.
Затворена тема
Страница 12 от 32 ПървиПърви ... 2891011121314151622 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 781
    Супер фен Аватара на bloodymirror
    Здравейтее сладурани,от сутринта та досега правя упражнения,закусвах една препечена филийка,някакви предложения за здравословен,но нахранващ обяд?

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    Здравейтее сладурани,от сутринта та досега правя упражнения,закусвах една препечена филийка,някакви предложения за здравословен,но нахранващ обяд?
    Принципно не е хубаво да се правят повече от 1 час упражнения. Обяд ... амии салата; ориз със зеленчуци; риба с гарнитура?
    Love is everything!

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    Принципно не е хубаво да се правят повече от 1 час упражнения. Обяд ... амии салата; ориз със зеленчуци; риба с гарнитура?
    А то моята сутрин е към 10-11 Иначе благодаря за идеите!

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Въглехидратен: малко прегреших, с едно шоколадче Линд 85%, ама мноогооо ми се ядеше, а преди това хапнах и една малка Морена. Това се прегрешенията, съжалявам, че хапнах толкова, но близо 2 седмици не бях яла нищо сладко и такаа... за вечеря ще ям 1 или 2 парчета торта, а уутре: плодов... Преди малко и обядвах кус-кус с лютеница Айде .. аз сега слизам за половин/един час на плажа, а след това ще правя упражнения
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Голям фен Аватара на alehole
    ^ Ъм.. ако огладнееш не се ли яде плод?
    Да,но си нарязах краставици.Не е проблем,ако вместо плод ям краставица.
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Супер фен Аватара на gabri3lla
    ^зеленчуците дори са по-полезни.

днес се измерих и за 16 дена съм с 4см по-малко в ханша,което ми се струва малко невъзможно,но пък трябва да вярваме на това,което виждаме. от днес съм отново сериозна и досега съм яла малко пъпеш и хич не съм гладна все още,но за по-късно замислям една зелева салата.

И аз се включвам при вас, надявам се да приемате нови отслабващи

Последните години пиех хапчета, заради които качих дооста килограми... За около месец и половина свалих 10 килограма, но спрях да спортувам и се застоях на тях...

В момента килограмите ми варират между 58-60, което при моята височина не е никак малко ...

От два месеца отново се храня по неправилен начин, но не съм си върнала старите килограми... Трудно ми е да спазвам диети не заради гладуването, а заради лошия ми режим.. Свикнала съм да не ям по цял ден, но пък за сметка на това вечерям няколко пъти ..

От днес започвам Японското чудо, храните, които включва не са ми любими, но смятам да изкарам седем дни на нея ... Единственото, което ми харесва е липсата на закуска и по-малкият обяд ..

Ден 1-ви:
    Закуска: кафе
    Обяд: две сварени яйца
    Вечеря: предполагам ще бъде пилешко филе със зелева салата

Ето ги и моите данни:
    Никнейм/Име:KatVonD/Ива
    Години: 13, почти 14
    Височина и /начални/килограми:161/60
    Желани резултати:55 до началото на септември
    Диета:Японско чудо, след това може би 90 дневната диета
    Начало:30.07.2011
    Упражнения:Pump it up, Slim and sleek + други упражнения и доста ходене пеша

Мега фен Аватара на babity
    Сладурки, някоя, ако ги има подръка, нека постне линкове към другите филмчета от поредицата на Slim and sleek. 'Щото имам само кардиото, пък помня, че филмчето за коремните мускули беше много добро и съм го правила. Пък малко ми е зор с долната част на корема напоследък. Ама и за крака и дупе няма да откажа, де.

Здравейте мацки Как сте? Аз ходя напред-назад по цял ден и се надявам, ако не отслабна поне с 500 гр, то поне да си запазя свалените кг За закуска ядох Cheerios , на обяд изядох един Биг Мак-409 калории ама нямаше какво друго да ям После изядох няколко щоколадови бисквитки и преди малко хапнах малко шоколад За вечеря нямам идея какво ще ям, надявам се на ориз
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
    "Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Аз пък в последно време имам чувстовото,че изобщо не съм на диета...всеки ден прегрешавам с нещо,дори и не се старая...Днес ми е бобов ден,и реших,че щом мога да ям всякакви картофи (без пържени) в този ден,мога да ям и малко чипс,тааа,пакетче чипс ми беше обяда (закуска нямах) и към 6 часа ядох малко печени картофи...Обаче по късно ще излизам,а как ми се яде дюнер и не знам...чудя се дали да си взема...Иначе вчера всичко ми беше грешно,но пък правих тае бо и упражнения за паласки,а днес карах колело около час и половина,а после ще се и разхождам,че може и да поплувам ;д Та така...а...и съм си върнала един см,защото ще ми идва утре предполагам,но съм спокойна защото съм забелязала,че винаги преди да ми дойде,качвам 1 см,и след това го свалям
    Бтв Шоколадчето скоро не е писала,не знам какво общо имаше,но съм свикнала да гледам нейни коментари ;д
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Сладурки, някоя, ако ги има подръка, нека постне линкове към другите филмчета от поредицата на Slim and sleek. 'Щото имам само кардиото, пък помня, че филмчето за коремните мускули беше много добро и съм го правила. Пък малко ми е зор с долната част на корема напоследък. Ама и за крака и дупе няма да откажа, де.
    За това ли става въпрос http://www.vbox7.com/play:ff81dddb
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    Цитирай Първоначално написано от babity
    За това ли става въпрос http://www.vbox7.com/play:ff81dddb
    И т'ва е добро, но имах предвид голямо филмче. Някъде към 40 и повече минути е, пак с три момичета на плажа.

