- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Любимата ти храна е .. ?
Моята е ШОПСКА САЛАТА с кюфтаци или някаква скара ..
http://a-pfg.info Всичко за А група: Новини, класиране, видео, програма, форум, анкета, история на А група и др. Посети го !
риба, шопска салата , пиле с картофи, супа , манджа с доматен сос чесън и чушки![]()
и боб![]()
дюнер и пържени картофки![]()
Спагети, цаца и пица![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Оо, няма да изреждам,че нещо ще изпусна и ще има обидени .Не, сериозно - много неща обичам .
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Дюнер, чийзбургер, пица, тортелини, зелена салата, пилешки хапки с корнфлейкс, палачинки с шоколад, бисквитена торта![]()
Живо се интересувам от кулинария
Харесвам манджа ориз с мляко и пилешко месо,гръцка салата,някоя препечена филийка ,да има сок от праскова или кока-кола на масата ,не знам обожавам ориза,а също и пържените картофки знам много разнообразни рецепти,а иначе като десерт като всеки човек си падам по шоколад.
А,в момента отивам да си правя спагети с леко препържен доматен сос,сирене,и някоя подправка за вкус ,ще си сготвя и ще гледам нещо интересно по ТВ-та така храната ми става по-вкусна![]()
Мусака, супа, панирани сиренца, пържени картофи, дюнер, джоб, хот дог ииии т.н.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Първоначално написано от terii
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho