- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами vol.2 - една почернена тема!
Аз съм я опитвала и съм доволна от нея.Първоначално написано от starr21
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Белтъчен: без прегрешения за сега
закуска: праскова
обяд: 2 кюфтета и 2 кебапчета
сега ще правя тае бо![]()
и после навън (sun)
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Първи ден - белтъчен
Закуска - нямаше
Обяд - половин краставица със сирене и кашкавал
Вечеря - може би омлет
спорт - 30 min Slim and Sleek
Никнейм: Мине
Години: 16
Височина и килограми: 167 см - 60 кг
Желани резултати: 53-55кг
Диета: 90 Дневна диета
Начало: 1 Август 2011
Упражнения: Синди Крауфорд(нз дали се пише така), фитнес
Американски форум - Питаш и ти отговарят
Руски форум - Питаш и теб те питат
Български форум - Питаш и ти обясняват колко си тъп
Здравейте!
Преди малко се върнах от морето и седнах да ви пиша.За 6 дена на морето съм качила само 500гр,което е нищо,и от утре си почвам пак режима.
![]()
Здравейте и от мен! Днес ми е плодов и засега съм без прегрешения. За обяд си направих салата (не точно, само си нарязах домат и краставица), а за вечеря ще ям пъпеш. На 20 отивам на море![]()
^Браво, дано до тогава да си постигнеш резултата и да събираш всички погледи на плажа! :P
МерсиПървоначално написано от Sisxx
![]()
![]()
:P
ЗдравейтеееДнес мина перфектен плодов...А утреее
ВОДИЧКА
![]()
Подготвила съм се психически,физически и всякак
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Айде муцка успехПървоначално написано от alehole
, после да кажеш как мина деня ти
![]()
Ох да,сега се чудя да си остана утре вкъщи и да спя цял ден или да се мотая по София,чудя се кое ще е по-добреОх , утешавам се,като си казвам,че след водния ден се отслабва от 1-3кг. и после другите дни ще ходя на ресторант да ям
А днес си купих уникална рокля и ми стои много добре
![]()
![]()
alehole успех утре![]()
Белтъчен ден: според мен е без прегрешения, защото не бях особено гладна вечерта![]()
закуска: праскова
обяд: 2 кебапчета 2 кюфтета
вечеря: чаша и половина прясно мляко (0,1%) .. доволна съмутре ще ям оризче със зеленчуци
![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Често казано преди да започна диетата спортувах постоянно, но сега почти нямам време и рядко ми се случва.. от което ми е доста гузноПървоначално написано от katii
![]()
![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Първоначално написано от alehole
ооо, ами не знам аз лично не бих издържала цял ден навън само на вода, при тези изкушения............... в хранителните магазините и разни такива, но пък ако времето е горещо мисля че няма да ти се "отвори" апетита :P
Ами вероятно ще обикалям цял ден
А ти Бонбонче,на 90 дневната ли си и ако да-кой ден ?
![]()
^ Ми не в момента не съм на диета понеже преди няколко месеца бях си поставила един ограничителен режим, но организма ми не го понесе и цял месец след това ходих по болници, разни такива и от тогава си казах,вече никакви диети (поне за сега) Но зато пък редовно спортувам, гледам се да съм в движение
![]()
Но следя темата, ако решя някой ден да започна някоя диета да имам повече опит
![]()
Миличките миии![]()
![]()
![]()
Здравейте
Ужасно се извиневам, че ме нямаше толкова дълго, ама само проблеми с тоя комп
липсвахте ми, някак си по-несигурна бях но се справям и не съм се предала, вече всичко си е наред при мен оправи ми се подутото коремче още на 2рия ден. Вие как сте ? Аз ще потренирам след малко
и момичета, забелязах, че когато тренирам вечер преди лягане на сутринта има огромна разлика, а ако легна без тренинг съм същата като предния ден.
Вече обещавам да пиша честичкоЛофкам си ви !
Ох обаче ще трябва да направя нещо по-сериозно по въпроса с целулита.. верно, че намаля но ми се ще хич да го няма.. Чела съм, че когато се приемат много течности-вода, целулита намалява затова ще се опитам да пия повече, също съм чувала за отайка от кафе и това ще пробвам, има още нещо което е много гадно.. но ще се мъча-контрастните душове. Ако знаете нещо ефикасно споделете![]()
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
Масажите с мед също са много ефикасни,но е по-добре да ги прави специалист,защото в противен случай като нищо ще си със сини зони поне 5-6 дена![]()
BooNBooN4eToo-браво,само спорт му е майката![]()
Шоколадче-липсваше ни :P но се радвам,че ти не си си развалила режима и спортуваш.![]()
ДНЕС Е ГОЛЕМИЯТ ДЕНВоден ден.......след 1 час излизам и такам
Дано днес имам някви задачки,за да не мисля за храната
![]()
Добро утро мацки![]()
alehole успех днес, дано успееш ! аз на моя воден през деня бях супер ама вечерта майка ми като сготви.. без малко да се предами все пак мина без грешки
![]()
днес мисля да хапвам само продове и много водичка![]()
![]()
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
Здравейте днеска ми е въглехидратен ден и обещавам всеки ден да пиша в темата.
З 1 Банан
О Солети stickletti
В Незнам не съм го измислиа още
Здравейте! Добре дошла на sh0c0ladch3eeДнес белтъчен. За обяд ще ям зеле, на вечеря пъпеш сигурно. След малко отивам да си направя pump it up-a и Синди Крауфод. Да ви питам, може ли някой да ми намери клипчетата с тае бо-то, което прави, но не от zamunda, че оттам нещо не могат да ми се теглят. И ако го има в you tube примерно да постне линк. Мерси много
![]()
titinkaa, много си хубава на снимката на профила ти![]()
Wanderer1,напиши в youtube "Tae bo Billy Blanks" и си избери някое
titinkaa,наистина страхотна снимкаИ определено никога не бих ти дала килограмите,които спомена като начални
Оффф,аз с тоя ПМС дет' ме мъчи вече седмица съм направо като парцалНе мога да тренирам,всичко ме боли ... Направо е ужасно
![]()