- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами vol.2 - една почернена тема!
Едно хубаво, лъчезарно и силно момиче напусна несправедливия ни свят...Милена (sh0c0ladch3ee) беше двигателя на тази тема, но и нещо много повече - позитивизма и волята, които бликаха от постовете и движеха и нашата мотивация. Тя ни подкрепяше, успокояваше, помагаше, споделяше..Ние ще я помним, нали? Ще помним това слънчево момиче с добро.. Младото и сърчице издъхна твърде рано..Не трябваше..но нека за пореден път си вземем поука от случилото се и не забравяме ентусиазма, който тя имаше и милите думи, с които се обръщаше към всяка от вас. Почивай в мир, мила Милена...Благодарим ти!
"Животът е крътък"-така са ни казвали всички,а и ние сме го чели и виждали.Кой би предположил че за едно 17-годишно момиче животът може да е толкова кратък?Надали някой от четящите това.Аз не познавах Милена.И не,не мога да се нарека нейна приятелка.Не си пишех с нея,и колкото и смешно да звучи й нямах скайпът.Не,но въпреки това с нея сме се засичали в общата тема за всички момичета.Един път даже я посъветвах за диета.Да,всичко звучи толкова мимолетно,крехко.Неподходя щи думи за нея.От всичко,което пишеше човек може да разбере каква е същността на Милена.Тя бе онова изгряващо Слънце,готово да те заслепи ако й позволиш.Да те облее с приятна светлина-топла,нежна,позитивна.Тя бе всичко това,а може би и повече,знам ли?Милена не може да се опише с думи.Тя усещаше хората и ги подкрепяше в начинанията им.Не се сърдеше,нито завиждаше,най-малкото пък да мрази.Като че ли тези качества й бяха непознати,неприсъщи.В едно съм убедена-ако човек й бе дал шанс да си поговорят,пък било и без думи-само да се гледат в очите съм сигурна че щяха да станат добри приятели.Е,аз пропуснах този шанс.Пропуснах да опозная Милена,както и много други съфорумниц също.Но може би в това се крие разковничето.Да не познаваш някого,но само чрез написаното от него да вникнеш в света му.Да разгърнеш цели шарки от моменти и преживявания,хубави и тъжни моменти обханали 17-годишният живот на Милена.Да,тя е живяла толкова малко,дори не е започнала истнският живот.Затова,ние като съфорумници,но главно като хора трябва да я запомним.Да почетем паметта й,като отделим частичка от сърцето си и я запомним.Не защото така трябва,не защото е неписан закон,а защото това се прави когато обичаш някого.Защото като човешки същества,ние трябва да се обичаме и ценим един друг.Да го направим за Милена.Защото тя беше и е обичана и почитана.Защото Слънцето не може да се забрави-то гори и доставя светлина,дори когато ти не го виждаш."Животът е крътък"-така са ни казвали всички...но аз ще кажа на всички-Не,животът остава вечен за хората,които обичаме,но са се споминали.Почивай в мир,скъпа Милена!Аз няма да те забравя.
Петя
Или можеш да отвориш очи и да видиш всичко,което e оставила.
Сърцето ти може да бъде празно,защото не можеш да я видиш,
Или можеш да бъдеш препълнен от любовта,която изпитваш.
Можеш да обърнеш гръб на утрото и да живееш за вчера,
Или можеш да бъдеш щастлив за утрото,заради вчера.
Можеш само да помниш,че си е отишла,
Или да почиташ паметта й и да я оставиш да продължи да живее в теб.
Можеш да плачеш и да затвориш съзнанието си,
Да бъдеш празен и да обърнеш гръб на всичко...
Или можеш да правиш каквото тя би искала,
Да се усмихваш,да отвориш очи,да обичаш и да продължиш напред.
В памет на Милена Б.
