.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: Фейсбук..

не прочетох какво си написал/а, но видях някои коментари.
    явно си влюбен/а в някой по фейсбук.еми ии аз съм така, мойто гадже ми махаше по гоогле, после в фейсбук и така.
    но дано някой ти помогне, защото всички ми се смееха на мойта история.
    успех

Срам ме е вече до къде стигнахме ! Опитваме се ежедневно да изразим някаква емоция в скайп с помоща на някакви плешиви жълти глави, вайкаме се какво ще си помисли някой ако напишем коментар на друг,ако някой който харесваме не ни пише в скайп си казваме веднага че нещо има .... всякакви подобни сценарий ни объркват живота...

Уместен тук е забавният но и трагичен виц:
    -Пешо знаеш ли че има живот извън интернет ?!
    -Не,незнаех -прати ми линк !

Замислете се стува ли си да хабим потенциала си пред facebook и да се опитваме да "зарибим" нещо там ?!

Голям фен Аватара на JuStElly
    Мисля, че е най - добре първо да се опознаете във Фейсбук, защото не мисля,че ще приеме да се срещне с някой, който изобщо не познава.Пишете си малко, разбери дали имаш някакъв шанс и после може да си уредите среща .. и да ти кажа няма да направиш лошо, ако й вземеш букет рози или нещо подобно.Аз бих се впечатлила много ;дд Ще си спечелиш бонус точки.

Фен Аватара на Vivid
    Град
    Варна
    Ако ще е роза - бяла или розова.
    Не червена.

Иначе цялата работа с Фейсбук... не става. Харесал си я на външен вид, а мислиш че ще се получи сериозна "любовна" връзка.
    Until you have the inner discipline that brings calmness of mind, external facilities and conditions will never bring the joy and happiness you seek. On the other hand, if you possess this inner quality, calmness of mind, a degree of stability within, even if you lack the various external factors that you would normally require to be happy, it will still be possible to live a happy and joyful life.

какви са тези критики тука? Не попитах как да я зарибявам по фейсбук и как да я любя във фейсбук, попитах как да направя така че да си уредя среща с нея, ЗАЩОТО НЕ МИ ОТГОВАРЯ. Аман значи..

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от KFighter
    Срам ме е вече до къде стигнахме ! Опитваме се ежедневно да изразим някаква емоция в скайп с помоща на някакви плешиви жълти глави, вайкаме се какво ще си помисли някой ако напишем коментар на друг,ако някой който харесваме не ни пише в скайп си казваме веднага че нещо има .... всякакви подобни сценарий ни объркват живота...

Уместен тук е забавният но и трагичен виц:
    -Пешо знаеш ли че има живот извън интернет ?!
    -Не,незнаех -прати ми линк !

Замислете се стува ли си да хабим потенциала си пред facebook и да се опитваме да "зарибим" нещо там ?!
    Много вярно! \/

Авторе: Може би не ти отговаря, защото не живее в нета? И защото не иска да се занимава с някакъв си от нета. Нали се сещаш, че не всички се кефат на съобщения, които някой непознат им е пратил. А и никога няма да получиш реакцията която искаш. Хората просто не обръщат внимание на съобщенията, ако не са от приятел. А да искаш нещо сериозно, или да проведеш сериозен разговор, фейсбук и подобните не са начина.

офф.. ключ моля

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    С риск да прозвуча малко нескромно ... Аз не бих отговорила.
    Повечето момичета, които изглеждат сравнително добре.. а тази явно е такава... постоянно биват търсени от разни момчета по фб или тнт ...
    Съдейки от части и по себе си .. Някой момичета са до толкова свикнали постоянно някой да им обяснява, че са красиви или нещо такова, че чак ни става досадно като ни правят комплименти и ни пишат хора, които не познаваме... и просто не отговаряме .. Особено във фб.

Та съвета ми е такъв .... ИЗЛЕЗ ОТ ФЕЙСБУК ... опитай се по някакъв начин да се запознаеш с нея на живо, не в сайт... и тогава може и да ти обърне някакво внимание

Град
    МайнаTown
    GET A LIFE

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си