото се от колко по-голямо бедсвие те е избавило !!!!

Аз си купих уникални обувки от Deichmann. 12 см, черен велур, изчистени за 40 лева намалени от 80 За жалост не мога да намеря снимки.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Аз си купих много сладък потник от Теранова за 10лв., намален от 25 но не намирам снимка...
    I am not A bitch...I am THE bitch...And for you I am Mrs Bitch ;]

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от Magic_Girl
    Аз си купих уникални обувки от Deichmann. 12 см, черен велур, изчистени за 40 лева намалени от 80 За жалост не мога да намеря снимки.
    Вчера бях там, търсих си такива, ама не намерих. То нямаше почти никакви хубави обувки, не знам що така Или бяха грозни или някакви огромни номера... За Mall Plovdiv става въпрос

Голям фен Аватара на Sunshin3
    абе да питам в София в моловете(mall of sf, serdika) има ли намаления в момента?
    No need to ask
    He's a smooth operator

Супер фен Аватара на musS
    Цитирай Първоначално написано от Sunshin3
    абе да питам в София в моловете(mall of sf, serdika) има ли намаления в момента?
    Има http://www.teenproblem.net/f/viewtop...019&highlight=

Цитирай Първоначално написано от Sunshin3
    Под 70% намаленията не мърдат

Повече от фен Аватара на Alekssandyr
    В Сердиката рядко няма намаления .. и то, ако няма тва е на новите стоки

Иначе днес си купих едни къси гащи тип баскетболни (като на негрите по филмите ) за 10 лв

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Взех си късо бяло якенце от 39 на 24..

Мега фен Аватара на Infinity
    Има жестоки намаление в Сердиката !
    Взех си куп неща за по-малко от 200лв.
    Настина под 70% рядко падат намаленията, а стоките са страхотни.
    Сега наистина си заслужава да се отдели време за шопинг !
    To infinity and beyond.

Голям фен Аватара на albi951
    дънки за 10 лева от теранова намалени от 30 мисля че

Ръчно изработени дрънкулки: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=420545

облаче

travel.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Аз ли само като вляза в TRN и нищо не си харесвам ?!
    Вчера ходим в The Mall (в Пловдив), да имапе намаление 70%, ама пък и да имаше нещо хубаво, ами те все някакви парцали... Единствено видях едни къси панталонки, които ми хареса на пръв поглед, но като ги разгледах по-обстойно реших, че не си струва да си дам парите за нещо супер некачествено, пък и не чак толкова добре изглеждащо .

Иначе влязох и в New Yorker с надеждата, че ще си харесам нещо, ама намалените неща отнова не струваха... Едиственото в Calliope намерих хубави къси панталонки, които бяха намалени .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Напоследък и аз нищо не си харесвам в трн.. пък и в калиопе и в ню йоркър също.
    Утре ще ходя в Сердиката и ще видим дали ще си харесам нещо в тели уейл или в някой друг магазин.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Супер фен Аватара на girl91
    И тук има доста намаления ама... файда.. Онзи ден ходих в единия мол и видях само парцалки, те дрехите без да имат намелние не ми харесват пък като са намалени ли да ми харесат

преди месец някъде в манго имаше огромно намаление и си накупих сумати потници и тениски за 10 до 16 лв и наистина намалението си беше намаление -70% на почти всичко .. не като в другите магазини да ти напишат до -50% и като влезеш две за нещата намалени на толкова

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от tinkiwinkidipsi
    преди месец някъде в манго имаше огромно намаление и си накупих сумати потници и тениски за 10 до 16 лв и наистина намалението си беше намаление -70% на почти всичко .. не като в другите магазини да ти напишат до -50% и като влезеш две за нещата намалени на толкова
    И аз се възползвах от това на Манго
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Аз попринцип най-много неща си купувам от TW .
    В NY вече НИЩО не мога да си харесам, всъщност само една рокличка, която ще си купя задължително .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Голям фен Аватара на Mirage3
    Купих си един потник от LC Waikiki с 45% намаление, тоест за 10 лв.
    И една жилетка от Kenvelo за 15 лв.

Повече от фен Аватара на Alekssandyr
    Днес си взех едни мега добрите кецове от House от 79.90 намалени на 29.90, много съм доволен !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си