От alehole
А ето какви резултати постигат хората,които имат силна воля:
Втория колаж е на една българска мама,която е спазвала 90 дневната диета ВЕДНЪЖ
Малко полезни линкове:
90 дневна диета
90 дневна диета - РЕЦЕПТИ
Разделно хранене - ТАБЛИЦА
Тае Бо с Били Бланкс
Упражненията на Синди Крауфорд
Pump it up
Да стопим досадните паласки
Има ли спасение от целулита?!
И като цяло този сайт е доста полезен
Упражнения за стягане на бедрата
Калкулатор на калории
Калкулатор за разделно хранене
Калкулатор за прием калории
Линк към тема №1
А ето кой ще се похвали с хубаво тяло накрая :P
Никнейм/Име: alehole/Десислава
Години: 19
Височина и килограми: 168 см / 62кг.
Желани резултати: 50-55 кг.
Диета: 90 Дневна Диета
Начало: 04 юли 2011
Упражнения: Pump It Up , Tae Bo , танци
Желани резултати: 50-55
Диета: 90 Дневна Диета
Начало: 13 юли 2011
Упражнения: Pump It Up , Tae Bo
Желани резултати: 40
Диета: 90 дневна диета
Начало: 27 юни 2011
Упражнения: Pump it Up, Tae-bo, Упражненията на Синди Крауфорд
Желани резултати: 42-43
Диета: не е диета, а нещо като режим (не знам как да го напиша)
Начало: 4.07.2011
Упражнения: pump it up
Желани резултати: 55
Диета: 90 дневна диета
Начало: 20юли
Упражнения: тенис, велоергометър, тае бо, пъмп ит ъп и тези на Синди Каруфорс
Желани резултати:48кг.
Диета:Режим-без тестено,сладко,пържено и тн.
Начало: 18.07.2011
Упражнения: pump it up,тае бо,скачане на въже,може би и след месец плуване
Желани резултати: 60-59
Диета: 90 дневна
Начало: 12.07
Упражнения:Тае бо, пъмп ит ъп и на синди крауфорд
Желани резултати: 47-5
Диета: ограничаване на някои храни
Упражнения: 2часови тренировки по волейбол
Начало: ----
Желани резултати: 46-47 килограма
Диета: на Пиер Дюкан
Начало: 17.07.2011
Упражнения: Пъмп Ит Ъп, бягане и отделни упражнения, понякога скачане на въже, йога и пилатес и рядко тае-бо
Желани резултати:55-54
Диета: 90-дневната
Начало:19 Март но със прекъсвания
Упражнения:Преди спортувах Тае-Бо на ся мисля със други упражнения
Желани резултати:65
Диета:хранителен режим от диетолог
Начало:18 юли
Упражнения:тичане+фитнес
Желани резултати: когато се харесам
Диета: 90 дневната
Начало: 26.07.2011
Упражнения: през ден тичане 30 минути ,коремни преси , упражнения на Cindy Crawford
ПП ПП Използвам и крем Дева Слим - отслабващ ефект и чай за отслабване Инхуа слим
Желани резултати: принципа ми е на сантиметри,килограмите за мен са без значение...
Диета: 90 дневната
Начало: 01.07.2011
Упражнения: упражнения за паласки,коремни преси,каране на колело,тае бо
Както едно момиче и аз П.П. Използвам крем Дева анти-целулит ;д
Желани резултати: 60 кг. (ама по - скоро се стремя към сантиметри)
Диета: Хранителен режим, който изключва яденето на боклуци, т.е. само здравословна храна
Начало: 25 юли 2011 (слагам днешна дата, за да почна да се следя, че нещо съм несериозна)
Упражнения: Кардио и фитнес(имам си гладиатор у нас)
Желани резултати:55 до началото на септември
Диета:Японско чудо, след това може би 90 дневната диета
Начало:30.07.2011
Упражнения:Pump it up, Slim and sleek + други упражнения и доста ходене пеша
Желани резултати: 53-55кг
Диета: 90 Дневна диета
Начало: 1 Август 2011
Упражнения: Синди Крауфорд(нз дали се пише така), фитнес
Желани резултати: 60 (до края на лятото се надявам да успея да стигна до 65)
Диета: мой си режим
Начало: 5 август 2011
Упражнения: arabic belly dance, tahitian hula dance, каланетика + пилатес
Желани резултати: поне 50
Диета: 90-дневната
Начало: 5 август 2011
Упражнения: фитнес (3 пъти седмично)
Хайде честито за новата темичка,с пожелание за много минуси
Ако някой има предложения за промяна на началната страничка (първия пост) нека казваСпретнах я набързо и най-вероятно не е перфектно,но ще я поправя ако се налага
![]()
Цоп :d . Доста трудно си изпивам двата литра вода![]()
Love is everything!
