.
Затворена тема
Страница 17 от 32 ПървиПърви ... 713141516171819202127 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 781
    Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    titinkaa наистина изглеждаш много слаба Браво!

Днес ми е бобов Без прегрешения за сега
    закуска: праскова
    обяд: ориз - задушен и филийка и половина хляб (мнооггггоо ми се беше дояло, иначе почти хляб не ям - не обичам)
    вечеря: половината от ориза за обяд ( да се надяваме,че ще е без прегрешния)
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Град
    Plovdiv
    Iskam da vi pitam kakvo moga da qm mejdinno v bultuchniq den?
    Izvinqvam se, che pisha na latinica, no nqmam bulgarska klaviatura!
    Човек няма право да ревнува това, което няма!

Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Може да хапнеш някакъв плод

3oPuTy, мерси за отговора! От днес смятам да го започна

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Wanderer1
    Здравейте! Добре дошла на sh0c0ladch3ee Днес белтъчен. За обяд ще ям зеле, на вечеря пъпеш сигурно. След малко отивам да си направя pump it up-a и Синди Крауфод. Да ви питам, може ли някой да ми намери клипчетата с тае бо-то, което прави, но не от zamunda, че оттам нещо не могат да ми се теглят. И ако го има в you tube примерно да постне линк. Мерси много

titinkaa, много си хубава на снимката на профила ти
    Протеинов ден със зеле и пъпеш

Не, на вечеря няма да е пъпеш
    Иначе на обяд беше някакво готвено зеле (нали можело да се яде в белтъчния ден)

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Момичета на мен вече ми е 35 ден - варива, но забелязвам напоследък, че имам ужасна загуба на апетит. Вече всички около мен започнаха със забележки, че съм отслабнала и т.н.. докато накрая положението започна да не се търпи и само това слушам. Аз не мисля, че съм отслабнала чаак толкова много.. и все пак започвам да се тревожа, защото никак не ми се хапва
    Дали ми се е свило стомахчето от диетата, в никакъв случай не съм имала за цел да гладувам. Даже имах дни, в които си хапвах доста..
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Пусни няколко снимки ако можеш Колко си висока ?
    бтв и аз от петък почвам 90-дневната сериозно, защото все я развялям

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Аз пък вече я спирам.Найстина взе да ми писва от това да не ям каквото искам,така че ще си ям всичко,но просто ще спортувам по честно.
    Толкова ми се яде пица със царевица с домати,месо,СИРЕНЕ ииии със всичко което може да се сложи отгоре Пък за дюнер или чипс да не говорим..............
    Така че момичета...приятно ми беше ;д аз ще продължавам да пиша в темата,защото ще съм си на мой режим,и това което казах за пицата и дюнерите - Да,ще си ям,но естествено няма да се натъпча със всичко,че после да си върна см.. ограничено,но поне ще ям ;д
    И между другото,ще продължавам да си спазвам режима от диетата,но горе-долу...например днес ми е белтъчен,но за закуска хапнах само сладолет.Мисля по късно да ям бъркани яйца със сирене,и естествено до 8 часа.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    SlowDownBaby колко време я прави и колко кг свали ?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Wanderer1
    Не, на вечеря няма да е пъпеш
    Иначе на обяд беше някакво готвено зеле (нали можело да се яде в белтъчния ден)
    Ако в белтъчен ден ядеш само зеле и пъпеш не знам защо въобще го наричаш "белтъчен" Иначе - да,зелето може,пъпеша вечерта избягвай

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Хopa днеска цял ден ебаси глада ме гони..нещо ефикасно за подтискането му да знаете?

Голям фен Аватара на alehole
    Йейй Мина водния ден.Изкарах си го нормално,нямаше прегрешения.Иначе днес все едно всички се бяха наговорили да купуват сладки неща и солетки и чипсове и плодове,абе всичко Ама го издръжах,за целия ден изядох 1 дъвка орбит
    Тези дни ще се храня по ресторанти,но няма да пренебрегвам диетата.Специално дори заради нея ще се храня в ресторанти.Утре може да хапна един кашкавал пане,без хляб,а после за вечеря няма да е същото обаче,а ще е зеленце. Днес много исках да ви пиша,но нямах кирилица....
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    aLLa
    може ли да пуснеш снимка?