Голям фен Аватара на alehole
    ^Миналата година правех едни упражнения от клипчета,с три момичета на плажа,но не мога да се сетя как се казваха
    Иначе ми е нещо тъпичко и се депресирам Имам шоколад,който е за утре Но то вече стана 8ч. , така че никакво ядене !
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Май става въпрос за това - http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?p=6760583 . Мисля и аз да го почна.

Град
    София
    Ден 7ми, въглехидрати. Засега нито едно прегрешение от началото на диетата, но днес хапнах малко повечко на обяд и ме заболя корема - явно малко се е свил от тия диети.
    З : 2 нектарини
    О : половин парче пица, половин филийка с лютеница и лента и половина шоколад
    В : 1 топка сладолед и 1 бисквита.

+ 600 скока на въже
    + 40 минути танци зумба
    + 30 минути обръч
    Love is everything!

Здравейте и от мен. Днес цял ден бях навън и не съм писала. На обяд ядох грах и на вечеря също. От утре обаче спирам диетата, защото имам чувството, че с нея не само няма да отслабна, но и ще напълнея. Ще продължа с моя си режим и веднъж седмично ще си правя плодов ден, ще ям по-малко и ще правя повече упражнения. Когато ми се пада водния ще го направя.

Видях, че става въпрос за Японското чудо. И аз го правих веднъж... и то наистина беше чудо Ядях по-малко от това, което беше написано, защото повечето неща не ги обичам и след 5тия ден резултатът беше +0,5 кг. Спрях я и започнах да ям нормално и ги свалих... от тогава не правя такива диети

Шоколадче, къде изчезна?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Wanderer1
    Здравейте и от мен. Днес цял ден бях навън и не съм писала. На обяд ядох грах и на вечеря също. От утре обаче спирам диетата, защото имам чувството, че с нея не само няма да отслабна, но и ще напълнея. Ще продължа с моя си режим и веднъж седмично ще си правя плодов ден, ще ям по-малко и ще правя повече упражнения. Когато ми се пада водния ще го направя.

Видях, че става въпрос за Японското чудо. И аз го правих веднъж... и то наистина беше чудо Ядях по-малко от това, което беше написано, защото повечето неща не ги обичам и след 5тия ден резултатът беше +0,5 кг. Спрях я и започнах да ям нормално и ги свалих... от тогава не правя такива диети

Шоколадче, къде изчезна?
    На кой ден си? Според мен не трябва да я спираш, все пак храненето е правилно и ако не гледаш кг, няма проблем
    Love is everything!

Голям фен Аватара на Shizaya
    Град
    Beyond the clouds ~the promised place.
    Хей, всички в темичката ли спазвате 90-дневната?

Искам да започна диетка с някой.
    » Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.

Цитирай Първоначално написано от Wanderer1

Шоколадче, къде изчезна?
    На кой ден си? Според мен не трябва да я спираш, все пак храненето е правилно и ако не гледаш кг, няма проблем
    Утре ми е 7
    Ще се претегля в понеделник и ще реша дали да я спра

Град
    София
    Wanderer1 , не спирай. За резултати трябват минимум 2 седмици . Ето, на мен утре ми е осми ден, но се чувствам чудесно като спортувам и спазвам режим, и съм -1 кг . Не спирай точно сега
    Love is everything!

Wanderer1 , не спирай. За резултати трябват минимум 2 седмици . Ето, на мен утре ми е осми ден, но се чувствам чудесно като спортувам и спазвам режим, и съм -1 кг . Не спирай точно сега
    Добре Мерси за отговора Ще продължа

Преди 4-5 месеца приключих с 90 дневната повреме на диетата не се качвах на кантара често, може би от страх , но мога да призная, че
    действително има огромна разлика започнах със 113 кг сега съм около 80, тоест -33 кг, много добра диета а от тази вечер започнах лунната диета която за 1 месец можеж да свалиш -12 кг и ако не прекаляваш след това дори и да ги запазиш...Казват, че диетата е много нездравословна ( лунната ), но диетоложката ми каза, че това е идеален начин да се прочисти организма и да се ускори метаболизма

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    Цитирай Първоначално написано от HoeHilton
    Преди 4-5 месеца приключих с 90 дневната повреме на диетата не се качвах на кантара често, може би от страх , но мога да призная, че
    действително има огромна разлика започнах със 113 кг сега съм около 80, тоест -33 кг, много добра диета а от тази вечер започнах лунната диета която за 1 месец можеж да свалиш -12 кг и ако не прекаляваш след това дори и да ги запазиш...Казват, че диетата е много нездравословна ( лунната ), но диетоложката ми каза, че това е идеален начин да се прочисти организма и да се ускори метаболизма
    Аз спазвам лунната от около два месеца може и по-малко с доста прегрешения но съм доволна.След първия ми ден на течности се чувствах доста гадничко, но за 1 ден на вода свалих 3 кг
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен
    Я дай да я видим ква е тая лунна диета

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Я дай да я видим ква е тая лунна диета
    http://dieti.net/lunna-dieta/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си