.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Пътуване със самолет

Понеже никога не съм пътувал със самолет, а скоро ми се налага искам да питам някои работи.. 1. трябва да пътувам сам (без придружител) а още нямам навървени 16 години, това оскъпява ли билета допълнително или няма да имам никакъв проблем.. и трябва ли ми нещо освен пълномощно от родителите.. щото аз имам едно но не знам дали точно това върши работа къде мога да го покажа, ако си купя билет по интернет и какви ви са впечатленията от Wizz air щото цените им ми се струват нереално ниски и вярно ли е, че ако пътувам с тях трябвало да плащам допълнително за багажа.. или направо да избера Bulgarian air (разликата в цената е 50 евро)
    Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!

Сега видях, че wizz-a не каца на летището, което ми трябва така остава само BUlgarian air и другите по-скъпи компании, кво ще кажете за него, пътували ли сте, доволни ли останахте, щото се говори, че в последния момент отменяли полети
    Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    То на всяка компания може да се случи да отмени полет.

Пътувал съм с България Еър, но само в България (София-Бургас и София-Варна) няколко пъти и никога не е имало проблеми.

За чуждите компании...до къде пътуваш?

Супер фен Аватара на Djuff
    На Уиз Еър цените са доста ниски, но таксите са повечко.Можеш да патуваш без придружител с лична карта и пълномощно от родителите, при нотариус се взима.До къде ще патуваш?

до Париж, имам едно пълномощно от 2007, почти съм сигурен, че мога да пътувам с него, но ще мина за всеки случай през нотариуса да я питам дали трябва да се прави ново.. и още нещо интересно, което се натъкнах - в сайта e-sky.bg попаднах на оферта от bulgarianair за 110 евро, а в сайта на компанията същия полет на същата дата и час пише 200 и няколко евро

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си