Аз свалих 3 кг юли месец чрез моя режим...Сега съм 170 - 54кг дано е добре Всички ми казват,че съм станала много слаба. Имам още 1-2,3кг за сваляне и ще съм екстра .. дано

Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..

Супер фен Аватара на fuckme
    о на мен ми е първи ден и почнах закуска малко вода и малка кофичка 190грама активия натурална. за обяд ще видим какво ще измисля

Град
    Пловдив
    -400гр ме показа кантара преди малко.

Мега фен
    Стига гледа кво показва кантара,ами гледай кво показва огледалото ..

Град
    Пловдив
    ^И огледалото го показва.

Включвам се и аз в темата. Хапнах тази сутрин една препечена филийка, едно яйце и малко сиренце. За обяд ще видя какво ще измисля, а след малко почвам Pump it up
    I guess you're too afraid to show your feelings...

Град
    Разград
    Добро утро

Аз днес се изтеглих но съм си се същата моя си реим работеше 1вата седмица днес ще експериментирам с нещо ако издържа ще опитам поне 1 седмица да го спазвам.. Та то е нещо такова: сутрн зелен чай, обяд плод, после пак чай без захар.. предполагам с лимон, после пак плод и така до вечерта ии също много вода по всяко време. За мен не е кой знае какво гладуване защото преди по цял ден съм стояла гладна.. само ще е мъчително майка ми като започне да готви иначе аз вчера въобще не го считам за някъв ден.. сутрин - банан, обяд леща, следобед плодов сладолед, вечеря панирано сирене и след това 2 3 хапки торта отпуснах се много почти не спазвам нищо затова се риших на нещо по-сериозно, поне за сега да видим резултат ще има ли.
    И такам при вес как е Мацките с резултатите.. ще пуснете ли снимкии
    * (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
    - ее пак ще дават филм на ужасите

Добро утро и от мен!
    Шоколадче, режимът много оскъден ми се струва, защото като спреш диетата може да си ги върнеш.
    На мен водния ден ми се пада на морето, а там е изключено да го направя. Ще го направя като се върна.
    Вече не ми се спазва 90-дневната, още повече, че резултатът е много по-малък, отколкото с моя режим. Мисля си след следващия плодов да я спра и да продължа с режима от преди, но ще ям по-малко. Само след морето ще си направя водния. След малко ще правя pump it up и тае бо.

Град
    Разград
    Е за мен това не е проблем, в смисъл като свърша с този режим няма да започна да се тъпча, ами например веднага след това ще започна 90 дневната или някакво режимче с което внимателно да се захраня. Като цяло за мен това се превърна в начин на живот и мисля, че като спра с диетите все пак няма да ям хляб или да се тъпча със шоколад както преди Абе ще видим аз може и да не издържа.. иначе мерси за съвета наистина ще внимавам да не се получават такива нежелани ефекти
    * (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
    - ее пак ще дават филм на ужасите

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Тарарарам.. днес белтъци
    З : малко пъпеш
    О : риба с малко краставичка
    В : половата обяд

+ 5 км ходене
    + зумба танци след малко
    + 30 минути въже

Обаче има нещо, което ме смущава - миналото лято нищо не правех , по цял ден у дома и си мислех, че съм отслабнала и всичко ок, обаче беше точно обратното - станала бях като прасенце, защото никакъв спорт лятото и само пържено , а другото- в големи количества. Обаче това лято е различно, само здравословно, доста спорт и хранене и мисля, че започвам да забелязвам ефект като се погледна. Обаче става така- поглеждам се, радвам се че съм отслабнала.. след 5 минути минавам през друго огледало, гледам се и въобще не съм доволна и даже мисля, че няма ефект - защо така? Вярно, че има огледала, които те правят да изглеждаш по-слаб и по-пълен, обаче.. ??
    Love is everything!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Това е защото сваляш постепенно,а не от раз.
    Точно заради това е хубаво преди да се захванете с дадена диета/режим/спорт да си направите една снимка с дадени дрехи и след известно време да се снимате със същите дрехи,от същото разстояние за да може да видите разликата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си