Браво!! Станало е страхотно!![]()
по темата- аз също не мога да ги изпия тези 2 литра.. Но мисля от утре да почна да се старая повече, защото 15.09 наближава.. а 4 5 кг. за свалне не са никак малко. От утре ще бъда без прегрешения, казвам го пред всичкиСвидетели сте ми
И тази мама на последните снимки ме разби.. ЛаЛ каква разлика..
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
Мерси за темата и честитоМного минуси за всички и без много прегрешения
![]()
Аз имах още снимки от форума на мамите амааа преди една от преинсталацийте на лаптопа забравих да ги метна в D-то и ги затрих,а сред тях имаше доста по-добри резултати![]()
Ако се сещате за други полезни линкове - не се стискайте,а давайте и ще ги добавям
А аз да се оплача ... Заради ПМС-то и един рожден ден последните 3 дена се спуках да ямПостоянно съм гладна,но тия дни трябва да ми дойдат "гостите" и всичко да се нормализира
През седмицата почти не излизам,защото повечето ми приятели са на работа,така че прегрешения няма да има
Утре мисля да го направя един плодово-зеленчуков,защото от снощи имам ужасни болки в стомаха,които съм сигурна,че се дължат на всичките боклуци,които изядох тия дни
![]()
Между другото пробвайте да пиете водата със сламкаПоне на мен така ми е много по-лесно,може би,защото не поглъщам толкова големи количества на един път и не се подувам толкова бързо
![]()
нова съм, никога не съм писала по подобни форуми до сега,надявам се да не нарушавам правилата много често... ако го направя се извинявам предварително.
Виждам че има доста зарибени по диетите и аз съм от тях,и искам да попитам по скоро има ли "обсебени" от идеята да са слаби защото аз съм и наистина имам нужда от някого ,който да ме разбере . Благодаря ви![]()
Ако под обсебена имаш впредвид да мисля и говоря само затова, да се гледам непрестанно и вече на околните да им е писнало да слушат за това - мм май съм нещо таковае не напълно, не съм се побъркала, просто съм си го поставила за цел защото искам да съм хубава, а и идва бала и просто трябва
особено в моето училище кадето сме предимно момичета и всяка коя от коя по-хубава и слаба..
кажи нещо повече за себе си. На колко години си? дай информация за ръст, тегло, мерки.. ако имаш снимки прати. На коя диета си се спряла. В какво се състои твоета обсебване.. да не е някоя анорексия?
Хайде успехи стискайте палци от сега нататак да не правим никакви грешки и сппециално заради новата тема много минусчета в килограмитеее
Сладурки
![]()
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
Честита ни темичка
Аз от 1 седмица съм качила някви кила, усещам се подута. Бях в период, свърши ми вчера, сега нз направо кво да правя, цяла седмица нямах никакво натоварване и качвам килограми - ужас.
Т'ва значи, че хич не трябва да се заседявам.
