- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами vol.2 - една почернена тема!
titinkaa наистина изглеждаш много слабаБраво!
Днес ми е бобовБез прегрешения за сега
![]()
закуска: праскова
обяд: ориз - задушен и филийка и половина хляб (мнооггггоо ми се беше дояло, иначе почти хляб не ям - не обичам)
вечеря: половината от ориза за обяд ( да се надяваме,че ще е без прегрешния)![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Iskam da vi pitam kakvo moga da qm mejdinno v bultuchniq den?
Izvinqvam se, che pisha na latinica, no nqmam bulgarska klaviatura!![]()
![]()
Човек няма право да ревнува това, което няма!
Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33
Може да хапнеш някакъв плод![]()
3oPuTy, мерси за отговора!От днес смятам да го започна
Протеинов ден със зеле и пъпешПървоначално написано от Wanderer1
![]()
Не, на вечеря няма да е пъпеш![]()
Иначе на обяд беше някакво готвено зеле (нали можело да се яде в белтъчния ден)
Момичета на мен вече ми е 35 ден - варива, но забелязвам напоследък, че имам ужасна загуба на апетит. Вече всички около мен започнаха със забележки, че съм отслабнала и т.н.. докато накрая положението започна да не се търпи и само това слушам. Аз не мисля, че съм отслабнала чаак толкова много.. и все пак започвам да се тревожа, защото никак не ми се хапва![]()
![]()
Дали ми се е свило стомахчето от диетата, в никакъв случай не съм имала за цел да гладувам. Даже имах дни, в които си хапвах доста..![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Пусни няколко снимки ако можешКолко си висока ?
бтв и аз от петък почвам 90-дневната сериозно, защото все я развялям![]()
Аз пък вече я спирам.Найстина взе да ми писва от това да не ям каквото искам,така че ще си ям всичко,но просто ще спортувам по честно.
Толкова ми се яде пица със царевица с домати,месо,СИРЕНЕииии със всичко което може да се сложи отгоре
Пък за дюнер или чипс да не говорим..............
Така че момичета...приятно ми беше ;д аз ще продължавам да пиша в темата,защото ще съм си на мой режим,и това което казах за пицата и дюнерите - Да,ще си ям,но естествено няма да се натъпча със всичко,че после да си върна см.. ограничено,но поне ще ям ;д
И между другото,ще продължавам да си спазвам режима от диетата,но горе-долу...например днес ми е белтъчен,но за закуска хапнах само сладолет.Мисля по късно да ям бъркани яйца със сирене,и естествено до 8 часа.![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
SlowDownBaby колко време я прави и колко кг свали ?![]()
Ако в белтъчен ден ядеш само зеле и пъпеш не знам защо въобще го наричаш "белтъчен" Иначе - да,зелето може,пъпеша вечерта избягвайПървоначално написано от Wanderer1
Хopa днеска цял ден ебаси глада ме гони..нещо ефикасно за подтискането му да знаете?
ЙеййМина водния ден.Изкарах си го нормално,нямаше прегрешения.Иначе днес все едно всички се бяха наговорили да купуват сладки неща и солетки и чипсове и плодове,абе всичко
Ама го издръжах,за целия ден изядох 1 дъвка орбит
![]()
Тези дни ще се храня по ресторанти,но няма да пренебрегвам диетата.Специално дори заради нея ще се храня в ресторанти.Утре може да хапна един кашкавал пане,без хляб,а после за вечеря няма да е същото обаче,а ще е зеленце.![]()
![]()
Днес много исках да ви пиша,но нямах кирилица....
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Аз свалих 3 кг юли месец чрез моя режим...Сега съм 170 - 54кг дано е добреВсички ми казват,че съм станала много слаба. Имам още 1-2,3кг за сваляне и ще съм екстра .. дано
![]()
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
о на мен ми е първи ден и почнах закуска малко вода и малка кофичка 190грама активия натурална. за обяд ще видим какво ще измисля![]()
Стига гледа кво показва кантара,ами гледай кво показва огледалото ..![]()
Включвам се и аз в темата. Хапнах тази сутрин една препечена филийка, едно яйце и малко сиренце. За обяд ще видя какво ще измисля, а след малко почвам Pump it up![]()
I guess you're too afraid to show your feelings...
Добро утро![]()
Аз днес се изтеглих но съм си се същата моя си реим работеше 1вата седмицаднес ще експериментирам с нещо ако издържа ще опитам поне 1 седмица да го спазвам.. Та то е нещо такова: сутрн зелен чай, обяд плод, после пак чай без захар.. предполагам с лимон, после пак плод и така до вечерта ии също много вода по всяко време. За мен не е кой знае какво гладуване защото преди по цял ден съм стояла гладна.. само ще е мъчително майка ми като започне да готви
иначе аз вчера въобще не го считам за някъв ден.. сутрин - банан, обяд леща, следобед плодов сладолед, вечеря панирано сирене и след това 2 3 хапки торта
![]()
![]()
отпуснах се много почти не спазвам нищо затова се риших на нещо по-сериозно, поне за сега да видим резултат ще има ли.
И такам при вес как еМацките с резултатите.. ще пуснете ли снимкии
![]()
![]()
![]()
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
Добро утро и от мен!
Шоколадче, режимът много оскъден ми се струва, защото като спреш диетата може да си ги върнеш.
На мен водния ден ми се пада на морето, а там е изключено да го направя. Ще го направя като се върна.
Вече не ми се спазва 90-дневната, още повече, че резултатът е много по-малък, отколкото с моя режим. Мисля си след следващия плодов да я спра и да продължа с режима от преди, но ще ям по-малко. Само след морето ще си направя водния. След малко ще правя pump it up и тае бо.
Е за мен това не е проблем, в смисъл като свърша с този режим няма да започна да се тъпча, ами например веднага след това ще започна 90 дневната или някакво режимче с което внимателно да се захраня. Като цяло за мен това се превърна в начин на живот и мисля, че като спра с диетите все пак няма да ям хляб или да се тъпча със шоколад както предиАбе ще видим аз може и да не издържа..
иначе мерси за съвета
наистина ще внимавам да не се получават такива нежелани ефекти
![]()
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
Тарарарам.. днес белтъци
З : малко пъпеш
О : риба с малко краставичка
В : половата обяд
+ 5 км ходене
+ зумба танци след малко
+ 30 минути въже
Обаче има нещо, което ме смущава - миналото лято нищо не правех , по цял ден у дома и си мислех, че съм отслабнала и всичко ок, обаче беше точно обратното - станала бях като прасенце, защото никакъв спорт лятото и само пържено , а другото- в големи количества. Обаче това лято е различно, само здравословно, доста спорт и хранене и мисля, че започвам да забелязвам ефект като се погледна. Обаче става така- поглеждам се, радвам се че съм отслабнала.. след 5 минути минавам през друго огледало, гледам се и въобще не съм доволна и даже мисля, че няма ефект - защо така? Вярно, че има огледала, които те правят да изглеждаш по-слаб и по-пълен, обаче..??
Love is everything!
Това е защото сваляш постепенно,а не от раз.
Точно заради това е хубаво преди да се захванете с дадена диета/режим/спорт да си направите една снимка с дадени дрехи и след известно време да се снимате със същите дрехи,от същото разстояние за да може да видите разликата![]()