.
Затворена тема
Страница 19 от 32 ПървиПърви ... 915161718192021222329 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 781
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от bathory
    ^Аз даже си мисля, че си прекалено слаба.. Няма смисъл да сваляш още.
    Ами сега ?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Вирус,ако си беше направил труда да погледнеш първия пост щеше да си отговориш на въпроса ...
    Между другото к'во общо има гладуването със свалянето на килограми и подкожни мазнини?!Питам,защото за мен двете неща не са съвместими,т.е. може да си сваляш и без да гладуваш,а ти си сложил "/" между тях,което е един вид изброяване.Е щом диетата при отслабващите не се свързва с отслабване и намаляне на подкожните мазнини то тогава с какво се свързва?!
    Освен това тук гладуващи няма

Град
    Разград
    Какво ами сега ? аз имам цел, която искам да постигна.. има какво да се желае.. тя даже майка ми вика, че се същата съм си била с мноого малка разлика..
    иначе благодаря
    * (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
    - ее пак ще дават филм на ужасите

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Вирус,ако си беше направил труда да погледнеш първия пост щеше да си отговориш на въпроса ...
    Между другото к'во общо има гладуването със свалянето на килограми и подкожни мазнини?!Питам,защото за мен двете неща не са съвместими,т.е. може да си сваляш и без да гладуваш,а ти си сложил "/" между тях,което е един вид изброяване.Е щом диетата при отслабващите не се свързва с отслабване и намаляне на подкожните мазнини то тогава с какво се свързва?!
    Освен това тук гладуващи няма
    Я препрочети поста ми , да разбереш,ама бавничко е внимателно,няколко пъти.

@shokolad4e - А бе то резултати може да има , ама до кога ще сваляш Сигурно си -15 -20 кг под ръста си

Град
    Разград
    Мда определено не виждам гладуващи тук..
    Едно 13 годишно момченце, син на семейни приятели, е болен от затлъстяване.. детето тежи над 100 килограма.. лекарите забраняват всякакви сладки и тестени храни.. не му е позволено да яде, като останалите деца, той се храни с 1 кисело мляко и 2 пакетчета солети, или само плодове..
    мисълта ми е, че детето гладува за да оздравее, иначе има шанс да развие и диабет.. вече има разлика.. свали около 7 8 килограма за месец.. и е супер щастлив..
    просто исках да споделя... и пак казвам тук гладуващи няма

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Няма гладуващи ли? Пъпеш, салата и пакет солети за деня са нищо... Поемате по около 500ккал на ден... Моите са 1800-2000 и понякога ги надвишавам зависи от тренировките ми. Важно е храната да е правилно балансирана..
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Мега фен
    А бе до колко е добре да яде солети,да не казвам Пък това да гладува не е решение,по-скоро ако го познаваш и се виждаш му кажи да освен да ограничи всички тестени/газирани (знаеш си..) да яде храни с нисък гликемичен индекс,за да не се покачва инсулина,да заменя солта с калиева сол,да взима типов хляб вместо бял,да яде по 4-5 пъти на ден в малки порции,като гледа да е под ОКБ-то си,това да гладува не е решение,защото после е възможно да стане по-зле,защото се забавя метаболизма.В подобни критични случаи трябва да си изчисляваш всичко което ядеш и е най-добре да иде на диетолог,за да си изкара изчислен хранителен режим,да не стане после нещо лошо..

Град
    Разград
    Приемам го като комплимент, чесно и така не зазбрах името ви госпидин вирус ии не аз съм висока 160 и тежа 46.. май де скоро не съм се мерила.. ако гледам кво показва нормата като нормално трая да стана прасчо..важното е аз да се чувствам добре в кожата си.. и като изляза с приятелките си, които имат тела като на модели, да не се притеснявам и да си свивам корема..

Град
    Разград
    Този режим му е препоръчан от лекар.. но всички знаем какви са ни лекарите в България.. за тва съм на едно мнение с теб.. и солетите въобще не са решение на проблема.. но какво да прави детето..
    много ми е мъчно за него, постоянно му се присмиват..
    и така де

Мега фен
    Гледай сега,ако под тела на модели имаш впредвид 1.70 на 45 кг,по-скоро тела на анорексички и мога да ти кажа,че е адски отблъскващо ,малко момчета не биха се съгласили с мен..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sh0c0ladch3ee
    Този режим му е препоръчан от лекар.. но всички знаем какви са ни лекарите в България.. за тва съм на едно мнение с теб.. и солетите въобще не са решение на проблема.. но какво да прави детето..
    много ми е мъчно за него, постоянно му се присмиват..
    и така де
    Казвам ти да иде на диетолог най-добре и то да види да е добър ;d Не знам тва момче що не му кажеш да се включи във форума?