п.п. по време на периода ми съм пила алкохол... т'ва ми е прегрешението
п.п2. да правя сега повече натоварване с упражнения и тичане, или да си карам по старому... не е нормално според мен да качвам о.О
амии висока съм 160 46 кг съм,нещо като булимия и анорексия ,но нямам желание да ги спирам,да се лекувам,просто имам нужда да бъда слаба много слаба,това ме прави щастлива ,а почти никой не го разбира...имам причтелки който са също като мен,но аз съм най-обсебена :Д лошото е че съм малко депресирана и в някои моменти се наяждам зверски ии повръщам.. кофтиамии снимки ще се опитам да кача есега
![]()
охх много лощо би ли ми казала как да ти пратя снимки :Д мога да ти дам страницата ми във един сайт но незнам дали е позволено да се казва името :Д
качваш снимсите в http://prikachi.com/ и постваш линка, който е за форумииначе и аз съм със същите мерки, но не съм от най-слабите за жалост, искам да стана 40 - 42. Но тва, че клониш към булимия и анорексия е много лошо и вземи да се лекуваш преди да е станалокъсно, неискам да те критикувам, не съм аз човека, но все пак ти казвам приятелски...
mimsssssss, не се притеснявай, и аз сега съм неразположена и карема ми е подут, изглеждам по-пълна.. но ще се оправи като ми свърши, така, че не се пренатоварвай, продължавай си както до сега, а ако имаш желание може постепенно да увеличаваш упражненията но не отведнъж![]()
fani33 Тренираш ли нещо, без спорт няма как да отслабнеш, дори да го направиш тва което виждаш в огледалото няма да ти харесва. Спорта е по-важен дори от диетатабез физическо натоварване тярото ти единствено се отпуска и никога няма да е хубаво. И на колко каза, че си?
fani33 Толкова си хубавазакакво са ти диети
![]()
... nо comment..
![]()
![]()
..
мерси ... ама нали знаеш че ние сме по нискии ии моята цел е 42 кг както при теб хих убедена съм че и ти нямаш нужда , но сме тук за да се надъхваме и да си казваме че имаме нужда :Д
хах разваля зъбитетва е най-малкото
тук с подходяща диета за теб и без повръщане ще отслабнеш и ще поддържаш страхотно тяло
![]()
хах да тва, че сме по-ниски е ужасен недостатак... и аз сега не съм дебела но с този ръст се изисква от мен да бъда по-слаба..това е гадно.. целта ми е до 15.09.2011 да стана 42..40.. колкото е само да не е повече
надявам се да го постигна
![]()
..
амии мисля че 42 е достатъчно... дано да успееш ще помагамее![]()
до сега аз не съм спазвала такива диети който точно ми казват какво да ям и какво не качвам от тях,защототоо програмата им е с много храна за мен... затова най-често глад и лунната диета която е мнооого добра найстина , другите диети имат йо йо ефект и не ми дават стимул
Ти си знаеш, щом на теб това ти помага, ок. Ти все пак си познаваш тялото по-добре от всеки друг. Всъщност от кога точно си на този режим, в смисъл от ноември като цяло или тогава започна специално този? Преди това какво си правила, какви диети си спазвала? колко общо си свалила до сега?![]()
То ти каза, че не си спазвала диети де, но какво си правила преди?
..
Защо не пробваш да хапваш само диня? Тя е предимно вода и от нея няма как да напълнееш.. а и ще те държи сита. Аз затова вечерям с диня, сеедно не съм яла а ми е тежко и не мисля за храна.. това според мен ще е много добреТа значи за месец си успяла да стигнеш до 42.. похвално, тва ми е целта, но не за месец а за общо 2 и половина, но искам да ги задържа, затова не се лишавам напълно от храна
амии да успях но с много сълзи и лишение... помня една вечер как плаках защото изчдох цяла ябълка... :Д сега ми е смешно но предпочитам така да стане отново,според мен трябва да продължиш с режима си и спорт и си готова , а иначе всяко лято много диня ям и явно задържа вода и много пълнея от нея специално... затова не ям това лято диня.. а ти пушиш ли ?
Не прелошава ми от цигари.. знам, че подтискат апетита но.. има си и чайчета, които го подтискат същоТи пушиш ли и мислиш ли, че това ти помага?
ОхоооЗдравейте
Честита нова тема :P И поздравления за Зори
![]()
Днес ми е белтъчен ден,сигурно ще ям нещо като омлет само,че ще го пека на фурна![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.