- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами vol.2 - една почернена тема!
Ами сега ?Първоначално написано от bathory
![]()
Вирус,ако си беше направил труда да погледнеш първия пост щеше да си отговориш на въпроса ...
Между другото к'во общо има гладуването със свалянето на килограми и подкожни мазнини?!Питам,защото за мен двете неща не са съвместими,т.е. може да си сваляш и без да гладуваш,а ти си сложил "/" между тях,което е един вид изброяване.Е щом диетата при отслабващите не се свързва с отслабване и намаляне на подкожните мазнини то тогава с какво се свързва?!
Освен това тук гладуващи няма![]()
Какво ами сега ?аз имам цел, която искам да постигна.. има какво да се желае.. тя даже майка ми вика, че се същата съм си била с мноого малка разлика..
иначе благодаря![]()
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
Я препрочети поста ми , да разбереш,ама бавничко е внимателно,няколко пъти.Първоначално написано от 3oPuTy
@shokolad4e - А бе то резултати може да има , ама до кога ще сваляшСигурно си -15 -20 кг под ръста си
![]()
Мда определено не виждам гладуващи тук..
Едно 13 годишно момченце, син на семейни приятели, е болен от затлъстяване.. детето тежи над 100 килограма.. лекарите забраняват всякакви сладки и тестени храни.. не му е позволено да яде, като останалите деца, той се храни с 1 кисело мляко и 2 пакетчета солети, или само плодове..
мисълта ми е, че детето гладува за да оздравее, иначе има шанс да развие и диабет.. вече има разлика.. свали около 7 8 килограма за месец.. и е супер щастлив..
просто исках да споделя... и пак казвам тук гладуващи няма![]()
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
Няма гладуващи ли? Пъпеш, салата и пакет солети за деня са нищо... Поемате по около 500ккал на ден... Моите са 1800-2000 и понякога ги надвишавам зависи от тренировките ми. Важно е храната да е правилно балансирана..![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
А бе до колко е добре да яде солети,да не казвамПък това да гладува не е решение,по-скоро ако го познаваш и се виждаш му кажи да освен да ограничи всички тестени/газирани (знаеш си..) да яде храни с нисък гликемичен индекс,за да не се покачва инсулина,да заменя солта с калиева сол,да взима типов хляб вместо бял,да яде по 4-5 пъти на ден в малки порции,като гледа да е под ОКБ-то си,това да гладува не е решение,защото после е възможно да стане по-зле,защото се забавя метаболизма.В подобни критични случаи трябва да си изчисляваш всичко което ядеш и е най-добре да иде на диетолог,за да си изкара изчислен хранителен режим,да не стане после нещо лошо..
![]()
Приемам го като комплимент, чесно![]()
и така не зазбрах името ви госпидин вирус
ии не аз съм висока 160 и тежа 46.. май де скоро не съм се мерила.. ако гледам кво показва нормата като нормално трая да стана прасчо..важното е аз да се чувствам добре в кожата си.. и като изляза с приятелките си, които имат тела като на модели, да не се притеснявам и да си свивам корема..
![]()
Този режим му е препоръчан от лекар.. но всички знаем какви са ни лекарите в България.. за тва съм на едно мнение с теб.. и солетите въобще не са решение на проблема.. но какво да прави детето..
много ми е мъчно за него, постоянно му се присмиват..
и така де![]()
Гледай сега,ако под тела на модели имаш впредвид 1.70 на 45 кг,по-скоро тела на анорексички и мога да ти кажа,че е адски отблъскващо ,малко момчета не биха се съгласили с мен..
Казвам ти да иде на диетолог най-добре и то да види да е добър ;d Не знам тва момче що не му кажеш да се включи във форума?Първоначално написано от sh0c0ladch3ee
Мне нямам това впредвид.. искам да кажа хубави стегнати и слаби тела, като седнат коремчетата им си стоят на място, а не щръкват напредкакто беше моя
ами предлагала съм му.. но нали е женска темапредполага се, че камо момичета пишат и не му е приятно.. а и е много притеснителен, особено кагато се говори на тази тема..