Град
    Разград
    Мне нямам това впредвид.. искам да кажа хубави стегнати и слаби тела, като седнат коремчетата им си стоят на място, а не щръкват напред както беше моя

ами предлагала съм му.. но нали е женска тема предполага се, че камо момичета пишат и не му е приятно.. а и е много притеснителен, особено кагато се говори на тази тема..

Мега фен
    Е не знам,ти корема гледаш,ама ние мъжете не гледаме само корема... По принцип като мъже,ако оставиш спорта и тн..

Град
    Разград
    Ми да ти кажа гледам това, коета се харесва най-много на приятеля ми и наблягам най-много на него... е той си ме харесва такава но пък.. като видим някоя дългокрака мадама... слабичка, хубава.. аз се стремя винаги към по-доброто от това, коета имам.. идеалистка съм.. и това е за да прикрия недостатъците си..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от bathory
    Няма гладуващи ли? Пъпеш, салата и пакет солети за деня са нищо... Поемате по около 500ккал на ден... Моите са 1800-2000 и понякога ги надвишавам зависи от тренировките ми. Важно е храната да е правилно балансирана..
    И коя кара само на тези неща редовно?!Я да чуя/прочета?!
    От тези,които пишат редовно май няма такава?!
    А и няма нищо лошо в това един ден да не ти се яде и да си разтовариш със салати и пъпеш ...
    Ако става дума в темата с менютата повечето момичета с оскъдно меню дори не са на диета или режим.Извод:Това,че някой приема по-малко храна от някой друг не означава,че гладува Всеки организъм има нужда от различни храни и калории

Град
    Разград
    Точно.. не мисля, че е проблем 1 ден да разтовариш организма си.. даже е хубаво да се прави.. а и салати, пъпеши и солети не са гладуване.. още певече, че е лято и сега точно това се яде.. ако почнем да се тъпчем с дюнери.. абе незнам.. но тук аз гладуващи не съм виждала.. а съм от първите дни в тази тема, тоест съм прочела всичко..

Мега фен
    Само да ви кажа,че 500 калории са далеч от нуждите ви..А това да се разтовариш един ден със салати и плодове и дали това се ядяло през лятото,ми може би един път в месеца за вас,ама гледам толкова оскъдни дневни менюта,че направо се притеснявам за здравето на тези дами .. Сутрин - нищо обяд - пъпеш вечер - диня и може би салата , ето тук питам аз : Where is the food ?

Град
    Разград
    Значе за теб е по-добре едно младо момиче да се тъпче от сутрин до вечер с дневно меню- Закуска - мекици, обяд - дюнер с 2 чаши кола, вечеря - боб със свинско и за десерт торта с много сметана и 1 сладолед..
    пред това в най-хубавия сезон-лятото да яде това което и предоставя природата.. ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ..
    абе не съм сагласна, може би е въпрос на различната среда, в която живеем.. всеки е свикнал по различен начин. Така съм видяла от родителите си.. така са ме възпитали, че да се наплюскаш не е най-важното нещо в живота..

Мега фен
    Не,въпрос е на това,че искаш да разбереш нещата както на теб ти харесват,ама дали имам впредвид да яде мекици/дюнери и ала бала..Трябва да се ядат качествени храни , а това не са,една добра закуска за момиче , примерна е:

2 цели яйца
    100 грама извара
    1 ябълка

--а не:

един банан или пък нищо..

Град
    У Цецови..
    Че кой говори за дюнери?! Имам предвид качествена храна - месо, риба, пълнозърнести храни, яйца, зеленчуци.. Просто не знаете как да се храните..

Град
    Разград
    Аз лично сутрин не мога да ям.. проблема си е в мен.. като закусвам нещо различно от плод ми се гади.. а и сутрин нямам апетит.. огладнявам вече към 14:30.. но гледам да хапвам поне нещо преди това.. аз почти цял ден съм у приятеля ми и там въобще не ми се яде.. готвя му понякога или слагам масата но не ми се яде.. огладнявам само тогава, когато нямам какво да правя

Мега фен
    Ами започни от закуската поне Апетита идва с яденето

Град
    Разград
    Месо- почти не ям, не е сред любимите ми храни... риба-МРАЗЯ, пълнозърнести храни консумирам, и кой казва, че незнам как да се храня? Хеей това е моето тяло, аз единствена знам от какво имам нужда.. храня се с това, коета ми е приятно, като го сачетавам с полезното.
    А за яйцата отвратих се и от тях като гледах страх

Град
    У Цецови..
    И аз го гледах, но без яйца не мога да живея...

Мега фен
    4 яйца в масло с една и салатка някое доматче и краставичка и съм екстра

Жалко е обаче,че това е твойто тяло,ама не знаеш точно от какво имаш нужда,ако излизаш в момента от 90-дневната диета внимавай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си