- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами vol.2 - една почернена тема!
Оф, ама и вие пък се спрете...Не е лошо момчето да си каже мнението, стига сте го джавкали като изгладнели хиени. Не го познавам, не познавам и вас, но повярвайте ми, това излишно хулене е много неприятно, когато някой страничен чете. Щом си отслабвате и си харесвате режима защо тогава продължавате да набирате и да спорите като му повтаряте колко е тъп, ограничен и т.н. Грозно е, разберете го.
А като гледам снимките на момчето... ами, резултатите говорят сами за себе си. Общувала съм и съм била в сферата на много културисти, фитнес треньори и трениращи и това, което е постигнал не се прави само със щанги и хапове, трябва и мозък, разберете го. И това, което е постигнал е много... много, защото е нужна страшна психика и ужасно много време за тези резултати.
Аз мога само да му кажа евала, за резултатите и за това, че поне си изказва малко по-цивилизовано мнението от вас, като не използва такива думички като "тъп" и подобни.Гледайте си режима, отслабвайте си, и оставете момчето, което сигурна съм всяка една от вас е харесала и в реалният живот ще се скъса да му се сваля, само заради тялото, без да се замисля аджеба дали е тъп или умен, ама тука като ви скочи някой и айде, всичко ви е криво.
Замислете се, ако ви беше подкрепил много бързо щяхте да го налазите и да му казвате какво хубаво тяло има, нали...
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
.........Хубавата ни тема стана на мазало!СУПЕР !!!!!!!!![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Да се изказва - лошо няма,но да налага мнение - не става!!!Тръгва да обяснява на всички как било глупаво да спазват 90 дневната диета,а по-назад обяснява как НВД,която е в пъти по-строга и ограничена,била подходяща за едно от момичетата (забравих ника) ... Е нали уж е против ограничаването,нали трябвало да се храним с к'вот си искамеКакто и да е!Аз продължавам да си държа на мнението,че е тъпо да се опитва да налага мнението си на другите,както и че мнението му относно лишението е напълно грешно
Що се отнася до твърдението ти,че всяка от нас би си паднала по него - моля те не ни слагай под общ знаменателТова,че ти го харесваш като визия съвсем не означава,че всички го харесваме.
А и за подобно тяло не е нужен много акъл.Не казвам,че той е прост,но определено не се изисква много умствен багаж за подобен релеф.Познавам момчета,които са кухи като лейки,не използват химии и пак са като двукрили гардероби
...
Както и да е.Мисля,че е крайно време да прекратим тази тема.Той се изказа многократно,никоя от нас (е освен ти де) не е съгласна с него,надменното му държание и компетентност подразниха доста от пишещите в темата,не успя да помогне на никоя с коментарите си ... Вече е време да се върнем към темата и нормалния тон ...
Само да уточня,че НВД не съм препоръчвал на никое момиче от тук,а препоръчах ВМ-НВД , разликата е ЕЙ ТАКАВА
Поздрави!
Спирайте се вече, само по българските форуми ги има тия лайнарщини...![]()
Аз си я правя само с зеле и моркови и да си призная днес сложих по-малко олио и сол,колкото да има лек вкус.
Има линк към старата тема още в първия постПървоначално написано от divacheee
![]()
Иии въглехидратен,отдавна не бях спазвала напълно правилно ден,така че днес се гордея със себе си![]()
Закуска : нямаше,проспуснах..
Обяд в 14:30 : 3-4 мекичета
След това каране на колело 15 минути,плуване,и после още половин час колело.
Вечеря 20:15: сладолет Фамилия ;д
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Реших да си кажа и аз мнението за 90 дневната. Ами то е на кантар. От една страна съм доволна, защото ми помогна с подутия стомах, от друга изобщо не съм, защото кой по дяволите е сложил картофите и ориза в бобовия ден?!Това са си въглехидрати!! Също така не ме кефи и закуската с плодове само. Хубаво е един свеж старт на деня, примерно изяждаш една ябълка + нещо друго, защото стабилната закуска е доста важна. не бих я правила повече тая диета, вече не съм й фен. не бих я препоръчвала. Кфи диети, кфи глупости? Спорт му е майката. Яжте си шоколад, после бягайте да тичате, да изгорите калориите. Е тва е. Няма какво да ви текат лигите пред някой шоколад. (тук главно фиксирам себе си)
А тая лунната диета е простотия според мен.
Аз реших, че повече диети няма да правя. Сега вече трети ден се разхождам напред-назад цял ден и имам резултат.
Сега сигурно някой ще се заяжда с мен, заради мнението ми. Ама това си е истината (според мен и за мен) Сори. И не ми е нужно никой да се съгласява или да приема мнението ми.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
[b] Хора!!! Моля спрете! Като направих оригиналната тема, просто исках хора, с които взаимно да се мотивираме! Имам предвид, че дори нямаше значение за мен кой, какво яде... Номерът беше просто за мотивация. Не ме интересуват 'компетентните' ви мнения (въпреки че имаше такива) и то не само мен!!! Земете се стегнете!
по темата: днес ядох сичко, което можеше да ми се дояде до октомври. Утре започвам 90-дневната на чисто този път ще го направя както трябва!
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
^ Значи сме две от утре![]()
Аз обаче се замислям дали да не си махна въглехидратния,защото ми е много труденНе обичам сладко,не обичам спагети,ония подобия на пици също не ме радват ...
Общо взето трябва да си карам само на филии с лютеница и плодови Форнети
![]()
Здравейте , приемате ли нови![]()
Такаааам , решила съм от утре да започна 90 дневната и упражненията Slim and sleek , и имам няколко въпроса - в белтъчния ден могат ли да се ядат овесени ядки с мляко (четох описанието на диетата , но за тях нищо не е казано) , и за какво е степера - за стягане или за отслабване
- понеже искам да горя мазнини а не да си стягам
![]()
![]()
Степерът, помага за сваляне на тегло, съдейства за оформяне на по-красиви бедра и дупе.Първоначално написано от tear
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
мерси![]()
Опитах се да правя диетата,не става.Започнах да ям нормално,даже и малко и за 10 дни съм свалила около 2 кг. Smile Тая вечер бях на годеж и имам чувството,че съм си ги върнала,но едва ли CoolКое е може би?!Първоначално написано от DownloadVirus
![]()
Може би е отслабнала![]()
Добро утроАз преди малко станах.Днес ми е плодов,а утре воден ден.
Сега ще ям пъпешшш
![]()
Download, подписът ти ме отврати, следващия път снимай директно някоя тоалетна![]()
Започвам от днес диетата, нямам много за сваляне, но ми помага да се чувствам по-добре.
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Като те отврати не го гледай , тва са съблекалните и бай дъ уей,тва не съм аз..Аз съм тоя на снимката на аватара ..Първоначално написано от AutumnTears
ЗаедноПървоначално написано от AutumnTears
![]()
И аз искам да сваля 4-5 кг.![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Момичета, днес ми е 34 ден - белтъчен![]()
В момента не искам да се тегля, дойде ми и съм доста подута, което ми създава ужасен дискомфорт![]()
Последно се теглих преди 10 дни, кантарът показа 48 кг, а диетата започнах 55кг. Доста добре се чувствам, а разликата определено е голяма![]()
Мисля да продължа до 90 - тия ден![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
^ +1
Някой опитвал ли е лунната диета?
Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!
Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3