Шампоан: бирен, кря-кря, орзене за суха коса, глис бежов, herbal essences син, ейвън
Балсам: herbal essences син, глис бежов, нивеа /последният не е нищо особено/
Маска за коса: орзене, домашни
Маска за лице: домашни, имам и една белеща се от ДМ
Гланц за устни: балеа, леокрема
Предпочитана марка лакове: essence, perfect
Ежедневен крем за лице, крака, ръце: здраве, бочко за лице, за ръце купувам през зимата и всеки път е различен, за краката си ползвам лосиона за тяло
Рол он или Стик против изпотяване: фа, балеа
Лосион за тяло: сега съм с един на бочко, доволна съм и от гарние
Душ гел: арома
Спирала: имам на ейвън, есенс, импала, мейбълин
Допълнителна козметика: пудра, фдт, коректор НЕ ползвам.. от всичко, което си изброила, само самобръсначката мога да "рекламирам" - venus riviera. Доволна съм от серията за проблемна кожа на лореал, обичам си крема 'здраве' и другите продукти на арома, обичам неща, които миришат или свежо, едно такова на краставици все едно, или с аромат на шоколад/мед. Това ми напомня, че харесвам душ гела на палмолив с мед. Харесвам много и шампоаните орзене, както и 2 от сериите на глис - 19 repair и 9 oils. Лакове за нокти имам всякакви, но повече няма да купя на rainbow - е няма такъв боклук просто!
Любима марка продукти: арома, гарние, шварцкопф /и по-специално глис, защото шаума не са ми любими/, балеа
Черен списък с марки козметика: ъх, ейвън. имам само един шампоан с черешов цвят, който си харесвам, и една хубава спирала. другите неща ..
Любим продукт, без който не можете: балсам за устни леокрема с мляко и мед, крем здраве