Е не знам,ти корема гледаш,ама ние мъжете не гледаме само корема...По принцип като мъже,ако оставиш спорта и тн..
Ми да ти кажа гледам това, коета се харесва най-много на приятеля ми и наблягам най-много на него... е той си ме харесва такава но пък.. като видим някоя дългокрака мадама... слабичка, хубава.. аз се стремя винаги към по-доброто от това, коета имам.. идеалистка съм.. и това е за да прикрия недостатъците си..![]()
И коя кара само на тези неща редовно?!Я да чуя/прочета?!Първоначално написано от bathory
От тези,които пишат редовно май няма такава?!
А и няма нищо лошо в това един ден да не ти се яде и да си разтовариш със салати и пъпеш ...
Ако става дума в темата с менютата повечето момичета с оскъдно меню дори не са на диета или режим.Извод:Това,че някой приема по-малко храна от някой друг не означава,че гладуваВсеки организъм има нужда от различни храни и калории
![]()
Точно.. не мисля, че е проблем 1 ден да разтовариш организма си.. даже е хубаво да се прави..а и салати, пъпеши и солети не са гладуване.. още певече, че е лято и сега точно това се яде.. ако почнем да се тъпчем с дюнери.. абе незнам.. но тук аз гладуващи не съм виждала.. а съм от първите дни в тази тема, тоест съм прочела всичко..
![]()
Само да ви кажа,че 500 калории са далеч от нуждите ви..А това да се разтовариш един ден със салати и плодове и дали това се ядяло през лятото,ми може би един път в месеца за вас,ама гледам толкова оскъдни дневни менюта,че направо се притеснявам за здравето на тези дами .. Сутрин - нищо обяд - пъпеш вечер - диня и може би салата , ето тук питам аз : Where is the food ?![]()
Значе за теб е по-добре едно младо момиче да се тъпче от сутрин до вечер с дневно меню- Закуска - мекици, обяд - дюнер с 2 чаши кола, вечеря - боб със свинско и за десерт торта с много сметана и 1 сладолед..
пред това в най-хубавия сезон-лятото да яде това което и предоставя природата.. ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ..
абе не съм сагласна, може би е въпрос на различната среда, в която живеем.. всеки е свикнал по различен начин. Така съм видяла от родителите си.. така са ме възпитали, че да се наплюскаш не е най-важното нещо в живота..
Не,въпрос е на това,че искаш да разбереш нещата както на теб ти харесват,ама дали имам впредвид да яде мекици/дюнери и ала бала..Трябва да се ядат качествени храни , а това не са,една добра закуска за момиче , примерна е:
2 цели яйца
100 грама извара
1 ябълка
--а не:
един банан или пък нищо..
Че кой говори за дюнери?! Имам предвид качествена храна - месо, риба, пълнозърнести храни, яйца, зеленчуци.. Просто не знаете как да се храните..![]()
Аз лично сутрин не мога да ям.. проблема си е в мен.. като закусвам нещо различно от плод ми се гади.. а и сутрин нямам апетит.. огладнявам вече към 14:30.. но гледам да хапвам поне нещо преди това.. аз почти цял ден съм у приятеля ми и там въобще не ми се яде.. готвя му понякога или слагам масата но не ми се яде.. огладнявам само тогава, когато нямам какво да правя![]()
Ами започни от закуската понеАпетита идва с яденето
![]()
Месо- почти не ям, не е сред любимите ми храни... риба-МРАЗЯ, пълнозърнести храни консумирам, и кой казва, че незнам как да се храня? Хеей това е моето тяло, аз единствена знам от какво имам нужда.. храня се с това, коета ми е приятно, като го сачетавам с полезното.
А за яйцатаотвратих се и от тях като гледах страх
![]()
![]()
И аз го гледах, но без яйца не мога да живея...![]()
4 яйца в масло с една и салатка някое доматче и краставичка и съм екстра![]()
Жалко е обаче,че това е твойто тяло,ама не знаеш точно от какво имаш нужда,ако излизаш в момента от 90-дневната диета внимавай.