- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нашата българска козметика
Какви продукти сте ползвали?
От кои сте доволни и от кои не?
Аз съм доволна от Милва шампоаните и хининовата вода. На Голден роуз са готини нещата, на Импала. Ползвала съм на Регал една маска за лице с мед, на Билка антицелулитен гел и модулатор за тяло. На Евтерпа тоалетните млека са много добри, ползвала съм и на Афродита, но многоми лютеше на очите. На също Афродита кремчето за тяло с шоколад.
А някой ползвал ли е продуктите на Билка от серията с краставица?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Golden rose българска фирма ли е вече?!Мислех, че е Made in Turkey.
Impala май е международна.
Поправете ме, ако бъркам.
Доволна съм от Милва шампоаните с хума и хинин. Ползвам пилинг маска Регал, имам доста продукти /а и съм подарявала продукти/ на Българска роза- Карлово. Доволна съм от Мелабел и Акне аут на Биотрейд.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не ползвам българска козметика, просто защото не им се доверявам.![]()
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Много съм доволна от маската за коса на Билка - оранжевата. Мога да я сравня с маски от 30 лева, а струва около 4 . Майка ми им харесва шампоаните.
Имах душ гел на Арома с памук - няма такава яка миризма, точно на парфюм и то не на някаква евтиния - много са го докарали, а и правеше мноо хубава пяна.
На Елеа пяната за измиване на лице с помпичка - пак ми харесва.
Другите неща, които съм ползвала не са ми направили впечатление или изобщо не съм била доволна. Общо взето съм скептична.
Хидратиращият крем за лице на Билка с краставица и пъпеш е страхотен! Другите продукти с краставицата не съм ползвала.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
тези са хубави, не ми дразнят очите и чистят грима хубаво.
не е лошо.
това също.
Твоа щях да напиша и аз.Първоначално написано от marin4itu
![]()
Кремчето наистина е добро, а цената е съвсем, ама съвсем достъпна.![]()
От продуктите на Билка съм доволна, както и от Дева.![]()
To infinity and beyond.
Дева,Регал,Евтерпа,Билка,Ар иес...и други може да има;д
Изобщо не ги знамПървоначално написано от kalpazanka
извинявам се
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Доволна съм от следните продукти на Христина:
- антицелулитен крем
- пилиг за тяло
- трици
- масажен крем
- масажно олио
- маска за лице и тяло
От продуктите на Билка:
- хомеопатичната паста за зъби с лимон
- вода за уста с грейпфрут
Чувала съм много добри отзиви за Българска роза, Талодерма, серията Органик на Арома.
Крем Здраве,крем за ръце Дева,Шампоан Кря Кря,сапуни Тео бебе,и много други.
единствената българска марка сред козметиката ми е розовата вода на Милва.. като че ли няма друго
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Продуктите на Билка са супер!Сега ползвам интимен гел и крем за ръце на тази марка и съм много доволна,преди ползвах и гел за лице на Билка..супер беше![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..