- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- .::ЛЕТНИТЕ НАМАЛЕНИЯ::.
ЗДРАВЕЙТЕ!!! ПРЕДЛАГАМ В ТАЗИ ТЕМА ВСЕКИ ДА КАЖЕ КАКВО, ОТКЪДЕ И ЗА КОЛКО ЛЕВА СИ Е КУПИЛ ОТ НАМАЛЕНИЯТА!! МОЖЕ ДА СЛАГАТЕ И СНИМКИ!!
![]()
![]()
Щастлив човек е не този ,които има много приятели ,а които има малко приятели , но знае че са истински прияли!!
Каквото и да ти се случва, каквото и да преживяваш, колкото и черен да ти се струва живота в момента, погледни го от хубавата страна, защото не знаеш случилото се от колко по-голямо бедсвие те е избавило!!!!
Аз си купих уникални обувки от Deichmann. 12 см, черен велур, изчистени за 40 лева намалени от 80За жалост не мога да намеря снимки.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Аз си купих много сладък потник от Теранова за 10лв., намален от 25но не намирам снимка...
![]()
I am not A bitch...I am THE bitch...And for you I am Mrs Bitch ;]
Вчера бях там, търсих си такива, ама не намерих. То нямаше почти никакви хубави обувки, не знам що такаПървоначално написано от Magic_Girl
Или бяха грозни или някакви огромни номера... За Mall Plovdiv става въпрос
![]()
абе да питам в София в моловете(mall of sf, serdika) има ли намаления в момента?
No need to ask
He's a smooth operator
Има http://www.teenproblem.net/f/viewtop...019&highlight=Първоначално написано от Sunshin3
![]()
Под 70% намаленията не мърдатПървоначално написано от Sunshin3
![]()
В Сердиката рядко няма намаления .. и то, ако няма тва е на новите стоки
Иначе днес си купих едни къси гащи тип баскетболни (като на негрите по филмите) за 10 лв
![]()
Взех си късо бяло якенце от 39 на 24..![]()
Има жестоки намаление в Сердиката !![]()
![]()
Взех си куп неща за по-малко от 200лв.![]()
Настина под 70% рядко падат намаленията, а стоките са страхотни.
Сега наистина си заслужава да се отдели време за шопинг !
![]()
To infinity and beyond.
дънки за 10 лева от теранова намалени от 30 мисля че![]()
Аз ли само като вляза в TRN и нищо не си харесвам?!
Вчера ходим в The Mall (в Пловдив), да имапе намаление 70%, ама пък и да имаше нещо хубаво, ами те все някакви парцали... Единствено видях едни къси панталонки, които ми хареса на пръв поглед, но като ги разгледах по-обстойно реших, че не си струва да си дам парите за нещо супер некачествено, пък и не чак толкова добре изглеждащо.
Иначе влязох и в New Yorker с надеждата, че ще си харесам нещо, ама намалените неща отнова не струваха... Едиственото в Calliope намерих хубави къси панталонки, които бяха намалени.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Напоследък и аз нищо не си харесвам в трн.. пък и в калиопе и в ню йоркър също.![]()
![]()
Утре ще ходя в Сердиката и ще видим дали ще си харесам нещо в тели уейл или в някой друг магазин.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
И тук има доста намаления ама... файда.. Онзи ден ходих в единия мол и видях само парцалки, те дрехите без да имат намелние не ми харесват пък като са намалени ли да ми харесат![]()
преди месец някъде в манго имаше огромно намаление и си накупих сумати потници и тениски за 10 до 16 лви наистина намалението си беше намаление -70% на почти всичко .. не като в другите магазини да ти напишат до -50% и като влезеш две за нещата намалени на толкова
![]()
И аз се възползвах от това на МангоПървоначално написано от tinkiwinkidipsi
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Аз попринцип най-много неща си купувам от TW.
В NY вече НИЩО не мога да си харесам, всъщност само една рокличка, която ще си купя задължително.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Купих си един потник от LC Waikiki с 45% намаление, тоест за 10 лв.
И една жилетка от Kenvelo за 15 лв.
Днес си взех едни мега добрите кецове от House от 79.90 намалени на 29.90, много съм доволен !![]()